Podcast naar werkgeluk

Ben jij op zoek naar je passie en droombaan? Begin dan met het luisteren van deze podcast. Elke woensdagochtend staat er een nieuwe aflevering online. En voor meer tips en tricks, bekijk ook vooral mijn Instagram.

Nieuwste aflevering:
#73 zoekende naar ander werk, maar geen idee wat? Deze 5 tips helpen.

andere afleveringen

✔️ Ik voelde mij een enorme mislukkeling 

Mijn persoonlijke verhaal van hoe ik vast zat in mijn werk als leerkracht. Hoe ik het lef vond om toch te wisselen van baan én hoe ik mijn passie en droombaan ontdekte. Zo kon ik deze keuze doordacht en zelfverzekerd maken en ik leer jou graag ook hoe! Klik hier om de aflevering te beluisteren.

✔️ De prestatiegeneratie

De aflevering waarin ik met je deel hoezo het heel normaal is dat wij millennials het lastig vinden om een juiste keuze te maken en hoezo we de druk voelen om te presteren en het goed te doen. Deze aflevering zal je laten inzien dat het oké is en hoe je hiermee om kan gaan! Beluister de aflevering. 

✔️ 5 aspecten om je werkgeluk te verhogen

De titel geeft het al aan, maar als jij op dit moment niet echt gelukkig bent op je werk deel ik graag hoe jij hier verandering in kan brengen. Werkgeluk wordt bepaald door 5 aspecten, welke ik met je deel in deze aflevering. Klik hier om de aflevering meteen te beluisteren! 

In gesprek met…

Tijdens de podcast ga ik in gesprek met dames die de switch hebben gemaakt naar hun droombaan. Zij vertellen hun ervaring, maar ook super concrete tips hoe zij dit aangepakt hebben.

Dingen waar op ingezoomd wordt is: Hoe ontdek je je droombaan? Hoe maak je een keuze die bij je past? Hoe ga je om met de druk van financiële zekerheid of de mening van anderen? 

Een aantal inspirerende afleveringen zijn:

✔️ Lisa van Heusden

Zij vertelt hoe zij gewisseld is van haar werk. Hoe ze erachter kwam wat wel bij haar paste en hoe ze dit aangepakt heeft. Ze geeft super concrete tips over haar transformatieproces en hoe jij dit kan aanpakken. Beluister hier deze aflevering.

✔️ Joyce Celine 

Zij vertelt over de vele switches die zij gemaakt heeft en hoezo zij die maakte. Ze leert je anders kijken naar je werk en te kiezen op basis van gevoel. Waarna ze vervolgens dit praktisch maakt en je uitlegt hoe je dit kan doen. Beluister hier deze aflevering. 

Misschien ook interessant…

Dat ik je ook op allerlei andere manieren kan helpen. Bijvoorbeeld met een gratis webinar of een 1 op 1 doorbreeksessie. Ook heb ik een boek geschreven, genaamd Ik ben er zo klaar mee.

Dit allemaal om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden naar jouw passie, droombaan én deze werkelijkheid te gaan maken. Dit is wat ik je gun en je graag bij help. 

© 2019 - 2022 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Webdesign: Brainwise