Doorbreektips

Hier lees je allerlei artikelen rondom werkgeluk en jouw droombaan. Het doel van deze artikelen is jou te inspireren en je vertrouwen te geven. Zodat je inziet dat die droombaan ook voor jou bestaat en dat het jou zal lukken om deze te vinden en te bemachtigen.
You got this! 

Mijn boek: ik ben er zo klaar mee

Wist je al dat ik een boek heb geschreven? 

Met het boek help ik jou ook in het vinden van je passie en droombaan. Het is een ontdekkingstocht naar jezelf wie je bent, waar je voor staat en wat voor werk er concreet bij je past. 

In het boek help ik jou ook met het omvormen van de angsten die vaak samen gaan met een carrièreswitch.

Bijvoorbeeld de financiële angst (kan ik straks nog wel mijn rekeningen betalen?) of de angst voor het onbekende (ga ik mijn volgende werk dan wel echt leuk vinden?). 

En natuurlijk staat er nog veel en veel meer in. Hoe ik bijvoorbeeld ontdekt hebt wat bij mij past, hoe ik die switch gemaakt hebt etc.

Ben je benieuwd naar het boek? Via mijn website kan je een exemplaar inkijken of je kan deze natuurlijk meteen bestellen via onder andere Bol.com.

Schrijft ook artikelen voor:

© 2019 - 2022 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Webdesign: Brainwise