Is jouw grootste droom een
eigen bedrijf hebben?

 

✔️ Maar heb je geen idee waar je kan beginnen?
✔️ Wil je een bedrijf starten dat volledig past bij jou?

✔️ En zeker weten dat het bedrijf je inkomen zal opleveren?

✔️ Dat je de juiste stappen zet op het juiste moment?
✔️ Zodat je klanten hebt en houdt? 
✔️ En belangrijker nog: dat je dus weer gelukkig wordt in je werk?!

Ik geloof dat het ook voor jou mogelijk is om een bedrijf te starten dat past bij jou! 

Op dit moment weet je gewoon nog niet waar je kan beginnen en welke stappen je moet zetten om je droom werkelijkheid te maken. Herkenbaar? Daar is gelukkig een oplossing voor en dat kan je leren!

Ik geloof dat als jij een eigen bedrijf wil hebben, dat jou geld oplevert en je niet alleen als hobby wilt doen, dat je duidelijkheid moet hebben. Duidelijkheid in je klanten, in wat je bedrijf uniek maakt en onderscheidt van anderen en duidelijkheid in de strategie die komt kijken bij een bedrijf. Hoe concreter beeld je hiervan hebt, hoe makkelijker het wordt om jouw droombedrijf te starten en succesvol te maken! 

Door dit op te knippen in kleine stukjes, zorgt mijn traject voor concrete stappen en voor de juiste diepgang. Ik neem je dus stap voor stap hierin mee, zodat je in een korte tijd en zonder frustratie ook precies weet wat jouw droombedrijf is én welke stappen je hierin te zetten hebt. 

Ik heb deze strategieën zelf ook gebruikt bij het starten van mijn bedrijf. Zelf deed ik er stukken langer over. Ik neem je dus ook mee in mijn ervaring, zodat jij niet dezelfde fouten hoeft te maken als ik deed. 

 

Hand omhoog als je…

 

✔️ Je huidige werk helemaal zat bent
✔️ Een eigen bedrijf wil starten
✔️ Daarin wel de juiste stappen wil nemen
✔️ Ook daar geld mee wil verdienen (het is geen hobby!) 
✔️ Op zoek bent naar handvatten hoe je dit op een succesvolle manier doet 

✔️ Je bedrijf zo snel mogelijk van de grond wil halen!

Het coachtraject ”van droom naar bedrijf”

✔️ Het traject waarbij je 1 op 1 coaching en begeleiding van mij krijgt! Elk bedrijf is anders, dus elk traject is op maat! 

✔️ In totaal zien en spreken we elkaar 5 keer online, waarbij elke sessie 1 tot 1,5 uur duurt. 

✔️ Na elke sessie ontvang je een groeiboek. Hierin noteer je jouw opgedane inzichten van onze sessies. Ook zijn er nog meer diepgaande vragen. Zo heb je de diepgang tijdens het gesprek en erna. Ook heb je dan je je bedrijfsplan al helemaal klaar liggen!

✔️ Ik kan me voorstellen dat je ook vragen tussen onze sessies door hebt. Daarom mag je altijd mailen of Appen met vragen!

Sessie 1


De succesvolle jij. We gaan angsten en onzekerheden ombuigen naar kansen, zodat je beslissingen makkelijker kan nemen en dat deze volledig bij jou aansluiten. Het heeft te maken met je missie, je why en is dus het fundament van je bedrijf!

 

Sessie 2

De ideale klant. 
Duidelijk krijgen welke opdrachten (en mensen) passen wel bij jou en welke niet. Dit gaan we duidelijk afbakenen, zodat jij ook vol plezier
met de leukste klanten werkt. Je leert ook hoe je die klanten dan ook juist aantrekt.

 

Sessie 3

Jouw unieke bedrijf. We hebben het
over hoe jij jezelf kan onderscheiden in je bedrijf, hoe je dat in kan
zetten en hoe jij jezelf écht kan neerzetten als expert.

Sessie 4

Producten en diensten. Welke producten zijn passend zijn voor je doelgroep, wil je graag verkopen en wat is een goede prijs. Hoeveel vraag je voor wat? En hoeveel verkopen moet je dus maken wil
je genoeg geld verdienen met je bedrijf?

Sessie 5

Marketing en sales. Hier komt strategie bij kijken. Hoe ga jij jezelf in de markt zetten? Hoe
vinden mensen jou en hoe zorg je dat ze iets bij je afnemen? Hoe zorg je dat ze volgende keer weer bij je
kopen? Onder ander via zichtbaarheid en je website!

Investering


De investering voor jou om dit 1 op 1 coachtraject te volgen, om individuele coaching te krijgen, waarbij ik je stap voor stap meeneem richting jouw droombaan is €895,- Binnen 3 maanden weet jij wat het bedrijf is dat bij jou past én heb je hier de juiste stappen in gemaakt. Je bent klaar voor klanten! 

Vind je het prettiger om de investering in termijnen te voldoen, dat kan ook. De investering is van 3x €298,33,- Het eerste termijn betaal je direct. Het tweede termijn in de maand erna en de derde termijn de maand die daarop volgt. 

Daarnaast zijn er vele mogelijkheden hoe jij jouw investering (gedeeltelijk) vergoed kan krijgen. Lees hier meer over de vergoedingsmogelijkheden. 

“Find your sparkle and give it all!”

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik dit coachingstraject beginnen?

Het coachingstraject kan je starten wanneer jij wil, wanneer jij er behoefte aan hebt. 

Hoe vaak is de coaching?

In principe coach ik jou iedere twee weken. Het is behoorlijk wat om te verwerken en toe te passen. Je krijgt namelijk na de sessie ook een groeiboek met opdrachten om uit te werken. Vind jij het toch prettig om een ander tempo aan te houden, mag dat uiteraard ook. 

Hoe lang duurt de coaching?

Elke coachsessie is gemiddeld 1 – 1,5 uur per keer.

Wat kan ik verwachten van jou?

Als je met mij aan de slag gaat, ga ik er voor de volle 100 procent voor en dat verwacht ik ook van jou. En ik verzeker je: je comfortzone zal worden opgestretcht en er zullen enorme veranderingen komen in je leven. Ik ondersteun je, geef tips en handvatten. Ik begeleid je in alles wat je nodig hebt om jouw droombedrijf een succes te maken!

Is deze coaching geschikt voor iedereen?

Nee! Graag meld ik je dit van te voren al. Enkel als je open staat voor verandering, kan je hieraan beginnen. En dat betekent dus ook doorzetten op het moment dat er gevoelens van onzekerheid opspelen. Deze leer ik je om om te buigen, maar uiteindelijk zal jij bereid moeten zijn om dit ook toe te passen. Alleen dan zal je maximaal profiteren van de coaching. Dus als jij de verantwoordelijkheid over je toekomstige bedrijf wil nemen en als je committet bent, alleen dan is dit coachtraject iets voor jou.

En mocht je nu denken…

”Ik heb niet genoeg geld”

Bedenk je dan goed: hoe zou het voor je zijn om een einde te maken aan de stress, twijfels en dat ongelukkige gevoel die je door je huidige werk ervaart? In dit coachtraject leer je wat bij jou past. Je gaat een bedrijf oprichten dat aansluit bij jou.  Never settle for less! En dat is ook exact wat je gaat bereiken en creëren met deze de coaching. Daarnaast zijn er vele manieren hoe jij jouw coachtraject (gedeeltelijk) vergoed krijgt. Lees hier meer over die vergoedingsmogelijkheden. 

”Het geld dat ik nu heb, besteed ik liever aan iets anders”

Heb je al stilgestaan wat er gebeurt als je zo door blijft sukkelen in je werk? Je zal met meer en meer tegenzin naar je werk gaan en je zal nog ongelukkiger worden in je werk.

En bedenk je eens wat het je zal opleveren… Een heerlijk bedrijf, waar je ook genoeg geld zal verdienen. Je voelt je gelukkiger dan ooit, bent gemotiveerd en hebt voldoening en uitdaging. Daar kan ik je bij helpen met dit coachtraject.

Daarnaast zijn er mogelijkheden om het traject (gedeeltelijk) vergoed te krijgen. Bekijk hier de vergoedingsmogelijkheden.

”Hoe weet ik zeker dat dit mij gaat helpen?''

Ik weet hoe het is om je opgesloten te voelen in je werk, dat je niet weet waar je kan beginnen en al helemaal niet hoe je dit kan doen.

Ik ben gediplomeerd coach én heb zelf naast mijn werk mijn bedrijf opgericht. Ik weet dus waar je tegenaan loopt en wat je nodig hebt. De fouten die ik gemaakt heb, hoef jij niet te maken! Je mag gebruik maken van mijn inmiddels flinke dosis ondernemerservaring.

”Ik heb geen tijd hiervoor”

Geen tijd is geen prioriteit als je het mij vraagt. Hoe graag wil jij weer gelukkig worden in je werk? Hoe graag wil jij een eigen bedrijf oprichten waar je je geld mee kan verdienen?

Ik geloof dat als je dat echt graag wil, dat je simpelweg tijd maakt. 

”Ik wil het later graag doen, maar nu is niet de juiste tijd”

Wanneer is wel de juiste tijd voor jou? Als je werk nog erger wordt en je in die burn-out bent beland? Het gezegde luidt: start before you’re ready. En tijdens de coaching stoom ik je ready. Ik stoom je klaar om ervoor te gaan en niet af te wachten tot de juiste timing, maar door zelf de verantwoordelijkheid te nemen van jouw leven.

”Ik heb al zoveel andere dingen aan mijn hoofd… ”

Heb je door dat je daar zelf ook invloed op hebt? Dat je zelf bepaalt waar jij wel en waar je niet mee bezig wil zijn (ook in je hoofd). In de coachingsessies neem ik je mee in wat jij belangrijk vindt en wat je écht graag wil. Dit moet jouw prioriteit hebben. En je kan dus keuzes maken in waar je wel je energie in steekt en waarin niet.

“May your choices reflect your hopes and not your fears.”

Are you ready?

Ik geloof oprecht dat als ik het kan, dan kan jij het ookIk ga je stap voor stap helpen om het makkelijker, prettiger en sneller te maken voor je.

Liever eerst een gratis coachsessie ervaren?

Dat kan absoluut ook. Hier kan je een gratis doorbreeksessie aanvragen. Dit is een gratis online 1 op 1 coachgesprek.

Aan het einde van de doorbreeksessie weet je:

✔️  Wat jouw verlangen is
✔️  Wat jouw 
grootste dromen zijn
✔️ Welke obstakels je nu nog in de weg staan
✔️  Hoe je deze obstakels kan ombuigen in kansen.
✔️  Je krijgt ook meteen 
toepasbare tips om stappen te ondernemen. 

 

© 2019 - 2021 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Webdesign: Brainwise

How to gids: ''Zo ontdek én bemachtig je die baan die bij je past!''

Als je je aanmeldt voor deze gids, zal je ook gratis tips en inspiratie ontvangen. Uiteraard ga ik zorgvuldig om met je gegevens (privacyverklaring).

Super! Je hebt de eerste stap gezet te ontdekken wat voor baan dan wél bij je past. Je ontvangt de gids binnen enkele minuten in je mailbox.