mijn boek

Nooit gedacht dat ik een boek zou schrijven. Toen ik als 20-jarig meisje als leerkracht voor een groep kinderen stond dacht ik dat ik dit mijn hele leven zou doen. Ik had het mis. 

Een lange periode kwam waarin ik niet wist wat ik dan wel graag wilde doen. Ik vond het daarnaast spannend om een stap te nemen. Ik wilde mijn ouders niet teleurstellen, ik wilde financiële zekerheid behouden en belangrijker nog: ik wilde dit keer wel de goede keuze maken! 

Het boek dat ik geschreven heb helpt jou hierbij. Het is zowel een boek met mijn ervaringen, als concrete praktische kennis en opdrachten om jezelf te (her)ontdekken. 

Spieken in het boek kan hier bij het inkijkexemplaar.

reviews van het boek 

waarom je dit boek wilt lezen

Het boek is een gids hoe je ontdekt wat voor werk wel bij je past, maar absoluut ook hoe je die stap dan kan nemen. Mijn missie met dit boek is dat jij gaat kiezen voor jouw werkgeluk en je jouw droombaan gaat ontdekken en werkelijkheid gaat maken. Dit gun ik jou!

Spieken in het boek kan hier bij het inkijkexemplaar.

Boekenlijst

Deze boekenlijst heb ik voor je opgesteld, omdat dit ontzettend waardevolle boeken voor mij zijn (geweest). Ik geloof dat deze boeken je leven kunnen verrijken. Je kan deze boeken trouwens ook meteen bestellen als je op de afbeelding klikt. Ik ben benieuwd of ze een verrijking voor jou zijn! 

Boeken die waardevol zijn voor jouw zoektocht: 

© 2019 - 2022 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Webdesign: Brainwise