Ongelukkig in je werk?

✔️ Elke dag ga je met lood in je schoenen naar je werk. Je gaat er alleen nog naartoe voor het geld.

✔️ Je werk is saai en een sleur. Waar is de echte plezier?

✔️ Je wil graag iets anders, maar je hebt geen idee wat dan wél bij je past of waar je kan beginnen. Je ziet teveel opties voor je en daardoor geen een meer.

✔️ Je voelt je onrustig, hebt slapeloze nachten en twijfelt constant welke beslissing het beste voor je is. Want je wil wel de juiste keuze maken!

✔️ Je voelt je continue moe, kan amper je bed uitkomen en het liefst kruip je de hele dag onder je dekentje en kijk je Netflix. 

nog even doorzetten…

✔️ En het gaat het niet lang duren of je zal letterlijk ziek worden. Denk aan een depressie of burn-out.

✔️ Nog jaaaren werken in in werk wat een 6je waard is…

✔️ Opgesloten blijven. Je weet dat er meer in je zit! Je weet dat je meer waard bent. 

✔️ Als je richting je pensioen gaat, heb je spijt dat je de stap nooit durfde te nemen. 

Laat jij het zover komen? 

Wat als ik je zou introduceren aan een effectieve manier die werkt… 

Graag introduceer ik je mijn minitraining, waarin ik je meeneem in een zoektocht naar je passie en je droombaan! Om zo de juiste keuze te maken dat past bij jou 

mini training:
in 3 stappen naar werk dat wél bij je past

Hoe ziet het er praktisch uit? 

✔️ In 3 concrete stappen neem ik je mee hoe je ontdekt welk werk WEL bij je past

✔️ Elke stap bestaat uit substappen. Ik neem je dus in kleine, behapbare stapjes mee. Wat zorgt voor overzicht en duidelijkheid. 

✔️ De minitraining bestaat uit video’s + verdiepende opdrachten.

✔️ De minitraining is opgebouwd vanuit wetenschappelijke
theorie, de diepgang van coaching en mijn ervaring.

✔️ Het is een korte training. Daardoor snel, effectief en brengt je meteen in de actie-modus! 

✔️ Ook krijg je nog als gave bonus het webinar ”maak de juiste werkkeuze door deze 10 concrete vragen”. Inmiddels heb ik al 800+ dames geholpen met mijn webinars. 

De mini training gaat jou helpen om:

✔️ Stap voor stap jouw passie en ultieme baan te ontdekken

✔️ Weer gelukkig te zijn in je werk

✔️ Eindelijk die zelfverzekerde keuze te maken die WEL bij jou past

✔️ Weer rust in je hoofd en bevestiging of hetgeen wat je doet het juiste is.

✔️ Weer die uitdaging, vrijheid en voldoening te krijgen in je werk, omdat je doet wat bij jou past! 

Dit zeggen anderen over de mini training:

Ik ben aan de slag gegaan met de mini training en vond dat er echt goede en duidelijke vragen werden gesteld. Om zo je wensen en doelen te trechteren. Maar aan het einde van de training nog geen antwoord op mijn vraag ”wat wil ik nu?” Gelukkig was daar nog de 1 op 1 coaching. Bam eye opener! Blijkbaar dacht ik veel te moeilijk in opties en lag het antwoord gewoon voor mijn neus. Dit had ik zonder Elodie nooit kunnen inzien! Zo ontzettend blij dat ik deze stap heb genomen en het was het zeker waard!

Sharmaine

Voordat ik begon met de mini training van Elodie was het voor mij totaal onduidelijk wat ik wilde met mijn toekomst en of ik wel een goede keus had gemaakt wat betreft mijn (afgeronde) opleiding. Door de vragen die ik tijdens de mini training heb moeten beantwoorden, werd voor mij duidelijk wat goed bij mij past, waar mijn passie ligt en wat belangrijk voor mij is. Ik heb nu een duidelijk doel voor ogen en werk daar stap voor stap naar toe met de keuzes die ik maak. Dit geeft rust en scheelt ook veel tijd, stress en moeite, omdat ik bijvoorbeeld niet meer reageer op vacatures waarbij ik van te voren eigenlijk al weet dat het niet de functie of plek voor mij is. In plaats hiervan steek ik deze tijd onder andere in het volgen van cursussen, zodat ik uiteindelijk bij mijn droombaan terecht kom

Noor

De mini training heeft me duidelijke inzichten gegeven over wat ik belangrijk vind in het leven en ook in een baan. Ik vond het heel fijn dat Elodie concrete vragen stelde in de mini training, want dit zorgde ervoor dat ik mijn gedachten beter op een rijtje kreeg. Ook het coachgesprek met Elodie vond ik heel prettig, Elodie is heel toegankelijk en alles is bespreekbaar. Het schept meteen een band dat ze in dezelfde situatie heeft gezeten. Ik vind het heel mooi dat ze haar ervaring deelt en gebruikt in haar werkzaamheden om andere jonge vrouwen te helpen

E.

Opbouw van de mini training

De mini training bevat 3 stappen. Het zijn er maar 3, omdat het de juiste stappen betreft. Waarom moeilijk doen als je ook kan focussen op de goede dingen, zodat het gemakkelijk voor je wordt om te kiezen wat bij je past.

De mini training is opgebouwd vanuit een trechtermodel. Het model dat ik voor alles gebruik, omdat het op een makkelijke
manier stap voor stap bij het heldere antwoord uit komt. Een trechter brengt de enorme hoeveelheid naar een klein punt.
Het zorgt ervoor dat alle informatie uitkomt bij één antwoord.

Ook brengt het duidelijkheid en orde in de chaos. Het gaat
van waarom → hoe → wat. Het wordt steeds concreter. Om ook jouw beeld van de mini training concreet te maken,
Hieronder worden de 3 stappen uitgelegd.

Stap 1: waarom?

De eerste stap is de top van de trechter. Alle informatie is nog veel, vaag en groot. Het betreft de grootste vragen van het leven en dus ook je werk. Zoals: ‘’waarin wil jij bijdragen? En waarom?’’ Het heeft betrekking op wat jij wil betekenen voor anderen. Of waar jij een impact op wil hebben en wanneer jij je waardevol voelt.

Dat klinkt groot en vaag, maar ook binnen de stappen verdiepen we dit beetje bij beetje. Zo zoom je bijvoorbeeld echt in op het thema van je leven. De problemen die jij overwonnen hebt en waar jij anderen bij kan en wil helpen. Het thema is waar jij voor staat en waar jij in gelooft.

Stap 2: hoe?

Dit is de stap waarbij je randvoorwaarden gaat scheppen rondom je werk. Dus hoe zie je jouw droombaan voor je? Hoe ziet dit er concreet uit?? Het zoomt in op wat jij nodig hebt in je werk en waar jij waarde aan hecht.

Dit is nog niet je uiteindelijke werk. Eerder bijvoorbeeld welke locatie bij je past, het aantal uren
dat je wil werken of wat voor mensen je graag om je geen hebt. Hoe werk jij
samen en communiceer jij het liefst met anderen? Het zijn alle voorwaarden
die jouw werk moet bieden, zodat jij er energie en voldoening uit haalt!

Stap 3: wat?

In de laatste stap gaan we conclusies trekken en zijn we bij de onderkant van
de trechter uitgekomen. Na deze stap heb je duidelijk wat je wil gaan doen en welk werk echt bij je past. Zo zoom je onder andere in op de concrete
werkzaamheden.

Ook bekijk je wanneer je veel energie hebt gekregen of wanneer je in een flow zit en de uren voorbij vliegen. Het gaat dus concreet over de activiteiten die je doet. Ook gaat het over de onderwerpen die je
interesse hebben.

optionele extra Stap!

Je ontvangt een uur lang mijn 1 op 1 aandacht voor jou. In dit uur zal ik jou coachen richting jouw droombaan. 

We zoomen in op wat je het allerliefste wil, op jouw droombaan én hoezo dit dan jouw droombaan is. Hoe weet je dit nou zeker? Daarnaast bespreken we wat jou hiervoor nog in de weg staat én je zal tips van mij krijgen hoe je die droombaan echt werkelijkheid kan gaan maken!

Dit zeggen de dames voor jou:

Stap 1 was meteen confronterend. Ik realiseer me eigenlijk dat ik van jongs af aan van alles leuk vind. Ik had ook iedere maand wel weer een nieuw iets wat ik wou worden. Tot nu toe heb ik heel stap één gedaan. Interessant is het zeker en ik heb veel stof wat mij aan het denken zet. Alleen daar ben ik al blij mee! Ik snap nu bijvoorbeeld waar die drang en strijdlust voor goede en open communicatie vandaan komt. Ik ga weer vol enthousiasme verder!

Chanel

Ik vond de mini training leuk om te doen. Het is leuk in elkaar gezet. Ik verlies nogal snel mijn aandacht, maar de training is echt fijn opgebouwd en blijft boeien. De fijne en enthousiaste uitleg die Elodie gaf, heeft mij erg geholpen!

Het was echt even graven en soms legde ik het expres even weg. Dit zorgde ervoor dat er steeds nieuwe dingen boven kwamen. Ik verwachtte totaal iets nieuws of anders te ontdekken, maar eigenlijk kwam het erg overeen met dingen die ik stiekem al wist. Het waren dingen die vanzelfsprekend waren als ik er nu op terug denk, maar waar ik gewoon niet toe kon komen. Ik vond de opdracht over de kernwaarden en mijn kinderdroom echt inzicht geven. Het kwam uiteindelijk ook allemaal overeen met elkaar. Dankzij de minitraining kwam ik er vrij snel achter wat echt bij mij past en waar ik blij van word! Weer even helemaal terug naar wat ik echt belangrijk vind in het leven en waar ik voor sta! Heel erg veel dank daarvoor Elodie, dit had ik echt even nodig!!

Deborah

Het was een zeer leerzame en een interessante training. Het gaf mij meer verdieping in de dingen over mezelf.

Levin

Ik heb stap 1 nu bijna afgerond. De mini training is nu al nuttig geweest. Het is grappig om de overeenkomst te zien tussen mijn vroegere droombaan/bezigheden, mijn “held” en kernwaarden en dat dit ook echt aansluit bij het thema van mijn leven. Mijn moeder werd er zelfs een beetje emotioneel van. Het is leuk om mee bezig te zijn en het is fijn dat het me helpt inzicht te krijgen in mijn eigen voorkeuren/behoeften

N.

Ik twijfelde geen seconde om de mini-training van Elodie aan te schaffen. Het voelde goed en ik vertrouwde erop dat dit bij dichter zou brengen bij mijn ‘droombaan’. Het is de eerste keer dat ik werd gepusht om na te denken over wat ik nou eigenlijk zoek in mijn werk. De mini-training laat je hier heel anders naar kijken. Niet vanuit bestaande vacatures en organisaties, maar vanuit JOU en wat JIJ wil. Zonder de conditionering van hoe wij banen en carrières zien.

De coachsessie was vervolgens ook echt een DOORBRAAK. Ik kon me volledig kwetsbaar opstellen bij Elodie. Ik sprak voor het eerst uit naar iemand dat ik het idee heb totaal op het verkeerde pad te zitten en droom van hele andere dingen dan de mensen om me heen. Het heeft me een boost gegeven om mijn eigen pad op te gaan. En vervolgens heeft dit een kettingreactie van persoonlijke beslissingen en fantastische ontmoetingen, gesprekken en gebeurtenissen in gang gezet. Ik ben zo excited voor wat de rest van dit jaar brengt en kan niet wachten om aan Elodie terug te koppelen hoe ver ik sindsdien ben gekomen!  

Guruyani

Investering

De investering voor jou deze minitraining te volgen, waarbij ik je stap voor stap meeneem richting jouw droombaan is €229,- incl. btw (€189,26 excl.). Het is een korte training, bomvol informatie, diepgang en vragen die jij jezelf dient te stellen om tot het juiste te komen wat wél écht bij je past. Je kan als optie ook nog een heel uur coaching aanvragen voor zekerheid en bevestiging.

Dit is anders dan andere hulp in je loopbaan!

De mini training is anders dan elke andere hulp dat je krijgt van loopbaancoaches of begeleiders welke jou helpen in jouw loopbaan door de volgende punten: 

 

✔️ Ik heb jarenlang niet geweten wat mijn passie of droombaan was. Ik was zoekende, maar kwam er maar niet uit door de vele opties. De mini training trechtert die opties. Ik weet exact hierdoor waar jij tegenaan loopt én wat je nodig hebt. 

✔️ De mini training is een mega korte training, welke je in 3 uurtjes kan afronden. Je hoeft dus niet een heel traject van een half jaar (wat veel coaches aanbieden) te volgen om jouw droombaan en passie te ontdekken.

✔️ Door het trechtermodel maak je super concreet wat belangrijk is voor jou. Binnen de 3 stappen wordt onder andere ingezoomd op je verleden, op nu en op je toekomst. Zo kan je een weloverwogen keuze maken.

✔️ Je hebt de optie van een 1-1 coachgesprek, zonder een heel traject te starten. Dit scheelt je veel geld, tijd en moeite. Het gesprek is net als de hele mini training ook online, dus kan je lekker vanuit huis doen. 

✔️ De mini training stelt je enkel de vragen die je nodig hebt. Het zijn de juiste stappen op het juiste moment. De mini training gaat de diepte in en zoomt in op jou als persoon en buigt dit om naar jouw droombaan. 

✔️ De mini training is een leuke training. Het hoeft niet suf en saai te zijn. Je leert veel over jezelf en je zal deze training een feestje vinden om te doen. Trust me! 

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik deze minitraining beginnen?

Het minitraining kan je starten wanneer jij wil, wanneer jij er behoefte aan hebt. De training volg je online. Zodra je deze investering gedaan hebt, ontvang je inloggegevens en kan je starten. Waar en wanneer je maar wil. Handig toch? 

Hoe lang duurt de minitraining?

De minitraining bestaat uit 5 video’s waarvan de eerste en de laatste een introductie en afsluiting zijn. De middelste 3 video’s zijn écht de training en heb ik expres kort en bondig gehouden. Zodat jij in zo min mogelijk tijd het beste uit jezelf kan halen. In totaal zou ik rekening houden met ongeveer 2 uur. Uiteraard kan je ook de minitraining opknippen en deze tijd verdelen. Dit raad ik je zelfs aan om te doen.

Hoe haal ik het meeste uit de minitraining?

Allereerst: zorg dat je focus hebt. Leg je telefoon weg en sluit je tabbladen. Zorg voor pen en papier en schrijf mee met de informatie die ik je geef. Ook de vragen die ik je stel zou ik opschrijven. Zet de video op pauze om een helder antwoord voor jezelf te formuleren. Pas als je die hebt, ga je door. Dat is even graven, maar dan haal je er wel het beste uit. Ook zou ik expres de training niet in één keer doen, maar opknippen. Dan kan je de geleerde informatie en kennis over jezelf steeds even laten bezinken en kom je tot nieuwe inzichten. 

Hoe plan ik de extra coachsessie met jou in?

Als je de minitraining gestart bent en je het coachgesprek aangevraagd hebt, ontvang je van mij een mailtje met een link naar mijn digitale agenda. Plan op dat moment een afspraak hier met mij in! Dan zie en spreek ik je snel! 🙂

Hoezo zijn het maar 3 stappen?

De mini training bevat 3 stappen. Het zijn er maar 3, omdat het de juiste stappen betreft. Waarom moeilijk doen als je ook kan focussen op de goede dingen toch? Zodat het gemakkelijk voor je wordt om je keuzemogelijkheden in te
perken. Het doel is immers dat jij een keuze gaat maken die past bij jou. Deze training is kort, maar super efficient. 

En mocht je nu denken…

”Ik heb niet genoeg geld”

Bedenk je dan goed: wat is het je waard om je passie te ontdekken en te weten wat voor baan je wel écht gelukkig maakt? Het is kiezen tussen geld en geluk. Persoonlijk denk ik dat die keuze makkelijk te maken is. Mijn geluk staat bovenaan en ik hoop die van jou ook. Daarnaast ga je zo’n training als deze met zoveel impact op je leven nergens anders voor zo’n lage investering tegenkomen. 

”Het geld dat ik nu heb, besteed ik liever aan iets anders”

Heb je al stilgestaan wat er gebeurt als je zo door blijft sukkelen in je werk? Je zal met meer en meer tegenzin naar je werk gaan en je zal nog ongelukkiger worden in je werk. De burn-out ligt op de loer. Dit is exact waar ik je voor wil behoeden. En bedenk je eens wat het je zal opleveren… Een heerlijke baan, waar je ook genoeg geld zal verdienen. Je voelt je gelukkiger dan ooit, bent gemotiveerd en hebt voldoening en uitdaging. Daar help ik je bij. 

”Hoe weet ik zeker dat dit mij gaat helpen?''

Ik weet hoe het is om je opgesloten te voelen in je werk, dat je niet weet waar je kan beginnen en al helemaal niet hoe je dit kan doen. Daarnaast ben ik gediplomeerd coach, gedragsspecialist en leerkracht (geweest). Door deze 3 te combineren heeft deze korte minitraining wat je nodig hebt, Kennis, het juist overbrengen hiervan en een flinke dosis ervaring waardoor ik exact weet wat jou de hulp zal geven die je nodig hebt. 

”Ik heb geen tijd hiervoor”

Wees je bewust dat de tijd niet wegloopt en de drukte die je ervaart alleen maar door zal lopen. Het zal alleen rustiger worden als jij daar keuzes in maakt. De minitraining is expres kort en kan je ook nog eens opknippen in kleine delen. Besteed eens iets minder tijd op je telefoon of kijk één film of 2 afleveringen op Netflix niet en je hebt de tijd om deze minitraining te starten! 

”Ik wil het later graag doen, maar nu is niet de juiste tijd”

Wanneer is wel de juiste tijd voor jou? Als je werk nog erger wordt en je in die burn-out bent beland? Het gezegde luidt: start before you’re ready. Grijp die kans nu. Daarnaast zijn de deuren van de mini training maar beperkt open. 

”Ik heb al zoveel andere dingen aan mijn hoofd… ”

Heb je door dat je daar zelf ook invloed op hebt? Dat je zelf bepaalt waar jij wel en waar je niet mee bezig wil zijn (ook in je hoofd). In de minitraining neem ik je mee in wat jij belangrijk vindt en dus waar jouw zouden moeten prioriteiten liggen. Dan zal je zien dat veel van die dingen die je aan je hoofd hebt er eigenlijk niet echt toe doen. Maar jouw geluk staat (hopelijk) altijd bovenaan!  

dus, je hebt hierin een keuze te maken.
kies je voor groei of blijf je hangen in veilig

Ik heb altijd wel geweten in welke werkveld ik graag aan de slag wilde. Het was voor mij alleen nog niet duidelijk welke functie. Ik heb daardoor verschillende functies uitgeprobeerd. Daarnaast veel webinars, trainingen, cursussen gevolgd op zoek naar een antwoord. Een antwoord die er altijd al was maar niet naar geluisterd werd.

Met de minitraining van Elodie ben ik dieper gaan kijken naar mijn interesses, mijn doelen en wat mij energie geeft. Wat ik zo fijn vond aan de training waren de vragen die Elodie stelde waardoor je in principe naar de ‘root of the problem’ gaat kijken.

Daarnaast deelt Elodie ook haar eigen ervaring in het vinden van haar droombaan. De punten die benoemd werden en de obstakels waar zij tegenaan liep waren heel herkenbaar waardoor het een vertrouwd gevoel gaf en je je gehoord voelde. Ik zou de minitraining zeker aanraden als je er zelf niet uitkomt en die duw in de rug nodig hebt.  

Jacqueline

Ik vond het super fijn om Elodie te leren kennen. Haar socials trokken me erg aan, en van daaruit ben ik de mini training gestart. Deze bevat ontzettend veel waarde, dus ik ben ervan overtuigd dat al haar andere trajecten nog meer barsten van waardevolle info.

De meeting met Elodie was voor mij een echte eye-opener. Na amper 5 minuten had ik een inzicht dat me enorm gelanceerd heeft. Ik zat zo vast op dat punt en nu niet meer. Achteraf schreef je in je mailtje waar we het over gehad hadden en dit bracht voor mij heel veel duidelijkheid in mijn chaotische hoofd.

Bedankt hiervoor! Ik kijk er enorm naar uit om ooit met je samen te werken!

Eva

© 2019 - 2021 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Webdesign: Brainwise