Wacht nog even… ik heb nog een waardevol cADEAU VOOR JE! 

En ja, natuurlijk is ook je aanmelding gelukt. Je zal binnen enkele minuten een mailtje ontvangen in je mailbox.

Terwijl je daarop wacht heb ik ook nog een eenmalig enorm waardevol cadeau voor je! Ik bied je een korting aan van €180! Dit cadeau is de komende 30 minuten geldig. Dus na het wegklikken van deze pagina zal deze kans weg zijn. Lees dus nog even verder..

Werkende millennial,
herken je dit? 

✔ Je voelt je ongelukkig in je huidige werk. Je mist plezier, uitdaging en voldoening

✔ Je hebt geen idee hoe lang je het nog vol gaat houden in dit werk. 

✔ Je wil graag iets anders gaan doen, maar je hebt geen idee wat voor werk wél bij je past.

✔ Je bent klaar voor verandering, alleen je weet niet waar je kan beginnen

✔ Je ziet teveel opties voor je en daardoor wellicht geen een meer. Je weet niet welke keuze de juiste is. 

✔ Je voelt je onrustig, hebt slapeloze nachten en twijfelt constant welke beslissing het beste voor je is..

 

als je blijft werken in het werk dat je ongelukkig maakt, dan: 

✔ Gaat het niet lang duren of je zal letterlijk ziek worden. Denk aan een depressie, burn-out etc. Veel van ons gaan pas verandering aan op het moment dat er geen andere keuze is. Alsjeblieft, laat het niet zover komen en kom NU al actie! 

✔ Zal je nog jaaaren leven in een baan dat hoogstens een 6je waard is. Ik geloof dat het leven meer waard is dan zo’n laag cijfer. We zijn een groot deel van ons leven aan het werk.

✔ Blijf je je opgesloten voelen, wetende dat er meer in je zit. Je zal nooit je volle potentie leven. Je zal wakker worden en elke dag opnieuw met weinig motivatie en zin opstaan. 

✔ Weet ik zeker dat als je richting je pensioen gaat, je terugdenkt aan het moment waarop je de stap niet durfde te nemen en dat je wenste dat je de tijd kon terugdraaien om het toch gewoon te doen.

✔ Heb je dat volledig zelf in de hand gehad en daar zal je dan mee moeten leven.   

 

Wat als ik je zou introduceren aan een effectieve manier die werkt….

Graag introduceer ik je mijn minitraining, waarin ik je meeneem in een zoektocht naar je passie en je droombaan! Om zo de juiste keuze te maken. 

mini training:
in 3 stappen naar werk dat wél bij je past

Hoe ziet het er praktisch uit? 

✔ In 3 concrete stappen neem ik je mee hoe je ontdekt welk werk WEL bij je past

✔ Elke stap bestaat uit substappen. Ik neem je dus in kleine, behapbare stapjes mee. Wat zorgt voor overzicht en duidelijkheid. 

✔ De minitraining bestaat uit 5 video’s. De kern bestaat uit die 3 stappen (dus 3 video’s). 

✔ De minitraining is opgebouwd vanuit wetenschappelijke theorie, de diepgang van coaching en mijn ervaring! 

✔ Het is een korte training. Daardoor snel, effectief en brengt je meteen in de actie-modus! 

✔ Ook krijg je nog als gave bonus een uur lang mijn 1 op 1 aandacht waarbij ik je zal coachen richting het vinden van je passie en droombaan! 

 

Stap 1: waarom?

We beginnen expres ”groots” om niet meteen te beginnen met de vraag ”wat past bij mij?” We kijken eerst wie jij bent, waarom dingen wel en niet bij je passen. 

We gaan terug naar je kinderjaren, naar je helden,  naar je kernwaarden en vormen o.a. hieruit het ”thema” wat steeds terugkomt in jouw leven. Het gaat over wie jij bent, waar je voor staat en wat jij belangrijk vindt in je leven.

Stap 2: hoe?

Het zijn de randvoorwaarden hoe jij het prettig vindt om te werk te gaan. Denk aan de werkplek, de mensen om je heen met wie en voor wie je werkt, hoe jij graag samenwerkt (binnen een team), je werkuren en werktijden ga je bepalen. 

Enkel om vorm te geven wat wel en niet bij jou past én uiteraard te onderbouwen waarom dit WEL past.  

Stap 3: wat?

We kijken naar werkzaamheden als losse elementen. Wat vind je wel leuk om te doen? We kijken naar je interesses waar je graag gesprekken over voert of graag op televisie kijkt. Dit zegt namelijk veel over waar jij graag tijd aan spendeert.

Ook kijken we wanneer jij de tijd vergeet en last but not least vind je een antwoord op wat je het allerliefste zou willen doen! 

bonus Stap!

Je ontvangt een uur lang mijn 1 op 1 aandacht voor jou. In dit uur zal ik jou coachen richting jouw droombaan. 

We zoomen in op wat je het allerliefste wil, op jouw droombaan én hoezo dit dan jouw droombaan is. Hoe weet je dit nou zeker? Daarnaast bespreken we wat jou hiervoor nog in de weg staat én je zal tips van mij krijgen hoe je die droombaan echt werkelijkheid kan gaan maken!

De mini training gaat jou helpen om:

✔ Jouw passie en ultieme baan te ontdekken

✔ Jouw droomleven te creëren

✔ Stap voor stap te vinden wat bij je past.

✔ Weer gelukkig te zijn in je werk

✔ Eindelijk die zelfverzekerde keuze te maken die WEL bij jou past

✔ Weer rust in je hoofd en bevestiging of hetgeen wat je doet het juiste is.

✔ Weer die uitdaging, vrijheid en voldoening te krijgen in je werk, omdat je doet wat bij jou past!

Investering


De investering voor jou deze minitraining te volgen, waarbij ik je stap voor stap meeneem richting jouw droombaan is normaal gesproken €279,- incl. btw. Voor de komende 30 minuten krijg je deze minitraining met een extreme korting van €180!

Nu kan je de minitraining starten voor enkel €99,- incl. btw. Het is een korte training, bomvol informatie, diepgang en vragen die jij jezelf dient te stellen om tot het juiste te komen wat wél écht bij je past.

In deze korte video vertel ik je er graag nog even over!

 

En mocht je nu denken…

”Ik heb niet genoeg geld” 
Bedenk je dan goed: wat is het je waard om je passie te ontdekken en te weten wat voor baan je wel écht gelukkig maakt? Het is kiezen tussen geld en geluk. Persoonlijk denk ik dat die keuze makkelijk te maken is. Mijn geluk staat bovenaan en ik hoop die van jou ook.

”Het geld dat ik nu heb, besteed ik liever aan iets anders” 
Heb je al stilgestaan wat er gebeurt als je zo doorblijft sukkelen in je werk? Je zal met meer en meer tegenzin naar je werk gaan en je zal nog ongelukkiger worden in je werk. De burn-out ligt op de loer. Dit is exact waar ik je voor wil behoeden. En bedenk je eens wat het je zal opleveren… Een heerlijke baan, waar je ook genoeg geld zal verdienen. Je voelt je gelukkiger dan ooit, bent gemotiveerd en hebt voldoening en uitdaging. Daar help ik je bij. 

”Hoe weet ik zeker dat dit mij gaat helpen?
Ik weet hoe het is om je opgesloten te voelen in je werk, dat je niet weet waar je kan beginnen en al helemaal niet hoe je dit kan doen. Daarnaast ben ik gediplomeerd coach en leerkracht. Door deze 3 te combineren heeft deze korte minitraining wat je nodig hebt, Kennis, het juist overbrengen hiervan en een flinke dosis ervaring waardoor ik exact weet wat jou de hulp zal geven die je nodig hebt. 

”Ik heb geen tijd hiervoor” 
Wees je bewust dat de tijd niet wegloopt en de drukte die je ervaart alleen maar door zal lopen. Het zal alleen rustiger worden als jij daar keuzes in maakt. De minitraining is expres kort en kan je ook nog eens opknippen in kleine delen. Besteed eens iets minder tijd op je telefoon of kijk één film of 2 afleveringen op Netflix niet en je hebt de tijd om deze minitraining te starten! 

”Ik wil het later graag doen, maar nu is niet de juiste tijd” 
Wanneer is wel de juiste tijd voor jou? Als je werk nog erger wordt en je in die burn-out bent beland? Het gezegde luidt: start before you’re ready. Grijp die kans nu. 

”Ik heb al zoveel andere dingen aan mijn hoofd… ”
Heb je door dat je daar zelf ook invloed op hebt? Dat je zelf bepaalt waar jij wel en waar je niet mee bezig wil zijn (ook in je hoofd). In de minitraining neem ik je mee in wat jij belangrijk vindt en dus waar jouw zouden moeten prioriteiten liggen. Dan zal je zien dat veel van die dingen die je aan je hoofd hebt er eigenlijk niet echt toe doen. Maar jouw geluk staat (hopelijk) altijd bovenaan!  

“May your choices reflect your hopes and not your fears.”

Wees er snel bij!

Ik weet hoe opgesloten het voelt

In deze video vertel ik meer over mijzelf, de periode waar ik in heb gezeten. Ik weet hoe het voelt voor je. Ik weet hoe erg je verlangt naar meer vrijheid, voldoening en passie in mijn werk. Ik heb er jaren lang in gezeten. Gelukkig heb ik het lef gehad om na al die jaren de knoop door te hakken. Ik heb mijn passie ontdekt én er mijn droombaan van gemaakt. Daar help ik jou ook graag bij!

 

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik deze minitraining beginnen?

Het minitraining kan je starten wanneer jij wil, wanneer jij er behoefte aan hebt. De training volg je online. Zodra je deze investering gedaan hebt, ontvang je inloggegevens en kan je starten. Waar en wanneer je maar wil. Handig toch? 

Hoe lang duurt de minitraining?

De minitraining bestaat uit 5 video’s waarvan de eerste en de laatste een introductie en afsluiting zijn. De middelste 3 video’s zijn écht de training en heb ik expres kort en bondig gehouden. Zodat jij in zo min mogelijk tijd het beste uit jezelf kan halen. In totaal zou ik rekening houden met ongeveeer 2 uur. Uiteraard kan je ook de minitraining opknippen en deze tijd verdelen.

Hoe haal ik het meeste uit de minitraining?

Allereerst: zorg dat je focus hebt. Leg je telefoon weg en sluit je tabbladen. Zorg voor pen en papier en schrijf mee met de informatie die ik je geef. Ook de vragen die ik je stel zou ik opschrijven. Zet de video op pauze om een helder antwoord voor jezelf te formuleren. Pas als je die hebt, ga je door. Dat is even graven, maar dan haal je er wel het beste uit. Ook zou ik expres de training niet in één keer doen, maar opknippen. Dan kan je de geleerde informatie en kennis over jezelf steeds even laten bezinken en kom je tot nieuwe inzichten. 

Hoe plan ik het coachgesprek met jou?

Als je de minitraining gestart bent, ontvang je van mij een mailtje met een link naar mijn digitale agenda. Plan op dat moment (dus nog voordat je de minitraining start) meteen een afspraak hier met mij in! Dan zie en spreek ik je snel! 🙂

dus, je hebt hierin een keuze te maken.
kies je voor groei of blijf je hangen in veilig

© 2019 - 2021 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Webdesign: Brainwise