Het coachtraject zit op dit moment vol. jouw plekje alvast reserveren?

mail naar: elodie@melodieinhetleven.nl

Is jouw grootste droom een
eigen bedrijf hebben?

 

✔️ Wil je een bedrijf starten dat volledig past bij jou?
✔️ Maar heb je geen idee waar je kan beginnen?
✔️ Wil je zeker weten dat het bedrijf inkomen zal opleveren?

✔️ Dat je de juiste stappen zet op het juiste moment?
✔️ Zodat je klanten hebt en houdt? 
✔️ En belangrijker nog: dat je dus weer gelukkig wordt in je werk?!

Wist je dat 42% van de werknemers in Nederland niet of nauwelijks het gevoel heeft invloed te hebben op het bedrijf waar ze werken. Dat is met het hebben van een eigen bedrijf verleden tijd! 

Jij bepaalt wat voor bedrijf je wil, hoe dingen geregeld zijn etc. Zo zorg je ervoor dat je doet wat bij je past én dat je daar geld mee verdient. 

Ik geloof dat het ook voor jou mogelijk is om een bedrijf te starten dat past bij jou! 

Op dit moment weet je gewoon nog niet waar je kan beginnen en welke stappen je moet zetten om je droom werkelijkheid te maken. Herkenbaar? Daar is gelukkig een oplossing voor en dat kan je leren!

Ik geloof dat als jij een eigen bedrijf wil hebben, dat jou geld oplevert en je niet alleen als hobby wilt doen, dat je duidelijkheid moet hebben. Duidelijkheid in je klanten, in wat je bedrijf uniek maakt en onderscheidt van anderen en duidelijkheid in de strategie die komt kijken bij een bedrijf. Hoe concreter beeld je hiervan hebt, hoe makkelijker het wordt om jouw droombedrijf te starten en succesvol te maken! 

Door dit op te knippen in kleine stukjes, zorgt mijn traject voor concrete stappen en voor de juiste diepgang. Ik neem je dus stap voor stap hierin mee, zodat je in een korte tijd en zonder frustratie ook precies weet wat jouw droombedrijf is én welke stappen je hierin te zetten hebt. 

Ik heb deze strategieën zelf ook gebruikt bij het starten van mijn bedrijf. Zelf deed ik er stukken langer over. Ik neem je dus ook mee in mijn ervaring, zodat jij niet dezelfde fouten hoeft te maken als ik deed. 

 

Hand omhoog als je…

 

✔️ Je huidige werk helemaal zat bent
✔️ Een eigen bedrijf wil starten
✔️ Daarin wel de juiste stappen wil nemen
✔️ Ook daar geld mee wil verdienen (het is geen hobby!) 
✔️ Op zoek bent naar handvatten hoe je dit op een succesvolle manier doet 

✔️ Je bedrijf zo snel mogelijk van de grond wil halen!

Het coachtraject ”van droom naar bedrijf”

✔️ Het traject waarbij je 1 op 1 coaching en begeleiding van mij krijgt! Elk bedrijf is anders, dus elk traject is op maat! 

✔️ In totaal zien en spreken we elkaar 5 keer online, waarbij elke sessie 1 tot 1,5 uur duurt. 

✔️ Na elke sessie ontvang je een groeiboek. Hierin noteer je jouw opgedane inzichten van onze sessies. Ook zijn er nog meer diepgaande vragen. Zo heb je de diepgang tijdens het gesprek en erna. Ook heb je dan je je bedrijfsplan al helemaal klaar liggen!

✔️ Ik kan me voorstellen dat je ook vragen tussen onze sessies door hebt. Daarom mag je altijd mailen of Appen met vragen!

✔️ Je ontvangt een pakket thuis met mijn boek, een notitieboek, pen en nog andere leuke en ondersteunde dingen in dit proces.

MELISSA en kristel VERTELlen Hun ERVARING MET HET TRJECT:

Het ondernemerstraject van Elodie was alles wat ik nodig had als startende ondernemer. Ik was op zoek naar een coach die een fijne vibe heeft, begripvol en flexibel is, mee kan denken en praktische tips geeft.

De meeste coaching die ik ken (online of via een bedrijf) is gebaseerd op een bepaalde strategie/structuur doorlopen en het voelt alsof jij als persoon daarin gepropt wordt. Bij Elodie is dit echt anders, zij gaat aan de slag met JOU en je bedrijf!

De coachgesprekken die je voert met Elodie zijn van zo’n grote meerwaarde. Ze kijkt naar wat er op dit moment speelt en waar je NU hulp bij kunt gebruiken. Haar vragen zetten je direct weer in de juiste mindset om verder aan de slag te gaan met jouw eigen bedrijf.

Er is ruimte voor je onzekerheden en twijfels en hoe fijn is het als iemand deze herkent. Ze weet deze gedachtes op een fijne manier om te buigen samen met je. Dit is iets wat ik na dit traject nu zelf ook steeds beter kan. Ze ondersteunt je goed, durft confronterende vragen te stellen, trekt je uit je comfortzone, maar weet hierin een fijne en vertrouwelijke sfeer te behouden. 

Als ondernemer ben je geneigd om alles veel te snel te willen, maar met de groeiboeken krijg je de ondernemersonderdelen aangeboden waarmee je op je eigen manier aan de slag kan. Deze zitten vol met goede opdrachten en actiepunten om te ondernemen. 

Ik ben zo blij dat ik het traject met Elodie heb gedaan. Ik had in het begin allerlei redenen om het niet te doen, maar ik kan er nu geen één meer verzinnen. Het heeft mij geholpen om in een snel tempo een vaardige ondernemer te zijn!

Melissa

Na het volgen van een webinar van Elodie en het lezen van haar boek, was ik heel enthousiast over haar verhaal en haar energie. Ik wilde voor mezelf beginnen als professional organizer, maar voelde me best wel overweldigd door alles wat bij het ondernemerschap kwam kijken.

De investering in coaching voelde echt als een cadeau aan mezelf en het is het 100% waard geweest. Elodie begeleidt je stap voor stap door het proces en daagt je uit dieper na te denken over het waarom en hoe van je keuzes. Ze geeft daarnaast praktische tips en adviezen, ook vanuit haar eigen ervaring als ondernemer.

Ik heb snellere stappen gemaakt dan dat ik zonder coaching zou hebben gedaan. Het heeft me een betere basis en meer zelfvertrouwen gegeven als startende ondernemer. Oh ja, en het welkomstpakket was echt een feestje om uit te pakken 😉 

Kristel

Sessie 1


De succesvolle jij. We gaan angsten en onzekerheden ombuigen naar kansen, zodat je beslissingen makkelijker kan nemen en dat deze volledig bij jou aansluiten. Het heeft te maken met je missie, je why en is dus het fundament van je bedrijf!

 

Sessie 2

De ideale klant. 
Duidelijk krijgen welke opdrachten (en mensen) passen wel bij jou en welke niet. Dit gaan we duidelijk afbakenen, zodat jij ook vol plezier
met de leukste klanten werkt. Je leert ook hoe je die klanten dan ook juist aantrekt.

 

Sessie 3

Jouw unieke bedrijf. We hebben het
over hoe jij jezelf kan onderscheiden in je bedrijf, hoe je dat in kan
zetten en hoe jij jezelf écht kan neerzetten als expert.

Sessie 4

Producten en diensten. Welke producten zijn passend zijn voor je doelgroep, wil je graag verkopen en wat is een goede prijs. Hoeveel vraag je voor wat? En hoeveel verkopen moet je dus maken wil
je genoeg geld verdienen met je bedrijf?

Sessie 5

Marketing en sales. Hier komt strategie bij kijken. Hoe ga jij jezelf in de markt zetten? Hoe
vinden mensen jou en hoe zorg je dat ze iets bij je afnemen? Hoe zorg je dat ze volgende keer weer bij je
kopen? Onder ander via zichtbaarheid en je website!

Het coachtraject naar jouw droombedrijf is gemiddeld beoordeeld met een 8,8!

Investering


De investering voor jou om dit 1 op 1 coachtraject te volgen, om individuele coaching te krijgen, waarbij ik je stap voor stap meeneem richting jouw droombaan is €1497,- incl. btw (= €259,81 btw). Binnen 3 maanden weet jij wat het bedrijf is dat bij jou past én heb je hier de juiste stappen in gemaakt. Je bent klaar voor klanten! 

Vind je het prettiger om de investering in termijnen te voldoen, dat kan ook in 2 termijnen. Het eerste termijn voldoe je direct. Het volgende termijn de daarop volgende maand. Wil je de investering liever in meer termijnen voldoen? Geen probleem. Stuur mij even een berichtje. 

Daarnaast zijn er vele mogelijkheden hoe jij jouw investering (gedeeltelijk) vergoed kan krijgen. Lees hier meer over de vergoedingsmogelijkheden

anders dan andere coaches



Het coachtraject naar jouw droombedrijf wordt niet voor niets met een 8,8 gemiddeld beoordeeld. Dit komt omdat ik veel dingen anders doe dan andere coaches en begeleiders welke jou helpen met jouw droombedrijf opzetten. 

 

✔️ Ik weet hoe het is om te gaan van niet te weten wat je wil naar het starten van een eigen bedrijf, zonder enige ervaring. Ik had zelf ook geen idee wat ik moest doen om een bedrijf te hebben wat bij mij paste én waar ik fijne inkomsten uit haalde. Ik ken de struggle. maar weet inmiddels goed wat je exact hiervoor nodig hebt. 

✔️ Het traject is volledig afgestemd op jou. Ik kijk naar jou als persoon en wat je nodig hebt, in plaats van een strategie die ik wil doorrammen. In mijn coaching heef ik structuur, maar alles is afgestemd op wat nodig is. 

✔️ Je kan altijd mij inschakelen voor extra hulp. Laat mij meekijken naar je website bijvoorbeeld. Ik geef er graag feedback op. Ik ben dus niet alleen aanwezig bij onze gesprekken, maar tussendoor vind ik het belangrijk om contact te houden. Zo krijg je nog meer tips en coaching tussendoor.

✔️ Ik weet heel goed welke twijfels, onzekerheid en negativiteit bij dit proces komt kijken. Deze buig ik om met je op een natuurlijke en leuke manier, zonder dit zwaar te maken. Ik weet van aanpakken en geef je als het nodig is een schop onder je kont om uit die comfortzone te komen.

✔️ Ik ben coach en gedragsspecialist. Ik weet exact welke dingen ik je kan vragen, waardoor we écht concreet worden in jouw bedrijf. Na dit coachtraject weet je dus precies welke dingen je wil doen, hoe je dat gaat doen en waarom je dat op die manier doet.

 ✔️ Ik ben leerkracht geweest en weet hoe ik les moet geven. Communiceren en begeleiden zijn echt mijn sterke punten. Dit gaat mij natuurlijk af en heb ik ontzettend veel ervaring in.. Ik weet hoe ik jou op de beste manier dingen kan leren. 

shArmaine VERTELT ook HAAR ERVARING MET HET TRJECT:

Na de minitraining ben ik aan de slag gegaan met het coachtraject. Dit traject had ik gekozen na mijn eerdere zeer positieve ervaring met Elodie. Ik wilde graag verder uitpluizen wat ik wou, waar ik goed in ben en hoe ik dat verder in de praktijk moest gaan toepassen.

Zonder dit traject zou ik nog steeds vastzitten.  Ik had echt zicht van buitenaf nodig die mij verder kon gaan begeleiden. Ik heb namelijk jaren werk ervaring in de detailhandel en had altijd in een fysieke winkel gewerkt. Ik had daarom nooit kunnen bedenken dat er misschien meer kansen voor mij waren weggelegd in de online wereld.

Dankzij Elodie ben ik hier open voor gaan staan. Ik ben door haar een Instagram pagina begonnen: moments.memories21 daarnaast een eigen website en nog een Facebookpagina. Ook ben ik begonnen met het schrijven van een doeboek! Dat had ik begin dit jaar allemaal niet kunnen bedenken.

Ik vond tijdens dit traject super fijn  dat er live Zoom sessies waren zodat je echt persoonlijk contact met elkaar hebt. Elodie is een zeer lieve, vakkundige vrouw en is makkelijk om een leuke klik met haar te krijgen! Dit komt denk ook door haar achtergrond als leerkracht.

Ze kan goed luisteren maar ook zeer zeker goed vertellen en je andere inzichten bijbrengen. Ik heb echt heel veel gehad aan dit traject. Ik kan daarom iedereen aanraden om dit traject te volgen als je verdere begeleiding wil in het opstarten van een eigen bedrijf

Sharmaine

Are you ready?

Ik geloof oprecht dat als ik het kan, dan kan jij het ookIk ga je stap voor stap helpen om het makkelijker, prettiger en sneller te maken voor je.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik dit coachingstraject beginnen?

Het coachingstraject kan je starten wanneer jij wil, wanneer jij er behoefte aan hebt. 

Hoe vaak is de coaching?

In principe coach ik jou iedere twee weken. Het is behoorlijk wat om te verwerken en toe te passen. Je krijgt namelijk na de sessie ook een groeiboek met opdrachten om uit te werken. Vind jij het toch prettig om een ander tempo aan te houden, mag dat uiteraard ook. 

Hoe lang duurt de coaching?

Elke coachsessie is gemiddeld 1 – 1,5 uur per keer.

Wat kan ik verwachten van jou?

Als je met mij aan de slag gaat, ga ik er voor de volle 100 procent voor en dat verwacht ik ook van jou. En ik verzeker je: je comfortzone zal worden opgestretcht en er zullen enorme veranderingen komen in je leven. Ik ondersteun je, geef tips en handvatten. Ik begeleid je in alles wat je nodig hebt om jouw droombedrijf een succes te maken!

Is deze coaching geschikt voor iedereen?

Nee! Graag meld ik je dit van te voren al. Enkel als je open staat voor verandering, kan je hieraan beginnen. En dat betekent dus ook doorzetten op het moment dat er gevoelens van onzekerheid opspelen. Deze leer ik je om om te buigen, maar uiteindelijk zal jij bereid moeten zijn om dit ook toe te passen. Alleen dan zal je maximaal profiteren van de coaching. Dus als jij de verantwoordelijkheid over je toekomstige bedrijf wil nemen en als je committet bent, alleen dan is dit coachtraject iets voor jou.

andere ervaringen

© 2019 - 2022 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Webdesign: Brainwise