Deze podcast is voor jou:

Als je een vrouwelijke millennial bent en op zoek bent naar meer werkgeluk én het werk dat wel echt bij je past. Ben jij op zoek naar je passie en droombaan? Begin dan met het luisteren van deze podcast. Elke woensdag deel ik een nieuwe podcast met je. En voor meer tips en tricks, bekijk ook vooral mijn Instagram. 

Rachel:Het is bijna eng dat alles wat Elodie te zeggen heeft ook aansluit op mijn situatie. Ik wist dat ik niet gelukkig was in mijn werk, maar dankzij Elodie weet ik dat ik nu echt stappen moest gaan ondernemen!” 

“If it makes you happy, do it!”

een aantal afleveringen

✔️ Ik voelde mij een enorme mislukkeling 

Mijn persoonlijke verhaal van hoe ik vast zat in mijn werk als leerkracht. Hoe ik het lef vond om toch te wisselen van baan én hoe ik mijn passie en droombaan ontdekte. Zo kon ik deze keuze doordacht en zelfverzekerd maken en ik leer jou graag ook hoe! Klik hier om de aflevering te beluisteren.

✔️ De prestatiegeneratie

De aflevering waarin ik met je deel hoezo het heel normaal is dat wij millennials het lastig vinden om een juiste keuze te maken en hoezo we de druk voelen om te presteren en het goed te doen. Deze aflevering zal je laten inzien dat het oké is en hoe je hiermee om kan gaan! Beluister de aflevering. 

✔️ 5 aspecten om je werkgeluk te verhogen

De titel geeft het al aan, maar als jij op dit moment niet echt gelukkig bent op je werk deel ik graag hoe jij hier verandering in kan brengen. Werkgeluk wordt bepaald door 5 aspecten, welke ik met je deel in deze aflevering. Klik hier om de aflevering meteen te beluisteren! 

“If it scares you, it might be a good thing to try!”

Misschien ook interessant…

Dat ik je ook op allerlei andere manieren kan helpen. Zo bied ik een 1 op 1 coachtraject aan en een minitraining. 

Allemaal om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden naar jouw passie, droombaan én deze werkelijkheid te gaan maken. Want beeld je eens in hoe heerlijk het zou zijn. Hoeveel gelukkiger je zou zijn. Hoeveel meer rust je in je hoofd zou hebben en hoeveel voldoening je zou ervaren. Dit is wat ik je gun en je graag bij help. 

© 2019 - 2021 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Webdesign: Brainwise