boekentips

Als kind hield ik altijd al van de geur van boeken. Zeker van die oude boeken die bij mijn moeder in de kast stonden. Later stonden boeken voor mij voor meer.

Boeken zijn kennis, boeken laten je fantaseren, boeken zetten je aan tot actie én met boeken kan je jouw wereld en leven verbreden. Boeken laten je andere perspectieven zien en kunnen een enorme verandering in je leven teweeg brengen. 

Op het moment dat ik nog vast zat in mijn werk heb ik veel boeken gelezen. Ook toen ik studeerde als gedragsspecialist én als coach las ik veel boeken. Sommige boeken hebben écht mijn leven veranderd en beschouw ik als heilig.

Omdat ik zo geloof in deze boeken én zo hiervan houd, hoop ik jou ook hiermee aan te sporen. Speciaal voor jou heb ik een boekenlijst gemaakt met boeken waarvan ik denk dat het echte must-readers zijn. 

Boekenlijst

Deze boekenlijst heb ik voor je opgesteld, omdat dit ontzettend waardevolle boeken voor mij zijn (geweest). Ik geloof dat deze boeken je leven kunnen verrijken. Je kan deze boeken trouwens ook meteen bestellen als je op de afbeelding klikt.
Ik ben benieuwd of ze ook zo’n verrijking voor jou zijn! 

Boeken die waardevol zijn voor jouw zoektocht: 

© 2019 - 2021 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Webdesign: Brainwise