GRATIS webinar:
5 inzichten die jouw droombaan zoektocht wel laten slagen!

De inschrijving voor dit webinar is gesloten.

kijk op www.melodieinhetleven.nl

Al 2218 dames bekeken dit webinar:

Het webinar was verhelderend en de voorbeelden die gegeven worden, waren heel herkenbaar.

Lonneke

Het woord hapsnap blijft me echt bij na deze webinar haha, goed inzicht. Bedankt voor de fijne en inspirerende webinar!

Imke

Elodie, wat een fijn uur is dit geweest! Ik voel me enorm geïnspireerd door je en wat een fijne energie geef je. Wanneer ik je hoor spreken word ik zo enthousiast! Dankjewel!

Emma

Fijne webinar. Je bent prettig om naar te luisteren/kijken. Wat ik vooral meeneem is dat als je verandering wil, moet je dit zelf doen en alleen jij kan het zelf doen

Zoë

Bedankt voor je tijd! Je bent een motivator!

Milou

Dank je wel voor deze fantastische informatieve webinar! Je positiviteit is aanstekelijk!

Liz

Ik vond het webinar erg waardevol en herkende veel van de punten. Ik voelde mij heel alleen voorheen en had het gevoel van falen. Door het webinar merkte ik dat er meer mensen zijn zoals ik en dat het ook echt anders. Ook heeft Elodie een fijne energie en positieve vibe

Consuella

Bedankt Elodie, je bent ontzettend inspirerend!

Shannon

Je hebt een positieve en energieke vibe! Ik, (29) als moeder van vier zoontjes, voel dat de inzichten echt op mij binnen komen. Ik vond de zin: ‘Moed is bang zijn, maar het toch doen’ vol kracht zitten. Fijne avond en heel erg bedankt voor je tijd en mooie woorden.

Joy-Cherelle

Dank je wel voor dit webinar. Je verteld heel plezierig. Dit is stof tot nadenken en voor vervolg stappen, dus actie!

Noelle

Dit webinar was heel fijn. Vooral wat voor functie Harry heeft en hoe ik Harry kan dempen om de sprong te wagen. Ik ga dus van de week beginnen met mijn ontslagbrief! Ontzettend bedankt

Liesanne

Hee Elodie, ik heb veel gehaald uit je webinar en ben druk aan de slag gegaan. Op mijn huidige werk zat ik redelijk op mijn plek, maar liep tegen dingen aan. Ik heb een nieuwe leidinggevende en mijn zorgen besproken. Samen hebben we gekeken naar mogelijkheden om mijn werkzaamheden zo aan te passen dat het naar wens is. Inmiddels haal ik weer plezier uit mijn werkdagen en krijg ik vanuit mijn werkplek mogelijkheden. 

Miranda

Op zoek naar je droombaan?

Sit webinar gaat jou de inzichten geven die je nodig hebt. Het webinar heb ik speciaal gemaakt voor jou als je: 

✔️ Geen voldoening meer haalt uit je werk en er met tegenzin naartoe gaat.
✔️ Iets anders wil gaan doen, maar je geen idee hebt wat 
✔️ Je wel daarin de juiste keuze wil maken

Ik snap helemaal hoe frustrerend en moedeloos dit voelt. Zelf heb ik ook jarenlang vastgezeten in mijn werk. Om deze reden gun ik jou zo ontzettend om ook werk te vinden wat je wel gelukkig maakt. 

Het is tijd om weer echt te gaan genieten van al het moois in je leven. En daar help ik je graag mee.

In dit webinar neem ik je mee in de 5 inzichten die je nodig hebt om erachter te komen welk werk WEL écht bij je past.

Mijn doel is dat jij je volle potentie gaat ontdekken én gaat leven. Dat je ontdekt hoe je jouw droombaanzoektocht kan laten slagen!

Reviews en reacties van het webinar

Bedankt! Wat me echt is bijgebleven is dat ik echt tijd moet nemen en het ook prio moet geven! Als ik kan bankhangen, kan ik ook in mezelf investeren.

Charisa

Heeel erg bedankt! Ik vond het webinar écht de moeite waard. Je vertelt alles trouwens erg duidelijk en het is fijn om naar je te luisteren! Ik ben erachter gekomen dat ik het zoeken naar een nieuwe baan niet strategisch aan het aanpakken was (terwijl ik dacht van wel). Ik vond het webinar heel handig en laat me realiseren dat ik me erg laat tegenhouden door angsten (Harry). Nu moet ik nog goede stappen gaan zetten, ik heb al betere ideeën hoe ik dit moet gaan doen!

Djenna

Ik vond het webinar ontzettend herkenbaar. Heb meermaals hardop gelachen, omdat ik dus precies zo’n persoon ben die hapsnap dingen doet. Het stukje de kennis opdoen ook, maar nu is het tijd voor concrete stappen! Gaan investeren!

Louise

Het webinar vond ik heel herkenbaar en luchtig. Elodie is geen stoffig type haha en mijn leeftijd, dus dat is heel fijn kijken/ luisteren. Dit helpt heel erg!

Eline

Ik heb geleerd dat ik moet stoppen met de hapsnap en mezelf op nummer 1 moet zetten!

Wendy

Dank je wel! Mooiste inzicht is dat ‘jij het belangrijkste bent’ en dat niemand mijn leven voor mij gaat leiden. Ik moet stoppen met anderen proberen tevreden te houden.

Abigail

Elodie enorm bedankt voor jou inspirerende woorden! Harry is heel herkenbaar, elke keer weer ik wil dit, maar nee dat kan niet want… geld.. onzekerheid.. vermoeiend om ergens weer ergens anders tijd in te steken. Hoewel die tijd heel belangrijk is om in jezelf te investeren!

Janneke

Het webinar is voor mij weer even een kleine ‘schop onder mijn reet’ geweest om niet voor de makkelijke weg te gaan en maar te blijven hangen omdat dat een ‘veilig’ gevoel geeft om inderdaad mijn hypotheek en verdere leven te kunnen betalen.

Anne

Ik ben al langere tijd op zoek naar een nieuwe baan met meer uitdaging. Het webinar leek me de perfecte ondersteuning. Het webinar was heel helder! Veel concrete voorbeelden en valkuilen. Duidelijke taal en een overzichtelijk bondig verhaal. Maakt het fijn om naar te luisteren. Het leerde mij dat ik mij niet moet laten leiden door angsten en mijn dag minder gaan werken is dus helemaal niet zo’n gekke keus geweest. Ik heb nu meer vertrouwen in mijn eigen gevoel en kan zo meer achter mijn eigen keuzes staan!

Moniek

Dank je wel voor het leuke en inspirerende webinar!

Sandra

Hi, ik ben elodie

Na een aantal jaar werken als leerkracht kwam ik erachter… Dit paste helemaal niet bij mij! Maar wat dan wel?

Ik wist niet waar ik moest beginnen, alle stappen die ik nam werkte niet en ik vond het ook erg spannend om te wisselen. 

Pas jaren later durfde ik mijn blikveld te openen en ontdekte ik wie ik ben, wat ik belangrijk vind en wat voor werk bij mij past.

Inmiddels heb ik van deze periode mijn kracht gemaakt. Sinds januari 2019 help ik vrouwelijke millennials om te ontdekken wat voor werk bij hen past. 

Hiervoor heb ik een master gedrag gevolgd, twee coachopleidingen en nog meer…

Inmiddels hebben duizenden vrouwen mijn webinars bekeken en al honderden dames heb ik 1 op 1 mogen begeleiden in hun droombaanzoektocht.

Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk en dat gun ik jou ook. Ik help je hier graag bij. 

Nog meer reviews en reacties van het webinar

Dankjewel Elodie, voor het hele interessante webinar met veel nieuwe inzichten. Heel inspirerend! Sommige dingen weet je ergens wel, maar stop je weg. Dus fijn dat je het zo helder formuleert en ook duidelijk bent in dat jijzelf het belangrijkste bent!

Lizzy

Sowieso heb jij een hele chille vibe! Alles is duidelijk. En het belangrijkste is vooral om in ieder geval aan de slag te gaan, nu alleen nog wat hulp om dat ook zo efficiënt mogelijk te doen!

Rachel

Ik heb dit webinar gevolgd, omdat ik erachter wilde komen waar mijn passie ligt zodat ik weet welke richting ik binnen mijn studie op wil gaan. Ik vond het interessant en heb nu in ieder geval een aantal vragen die ik mezelf kan stellen. Het heeft mij ook laten zien dat ik alleen ik weet hoe ik me voel, hoe ik denk en hoe ik mijn leven wil leiden en niemand anders. Het heeft mij aan het denken gezet.

Eline

Leuk webinar, lekker authentiek ook 🙂 Daarbij dus interessante inzichten, deze timing kwam als geroepen! De intention behavior gap benadering is interessant! Ik had dit zo nog niet aan elkaar gekoppeld. Nu eerst maar eens tijd maken voor inzoomen op mezelf en zo de stapjes naar gericht zoeken gaan zetten!

Anne-Rixt

Het uur vloog voorbij, inspirerend en heb nog meer zin om aan de slag te gaan!

Linda

Ik haal geen energie en voldoening meer uit mijn huidige baan en wil graag ontdekken wat wel bij mij past. Het webinar was enorm waardevol en inspirerend! Het leerde mij dat je de zoektocht eerst breed en groot moet houden en dan stapje voor stapje het uitwerken. Ook besef ik mij dat ik de tijd en energie moet nemen, dat ik in mijzelf mag geloven en mij niet moet laten tegenhouden door belemmerende gedachten of andermans verwachtingen. Ik ga nu echt een eerste serieuze stap richting mijn passie en doel zetten! Ik voel een positieve prikkel om iets te gaan ondernemen! Voor mezelf! Eindelijk!

Heel heel erg bedankt, Elodie! Voor je super waardevolle en mooie webinar en alles wat je hebt gedeeld met ons vanavond!

Ralitsa

Ik heb de webinar als ´’to the point´’ ervaren. Daar houd ik wel van. Ik kan mij echt vinden in de voorbeelden. Alles is zo herkenbaar pff… Ik vond het duidelijk, positief en leerzaam. Dankjewel

Jackeline

Dank voor het webinar! Was een goede inspiratie. Ik weet nu dat ik niet mijn tijd moet verspillen met alleen maar vacature websites te bekijken, maar een strategie moet bedenken. Ik namelijk echt weer energie krijgen van mijn werk!

Céline

Het webinar was interessant met herkenbare inzichten.

Laura

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit webinar?

Het webinar is voor vrouwelijke millennials (tussen begin 20 en 40) die vastgelopen zijn in hun werk. Het is voor de dames die alles op ”orde” hebben, maar zich niet gelukkig voelen. Het is voor hen die actie willen ondernemen én weer voldoening, uitdaging en plezier in hun (werk)leven willen!

Hoe lang duurt het webinar?

Het webinar is ongeveer 1 uur, maximaal 1,5 uur. Wel ga ik écht meteen van start. Zo kan ik jou zoveel mogelijk kennis meegeven. Dus zorg dat je echt op tijd erbij bent.

Komt er een replay van het webinar?

Enkel de dames die live aanwezig zijn bij het webinar ontvangen de replay. Zorg dus echt dat je een uurtje van je tijd vrijmaakt om aanwezig te zijn.

Het gaat tenslotte om jouw droombaan en jouw leven. Wat is dan een uurtje van je tijd, toch?

Als je de replay hebt ontvangen, is deze 48 uur te bekijken.

Als je alsnog niet aanwezig kan zijn bij het webinar, meld je dan aan voor een nieuwe datum. 

Ben ik zelf te horen of zien?

Nee. Je zal mij zien en horen, maar jij bent zelf niet in beeld of te horen. Wel houd ik ervan om te connectie aan te gaan, dus maak ik geregeld gebruik van de chat-functie. Die is er dus wel!

Ik heb een andere vraag

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan even een mailtje naar elodie@melodieinhetleven.nl. Ik beantwoord je vraag graag!

Nog meer reacties van het webinar

Slide om er meer te bekijken

Deze dames volgde ook het webinar

En zij ook

Zoals je ziet ben je niet de enige...

Zie ik jou bij het volgende webinar?

Dus, bedenk je eens goed: 

✔️ Wil jij ook weer vol energie zitten?
✔️ Ben jij toe aan écht genieten in je werk en leven?
✔️ Ben je benieuwd waar jouw drive ligt? 
✔️ Wil jij weten welk werk wél echt bij je past?
✔️ Wil jij ook weer rust in je hoofd?
✔️ Met plezier naar je werk gaan? 

© 2019 - 2022 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Webdesign: Brainwise