GRATIS doorbreeksessie

Ben jij een werkende millennial en wil jij ook:

✔ Voldoening en uitdaging uit je werk halen?
✔ Ein-de-lijk een baan hebben dat bij jou past?
✔ Blij zijn als de wekker gaat op je werkdag?
✔ Werken vol passie? 
✔ Je vrij, trots en gelukkig voelen?
✔ Die stoere keuze zelfverzekerd maken?
✔ Jouw droomleven leven?

“Your only limit is you”

De doorbreeksessie gaat
jou helpen als…

Aan het einde van de doorbreeksessie weet je wat jouw verlangen is, wat jouw grootste dromen zijn, welke obstakels en belemmerende overtuigingen je nu nog in de weg staan en je zal inzicht krijgen hoe je deze kan ombuigen in kansen. Daarnaast zal je meteen toepasbare tips krijgen om nu stappen te kunnen ondernemen.

Ik geloof dat iedereen het verdient om het leven te hebben waar je van droomt. En het enige wat daarvoor nodig is, ben jij! Want jij dient de keuzes te maken die jou dat droomleven en die droombaan geven.

En ik weet dat het enorm groot klinkt. Ik help jou met het in kleine stapjes aanpakken. Dus, ben jij klaar om actie te ondernemen? Om de regie te pakken van jouw werkleven? Dan is deze gratis doorbreeksessie voor jou!

En ja, serieus. De doorbreeksessie van een uur is gratis. Hoezo gratis? Omdat ik weet hoe je je voelt en ik gun het jou om ook te ontdekken hoe je jouw droomleven wel kan bereiken.  

” Je bent slechts één keuze verwijderd van een compleet ander leven “

Wat anderen vertellen over de doorbreeksessie

Tijdens de doorbreeksessie heb ik meerdere inzichten gekregen wat voor mij van veel waarde is geweest. Elodie heeft mij geholpen om mijn belemmerende overtuigingen weg te halen, waardoor ik weer verder kan en nu exact weet welke kant ik op wil.

Elodie is spontaan, heeft veel positieve energie om zich heen en weet precies de juiste snaar te raken. Haar manier van coachen zorgt er voor det je snel tot de kern komt, waardoor je nog beter weet wat je wel wil!

– Angelique Steen 

Ik heb een doorbreeksessie gedaan bij Elodie en ging er heel open in en zonder verwachtingen. Binnen een minuut verliep het gesprek al alsof we elkaar kenden en zaten we op dezelfde golflengte. Wat mij het meest heeft geholpen is dat zij erg goed actief kan luisteren en mij de ruimte gaf mijn eigen vragen eigenlijk te beantwoorden. Ze voelde dit feilloos aan en stuurde het gesprek zonder in de adviesrol te zitten of voor mij zaken in te vullen. Dit vond ik echt heel prettig! Ik ben vrijwel direct aan de slag gegaan met de input de we samen bespraken en heb meters kunnen maken waar ik voorheen jaren over deed.. Smoesjes verzinnen waren favoriet). Lieve Elodie dank voor het zetje en je opbeurende enthousiasme

– Delia Appelman. 

 

In mei heb ik een doorbreeksessie mogen ervaren bij M.elodieinhetleven. Dit is een echte eye-opener geweest! Ik ervaarde een hele warme en open persoonlijkheid waarbij alles bespreekbaar is rondom het werkgebied. Juist in mijn leeftijdscategorie merk ik dat hier veel behoefte aan is en op deze manier ontvang je inzichten en praktische tips waarmee je echt aan de slag kan met je persoonlijke dilemma’s. Elodie heeft mij enorm geholpen in een hele korte tijd en dit zou ik iedereen gunnen! Dit is echt een aanrader!

– Lise-Lou 

Een tijdje terug heb ik een gratis doorbraaksessie bij Elodie gedaan. Na even kort kennis te maken wist Elodie direct tot de kern te komen en mij te triggeren. Hierdoor werd het voor mij helder wat mijn patronen waren en ook wat de reden hier van was. Dankzij dit inzicht wist ik wat mij te doen stond en voor mijn eigen geluk te gaan. En heb ik mijn baas direct gebeld om te vragen of het mogelijk was om minder in loondienst te kunnen werken, en guess what? Ik kreeg direct een ja, waardoor ik dichter bij mijn droomleven kwam. Een enorme doorbraak dus! En o ja, Elodie is ook gewoon een heel leuk mens! 😁

– Simoon Kievits

© 2019 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Webdesign: Brainwise

Gratis groeiboek ''Breek los van van je baan!''

Als je je aanmeldt voor dit gratis groeiboek, zal je ook gratis tips en inspiratie ontvangen.  Ik ga zorgvuldig om met je gegevens (privacyverklaring).

Super! Je hebt de eerste stap gezet om los te breken van je baan. Je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mailbox.