Werkende millennial, wil je:

✔️ Voldoening en uitdaging uit je werk halen?
✔️ Ein-de-lijk een baan hebben die wel bij jou past?
✔️ Blij zijn als de wekker gaat op je werkdag?
✔️ Werken vol passie?
✔️ Je vrij, trots en gelukkig voelen?
✔️ De juiste keuze doordacht en zelfverzekerd maken?
✔️ Jouw droomleven leven?

Dan is de gratis doorbreeksessie wat jij nodig hebt!

Ik investeer alleen mijn tijd in vrouwen die ook echt bereid zijn om in actie te komen en die veranderingen door willen voeren.

5 + 12 =

de GRATIS doorbreeksessie gaat jou helpen!

Aan het einde van de doorbreeksessie weet je wat jouw verlangen is, wat jouw grootste dromen zijn, welke obstakels en belemmerende overtuigingen je nu nog in de weg staan en je zal inzicht krijgen in hoe je deze kan ombuigen in kansen. Daarnaast krijg je meteen toepasbare tips om nu stappen te kunnen ondernemen.

Ik geloof dat iedereen het verdient om het leven te hebben waar je van droomt. En het enige wat daarvoor nodig is, ben jij! Want jij dient de keuzes te maken die jou dat droomleven en die droombaan geven.

En ik weet dat het enorm groot klinkt. Ik help jou met het in kleine stapjes aanpakken. Dus, ben jij klaar om actie te ondernemen? Om de regie te pakken van jouw werkleven? Dan is deze gratis doorbreeksessie voor jou! 

Elke maand zijn er 2 dames die deze sessie winnen. Je krijgt dan een uur lang mijn volledige aandacht én coaching waarbij ik je zal begeleiden naar je droombaan en passie. 

“Your only limit is you”

GRATIS doorbreeksessie aanvragen

Ik investeer alleen mijn tijd in vrouwen die ook echt bereid zijn om in actie te komen en die veranderingen door willen voeren.

7 + 7 =

” Je bent slechts één keuze verwijderd van een compleet ander leven “

Wat anderen vertellen over de doorbreeksessie

Het was fijn om direct een klik met Elodie te hebben, zowel vanuit onderwijsperspectief, als haar energieke, positieve en inspirerende vibe. Ze heeft een open en luisterende houding, waardoor het fijn was om met haar te kijken naar mijn huidige situatie en wat hierbinnen mogelijkheden waren. Zelf heb ik al aardig een idee welke richting ik op wil, maar zij kon hier vanuit eigen ervaring en expertise nog toepasbare tips geven.

Ik hoop in de toekomst de mogelijkheid te hebben om nog eens met haar verdiepend te werken d.m.v. één van haar cursussen. Een gesprek aangaan met Elodie is zeer zeker de moeite waard. Ze is realistisch, geeft bruikbare tips, shakes you up en heeft een inspirerende vibe. Wat wil je nog meer wanneer je bezig bent met je eigen richting vinden?

Melissa

Ik heb een doorbreeksessie gedaan bij Elodie en ging er heel open in en zonder verwachtingen. Binnen een minuut verliep het gesprek al alsof we elkaar kenden en zaten we op dezelfde golflengte.

Wat mij het meest heeft geholpen is dat zij erg goed actief kan luisteren en mij de ruimte gaf mijn eigen vragen eigenlijk te beantwoorden. Ze voelde dit feilloos aan en stuurde het gesprek zonder in de adviesrol te zitten of voor mij zaken in te vullen. Dit vond ik echt heel prettig!

Ik ben vrijwel direct aan de slag gegaan met de input de we samen bespraken en heb meters kunnen maken waar ik voorheen jaren over deed.. Smoesjes verzinnen waren favoriet). Lieve Elodie dank voor het zetje en je opbeurende enthousiasme

Delia

In mei heb ik een doorbreeksessie mogen ervaren bij Elodie. Dit is een echte eye-opener geweest! Ik ervaarde een hele warme en open persoonlijkheid waarbij alles bespreekbaar is rondom het werkgebied.

Juist in mijn leeftijdscategorie merk ik dat hier veel behoefte aan is en op deze manier ontvang je inzichten en praktische tips waarmee je echt aan de slag kan met je persoonlijke dilemma’s. Elodie heeft mij enorm geholpen in een hele korte tijd en dit zou ik iedereen gunnen! Dit is echt een aanrader!

Lise-Lou

Tijdens de doorbreeksessie heb ik meerdere inzichten gekregen wat voor mij van veel waarde is geweest. Elodie heeft mij geholpen om mijn belemmerende overtuigingen weg te halen, waardoor ik weer verder kan en nu exact weet welke kant ik op wil.

Elodie is spontaan, heeft veel positieve energie om zich heen en weet precies de juiste snaar te raken. Haar manier van coachen zorgt er voor dat je snel tot de kern komt, waardoor je nog beter weet wat je wel wil!

Angelique

Ik ben blij dat ik de doorbreeksessie heb gedaan. Het was fijn om met iemand te praten die mij niet kent en dus een ”nuchtere” kijk heeft op dingen.

Tijdens de sessie werd mij duidelijk hoe ik over dingen denk. Ik heb een beter inzicht gekregen en kan hiermee zelf aan de slag gaan. Ik ben er ook achter gekomen dat ik eigenlijk precies weet wie ik ben, wat ik wil en wat mijn doel in het leven is. Mijn enige probleem is/was het obstakel weghalen. Hier ben ik nu mee bezig. Bedankt Elodie!

Diane

Veelgestelde vragen

Wanneer hoor ik of ik gewonnen heb?

Aan het einde van de maand ontvang je een e-mail als je deze doorbreeksessie gewonnen hebt! 

Wat kan ik verwacht van de doorbreeksessie?

Tijdens de doorbreeksessie zal ik jou zo goed mogelijk helpen om duidelijk te krijgen wat jouw verlangen exact is. We zoomen in op jouw grootste droom én hoezo dit nog niet gelukt is. Je zal tips krijgen hoe je jouw belemmeringen kan ombuigen in kansen. Je ontvangt mijn volledige aandacht en hulp!

Hoe werkt het?

Beantwoord de vragen op deze pagina. Aan het eind van de maand ontvang je een mailtje met een link naar mijn digitale agenda. Je kan dan meteen een afspraak samen met mij inplannen waarop we elkaar zien en spreken. De doorbreeksessie is online via Zoom! 

Is het echt gratis?

Ja. De doorbreeksessie is volledig gratis. Dit hele uur krijg je mijn aandacht en hulp. Dit kan ik natuurlijk niet bij iedereen doen, daarom zjin er maar 2 dames elke maand die dit winnen. 

Ik heb een andere vraag

Geen probleem. Stuur even een mailtje naar elodie@melodieinhetleven.nl. Ik beantwoord je vraag graag en hoop je snel te zien tijdens onze doorbreeksessie! 

GRATIS doorbreeksessie aanvragen

Ik investeer alleen mijn tijd in vrouwen die ook echt bereid zijn om in actie te komen en die veranderingen door willen voeren.

11 + 2 =

Wat anderen vertellen over de doorbreeksessie

Afgelopen week heb ik een heel fijn gesprek gehad met Elodie! Het gesprek heeft mij op scherp gezet, ik werd mij goed bewust van de zaken die voor mij belangrijk zijn. Elodie wist precies de juiste vragen te stellen. Haar doortastendheid zorgde voor mooie inzichten bij mij!
Maaike

Ik zat er even helemaal doorheen met mijn werk toen ik doelloos door Instagram scrollde en een advertentie van Melodieinhetleven tegenkwam. Twee dagen erna zat ik samen met andere vrouwelijke millenials bij Elodie in een webinar. Vrijwel alles wat ze zei kwam mij zo bekend voor! Ik was 1 van de gelukkigen die die avond een doorbreeksessie met Elodie won. Binnen een week had ik een afspraak staan en een doorbraak it was!

Waar ik zelf dacht dat ik nog heel veel richting en hulp nodig had in de zoektocht naar mijn droombaan, wist Elodie mij al snel duidelijk te maken dat ik goed op weg ben. Doordat zij mij de juiste vragen stelde, lukte het mij mijn situatie van een afstandje te bekijken en te realiseren dat het niet zo een ‘chaos’ was in mijn hoofd als ik veronderstelde. Dankjewel Elodie voor deze inzichten!

Abigail

Ik heb de doorbreeksessie aangevraagd, omdat ik op zoek ben naar hoe ik die rol kan gaan vinden of creëren waar ik écht energie van krijg. En dan vooral hoe ik nou die eerste (kleine) stapjes kan zetten om daar te gaan komen. De open manier waarop Elodie zonder oordeel naar mijn verhaal luisterde en vervolgens haar observaties en ingevingen ook weer terug gaf werkte voor mij fijn. Tijdens (en na) de doorbreeksessie kwam ik weer meer terug in die positieve modus, en leken de ideeën ineens weer los te komen. Van hier dus weer vooruit!

Anne-Rixt

Ik heb net de doorbreeksessie gehad. Super fijn, direct vertrouwd en lekker gekletst. Tot mijn verbazing waren we al vrij snel tot de conclusie gekomen wat de stappen zouden moeten zijn voor een andere baan. 

De cursus die ik jaren terug heb gedaan, gehaald en geen aandacht meer aan heb besteed blijkt toch HET te zijn voor mij. Ik ga nu kijken voor een opfriscursus na de zomervakantie en een bedrijf in de buurt zoeken waar ik misschien bij kan aansluiten. Bedankt voor dit verhelderende gesprek en de positieve energie 🙂

Evelien

Een tijdje terug heb ik een gratis doorbreeksessie bij Elodie gedaan. Na even kort kennis te maken wist Elodie direct tot de kern te komen en mij te triggeren. Hierdoor werd het voor mij helder wat mijn patronen waren en ook wat de reden hier van was. Dankzij dit inzicht wist ik wat mij te doen stond en voor mijn eigen geluk te gaan. En heb ik mijn baas direct gebeld om te vragen of het mogelijk was om minder in loondienst te kunnen werken, en guess what? Ik kreeg direct een ja, waardoor ik dichter bij mijn droomleven kwam. Een enorme doorbraak dus! En o ja, Elodie is ook gewoon een heel leuk mens! 😁

Simoon

Ik wist dat ik niet gelukkig was in mijn werk, maar dankzij Elodie weet ik dat ik nu echt stappen moet gaan ondernemen! Doordat Elodie zelf in die situatie heeft gezeten begrijpt ze je, ze luistert goed naar je en weet de juiste vragen te stellen. Zij ziet mogelijkheden die je zelf eigenlijk diep van binnen ook wel weet, maar die je er niet uitkrijgt omdat je het jezelf steeds zo moeilijk maakt. Een lieve, positieve meid die ook jou het allerbeste gunt!

Rachel

Ik zit op een punt in mijn carrière dat ik twijfel of ik wil blijven zitten waar ik zit of dat ik een uitdaging ergens anders aan moet gaan. In mijn hoofd was het nogal een chaos met alle argumenten voor en tegen waarom ik nou wel of niet een stap zou moeten maken. Een grote warboel. Tijdens de doorbraaksessie met Elodie heb ik mijn verhaal gedaan en alles op tafel gegooid wat er in mijn hoofd omgaat en door de juiste vragen te stellen heeft Elodie ervoor gezorgd dat ik enigszins wat orde heb aangebracht in de chaos en mijn beweegredenen helder heb en wat ik belangrijk vind ik het werk. Dit heeft me enorm geholpen en op basis hiervan kan ik weer verder!

Liz

Elodie heeft mij geholpen met een doorbreeksessie en het heeft mij inzichten gegeven dat ik wel weet wat ik wil en wat het beste bij mij past op werkgebied. Ik heb ontzettend veel energie gekregen dat ik hier meteen mee aan de slag ga. Tijdens het gesprek voel je je meteen op je gemak ik kan het dan ook iedereen aanraden! Ontzettend bedankt voor de doorbreeksessie ik heb een glimlach van oor tot oor die er vandaag niet meer afgaat.

Ilja

GRATIS doorbreeksessie aanvragen

Ik investeer alleen mijn tijd in vrouwen die ook echt bereid zijn om in actie te komen en die veranderingen door willen voeren.

12 + 11 =

© 2019 - 2021 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Webdesign: Brainwise