Ben je bang om (weer) de
verkeerde keuze te maken?

 

✔ Voel je dat dit het niet is?
✔ Heb je geen idee wat dan wel bij je past? 
✔ Vind je het ook zo lastig om de juiste keuze te maken?
✔ Ervaar je onrust, omdat dit continue in je hoofd maalt? 

✔ Wil jij werk met voldoening, betekenis en uitdaging
✔ Wil jij ook blij en gelukkig zijn met je werk?

Toch geloof dat het ook voor jou mogelijk is om exact te weten welke baan nu écht bij jou past

Op dit moment ontbreekt het aan duidelijkheid, overzicht en concrete stappen. Herkenbaar? Daar is gelukkig een oplossing voor en deze kan je leren!

Ik zie het vinden van jouw droombaan niet als het solliciteren op vacatures die mogelijk passen. Ik geloof dat het van belang is om in te zoomen op jou. Wat vind ik belangrijk? Hoezo is dit zo belangrijk? Welke toegevoegde waarde wil ik leveren? Hoe een concreter beeld je hiervan hebt, hoe makkelijker het is om jouw droombaan specifiek voor je te zien, te gaan creëren en werkelijkheid te maken!

Door dit op te knippen in kleine stukjes, zorgt dit traject voor concrete stappen en voor de juiste diepgang. Ik neem je dus stap voor stap hierin mee, zodat je in een korte tijd ook exact weet welke baan bij jou past.

Ik heb deze strategieën zelf ook gebruikt op het moment dat ik ongelukkig was in mijn werk. Nu gebruik ik deze nog steeds altijd om mijn werkgeluk precies zo te monitoren en te behouden hoe ik dit wil.

Hand omhoog als je…

 

✔ Je huidige werk helemaal zat bent
✔ Teveel of te weinig opties voor je ziet wat wel bij je past
✔ Wel de juiste keuze wil maken
✔ Ook eindelijk duidelijkheid en rust wil in je leven 

✔ Op zoek bent naar uitdaging, plezier en voldoening
✔ Concrete antwoorden wil én kan starten in je dreamjob

Wat als ik je via een succesvolle manier zou meenemen en.. 

 

En je enkel nog zou doen wat je écht leuk vindt? 
Je jouw talenten en kwaliteiten in zou zetten in je werk?
En je jouw droombaan zou ontdekken?

Waardoor je vervolgens alleen weer met plezier naar je werk gaat, maar ook veel meer rust in je hoofd hebt én weer kan genieten van het leven op je werk en erbuiten. Je hebt meer energie en tijd om te besteden aan de dingen die belangrijk zijn voor jou.

Graag introduceer ik je mijn coachtraject, waarin ik je niet alleen meeneem in een zoektocht naar je passie en je droombaan, maar ook naar wie je eigenlijk echt bent. 

Het coachtraject

✔ Het traject waarbij je 1 op 1 coaching en begeleiding van mij krijgt! Met de diepgang om het beste uit jezelf te halen. Ik ben jouw spiegel. 

✔ In totaal zien en spreken we elkaar 5 keer online, waarbij elke sessie 1 tot 1,5 uur duurt. 

✔ Na elke sessie ontvang je een groeiboek. Hierin noteer je jouw opgedane inzichten van onze sessies. Ook zijn er nog meer diepgaande vragen. Zo heb je de diepgang tijdens het gesprek én erna. Mijn klanten ervaren dit als prettig, omdat je dan het nog rustig kan verwerken én je nog meer inzichten krijgt. Zo houd je ook jouw ontwikkeling bij op een overzichtelijke manier. 

✔ Ik kan me voorstellen dat je ook vragen tussen onze sessies door hebt. Daarom mag je altijd mailen of Appen met vragen!

✔ Goed om te weten is: als je ook de online leerlijn volgt, krijg je een korting van €400 op dit coachtraject.  

Sessie 1

Twijfel en keuzestress, angsten en valkuilen. 
> Ombuigen naar de succesvolle jij! 

Sessie 2

Waar houd je van en krijg je energie van? Flow krijgen, waar je je thuis voelt én groots denken. 

Sessie 3

Kwaliteiten en talenten. Welke omgeving heb je graag om je heem en wie wil je helpen? 

Sessie 4

Prioriteiten stellen, opties bekijken en afwegingen maken. Voorwaarden scheppen.

 

Sessie 5

Keuze doordacht en zelfverzekerd maken. Reflectie, terugblik en actie nemen!

Wat anderen voor jou vertellen hierover


✔ Elodie’s energie en liefde voor mensen zorgen ervoor dat ik mij altijd bij haar op mijn gemak en goed voel. Zij heeft mij de spiegel voorgehouden en mijn eigen kracht en talenten naar boven heeft gehaald en bekrachtigd. Dank je wel voor jou positieve energie boost en het blijven controleren hoe het gaat. – Bianca

✔ Voor mij is duidelijk geworden over hoe ik mijzelf in de weg zit en hoe mijn omgeving hier invloed op kan hebben. Door deze inzichten heb ik bepaalde keuzes voor mezelf kunnen maken die ik anders waarschijnlijk zou hebben uitgesteld . Ik ben tevreden met de keuzes die ik heb gemaakt en ben daardoor veel gegroeid. Persoonlijk zou ik dit soort coaching eigenlijk iedereen aanbevelen, er is niemand die niet iets over zichzelf kan leren! – Hadis

✔ Elodie is gedreven en uiterst professioneel. Ze ként de ‘dip’ en dit maakt praten met haar puur en echt. Ze kan jou écht helpen, eventueel ook op andere vlakken. Een aanrader! Wel moet je echt open staan voor een confronterend maar erg fijn en verhelderend gesprek. Je gaat écht die diepte in. Je doet positieve zelfkennis op en dit kan je echt helpen bij het maken van keuzes in de rest van je leven! – Machteld

“May your choices reflect your hopes and not your fears.”

Investering


De investering voor jou om dit 1 op 1 coachingstraject ”Ontdek je droombaan” te volgen, om individuele coaching te krijgen, waarbij ik je stap voor stap meeneem richting jouw droombaan is €895,- incl. btw. Dan garandeer ik jou dat je binnen 3 maanden ook de droombaan gevonden hebt waar jij helemaal achter staat, waar jij je content en goed bij voelt. Vind je het prettiger om de investering in termijnen te voldoen, dat kan ook. Het eerste termijn betaal je direct. Het tweede termijn in de maand erna en de derde termijn de maand die daarop volgt. 

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik dit coachingstraject beginnen?

Het coachingstraject kan je starten wanneer jij wil, wanneer jij er behoefte aan hebt. 

Hoe vaak is de coaching?

In principe coach ik jou iedere twee weken. Het is behoorlijk wat om te verwerken en toe te passen. Je krijgt namelijk na de sessie ook een groeiboek voor extra diepgang en om jouw ontwikkeling te monitoren. Vind jij het toch prettig om een ander tempo aan te houden, mag dat uiteraard ook. De laatste sessie vind iets later plaats van de eerste vier, zodra je genoeg tijd hebt om het geleerde te implementeren in je (werk)leven.

Hoe lang duurt de coaching?

Elke coachsessie is gemiddeld 60 minuten. Het kan zijn dat je meer tijd nodig hebt, dat is geen enkel probleem. 

Wat kan ik verwachten van jou?

Als je met mij aan de slag gaat, ga ik er voor de volle 100 procent voor en dat verwacht ik ook van jou. De diepgang, de spiegel voorhouden en het prikkelen en telijkertijd de ruimte geven vind ik belangrijk. En ik verzeker je: de comfortzone zal worden opgestretcht en er zullen enorme veranderingen komen in je leven. Ik ondersteun je daarbij, spiegel en activeer je. Ik begeleid je in alles wat je nodig hebt om jouw droombaan te realiseren.

Is deze coaching geschikt voor iedereen?

Nee! Graag meld ik je dit van te voren al. Enkel als je open staat voor verandering, kan je hieraan beginnen. En dat betekent dus ook doorzetten op het moment dat er gevoelens van onzekerheid opspelen. Deze leer ik je om om te buigen, maar uiteindelijk zal jij bereid moeten zijn om dit ook toe te passen. Alleen dan zul je maximaal profiteren van de coaching. Dus als jij de verantwoordelijkheid over je leven wil nemen, als jij je werk en leven serieus neemt en als je committet bent, alleen dan is dit coachtraject iets voor jou.

Wat anderen zeggen over het coachtraject

Al ruim 10 jaar was ik zoekende naar ‘wat wil ik nou echt graag doen’ en wat zijn nou eigenlijk mijn kwaliteiten.

Na een gratis doorbreeksessie en flink wat twijfels over ‘moet ik dit traject nou wel aangaan & ga ik echt in mezelf investeren’ heb ik de knoop doorgehakt en ben ik met Elodie aan de slag gegaan, één van de beste keuzes die ik dit jaar heb gemaakt!

Er was vanaf het eerste moment een goede en vertrouwde klik. Tijdens de sessies ben ik op een positieve manier voor een spiegel gezet om te graven en mijn gevoel en wensen onder woorden te brengen, dit was soms best lastig maar uiteindelijk kwam ik hier samen met de begeleiding van Elodie goed uit.

Het voelde als een veilige setting waarbij ik volledig mezelf kon zijn en waar ook ruimte was voor humor 

Na dit traject weet ik waar mijn onzekerheden liggen en hoe ik daarmee om moet gaan. Ik weet ik nu waar mijn passie ligt, in wat voor een werkomgeving ik wil werken, wat ik belangrijk vind ik een baan en bovenal heb ik meer rust en ruimte in mijn hoofd doordat ik nu een doordachte keuze heb kunnen maken waar ik mij zelfverzekerd bij voel!

– Fenna

Wat anderen zeggen over het coachtraject

– Maron

Ik voelde mij al langer niet gelukkig op mijn werk en bouwde veel frustratie op. Elodie bood mij een gratis doorbreeksessie en heb ik gedaan (met destijds de nodige twijfels). Het gesprek was ontzettend leuk en ik voelde gelijk een klik, alsof ik met een hele goede vriendin zat te kletsen. Zo ontzettend gezellig en toch ook wel to the point.

 Na het gesprek twijfelde ik of ik het coachtraject zou starten. Wat had ik uiteindelijk te verliezen? Helemaal niks.

Want ik voelde ik me best ongelukkig in mijn werk. Dit kwam vooral door de situatie op mijn werk en toch ook dat ik collega’s om me heen miste. Ik vond het lastig om te gaan kijken voor iets anders, omdat ik al zo vaak een keuze had gemaakt die dan niet goed uitpakte. Hierdoor kreeg ik ook vaak van mensen om me heen negatief commentaar, waardoor ik me vaak een mislukking voelde. Toch moest er iets gebeuren om me weer happy te krijgen, want op mijn oude werk zou dat niet gaan lukken.

 

Ik leerde door het coachtraject om beter na te denken over de dingen voor ik het doe. Spontaniteit is iets anders dan impulsief zijn. Sommige dingen heb ik gedaan uit angst omdat ik bang was om niets te hebben en dan weer negatief commentaar te krijgen.

Inmiddels heb ik echt mijn ding gevonden en ook gelijk stappen gemaakt om hiermee te beginnen en inmiddels ben ik een deeltijdstudie gestart en aan het werk gegaan in deze richting en heb het ontzettend naar mijn zin.

Ik ben echt weer happy met wat ik doe. Ik ben echt niet zweverig ingesteld, maar dit voelde echt alsof het zo had moeten zijn. Dus weet je het even niet meer en wil je een leuke toegankelijke manier om weer een beetje inzicht te krijgen in wat je wilt gaan doen, maar ook in jezelf? Dan kan ik het enorm aanbevelen met Elodie in gesprek te gaanUiteindelijk moet je het toch zelf doen, maar Elodie geeft je echt dat steuntje in de rug. Heel erg fijn!

 

“Find your sparkle and give it all!”

En mocht je nu denken…

e”Ik heb niet genoeg geld” 
Bedenk je dan goed: hoe zou het voor je zijn om een einde te maken aan de stress, twijfels en dat ongelukkige gevoel die je door je huidige werk ervaart? In deze online leerlijn leer je ook wat jouw behoeftes zijn bij een baan. Never settle for less! En dat is ook exact wat je gaat bereiken en creëren met deze de coaching.

”Het geld dat ik nu heb, besteed ik liever aan iets anders” 
Heb je al stilgestaan wat er gebeurt als je zo door blijft sukkelen in je werk? Je zal met meer en meer tegenzin naar je werk gaan en je zal nog ongelukkiger worden in je werk. De burn-out ligt op de loer. Dit is exact waar ik je voor wil behoeden. En bedenk je eens wat het je zal opleveren… Een heerlijke baan, waar je ook genoeg geld zal verdienen. Je voelt je gelukkiger dan ooit, bent gemotiveerd en hebt voldoening en uitdaging. Daar kan ik je bij helpen met dit coachingstraject.

”Hoe weet ik zeker dat dit mij gaat helpen?
Ik weet hoe het is om je opgesloten te voelen in je werk, dat je niet weet waar je kan beginnen en al helemaal niet hoe je dit kan doen. Daarnaast ben ik gediplomeerd gedragsspecialist, coach en leerkracht. Door deze 3 te combineren weet ik wat je wat je nodig hebt. Daarnaast heb ik inmiddels een flinke dosis ervaring in coaching, dus ik weet hoe ik die spiegel op de juiste manier aan je voor kan houden, zodat jij er het meest aan hebt.

”Ik heb geen tijd hiervoor” 
Wees je bewust dat de tijd niet wegloopt en de drukte die je ervaart alleen maar door zal lopen. Het zal alleen rustiger worden als jij daar keuzes in maakt. En sterke, zelfverzekerde keuzes maken die goed zijn voor jou en jouw geluksgevoel, daar help ik jou mee. 

”Ik wil het later graag doen, maar nu is niet de juiste tijd” 
Wanneer is wel de juiste tijd voor jou? Als je werk nog erger wordt en je in die burn-out bent beland? Het gezegde luidt: start before you’re ready. En tijdens de coaching stoom ik je ready. Ik stoom je klaar om ervoor te gaan en niet af te wachten tot de juiste timing, maar door zelf de verantwoordelijkheid te nemen van jouw leven.

”Ik heb al zoveel andere dingen aan mijn hoofd… ”
Heb je door dat je daar zelf ook invloed op hebt? Dat je zelf bepaalt waar jij wel en waar je niet mee bezig wil zijn (ook in je hoofd). In de coachingsessies neem ik je mee in wat jij belangrijk vindt en dus waar jouw zouden moeten prioriteiten liggen. Je zal ook afscheid nemen van energievreters, zoals de vele gedachtes in je hoofd. 

Voordat ik Melodieingetleven oprichte was ik leerkracht op de basisschool. Ik zag mijn werk als mijn roeping en nooit had ik gedacht, dat ik mijn werk niet meer leuk zou vinden

Wat een enorme klap was dat. ”Is dit het nou?” was de vraag die in mijn hoofd rondspookte. Ik had werkelijk waar geen idee want ik had voor de volle 100 procent ja tegen het leraarschap gezegd. Toch voelde ik aan alles dat ik daar niet meer gelukkig van werd. Ik zocht naar die voldoening, uitdaging en simpelweg het plezier in het werk

Ik besloot om in mezelf te investeren. In tijd, geld, energie en alles wat daarbij zou komen kijken. Ik opende mijn blik, liet mij coachen en paste toe wat ik ontdekte. Ik nam beslissingen die spannend waren, maar ik deed ze toch en nog zelfverzekerd ook. Want ik wist waar ik het voor deed! Zo lukte het mij om werk te vinden (en te creëren) dat volledig bij mij past. 

Ik geniet van de vrijheid, de passie en het heerlijke leven dat ik heb. En dat is mede mogelijk gemaakt door de rust en ontspanning die mijn werk mij geeft. En doordat ik gezien heb hoe het wel zal slagen, wil ik dit graag met je delen zodat jij ook jouw droombaan kunt bemachtigen. 

Ook kim deelt haar ervaring met je!

Nog nooit heb ik echt na hoeven denken wat ik nou echt wilde. Alles ging en beetje vanzelf tot het moment van besef kwam dat ik er diep van binnen helemaal niet gelukkig van werd. 

Ik ben Elodie tegen gekomen op social media toen ik al gestopt was met werken. De eerste stap had ik dus al gezet, maar hoe nu verder? Ik had geen idee waar ik moest beginnen. Na de doorbreeksessie had ik niet veel tijd nodig. Ik wilde zo snel mogelijk aan de slag met het traject! 

Elodie heeft me aan het denken gezet en dat heeft me tot mooie inzichten gebracht. Het was zeker niet makkelijk, maar dankzij Elodie ben ik erachter gekomen wat ik nou echt belangrijk vind in het leven.

Vol vertrouwen in mijzelf heb ik de keuze gemaakt om een nieuwe studie te gaan volgen. Nooit gedacht dat het me in zo’n korte tijd en zonder frustratie zou lukken!

Elodie bedankt!

Are you ready?

Ik geloof oprecht dat als ik het kan, dan kan jij het ook!
Ik ga je stap voor stap helpen om het makkelijker, prettiger
en sneller te maken voor je.

© 2019 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Webdesign: Brainwise

Gratis groeiboek ''Ontdek je passie''

Als je je aanmeldt voor dit gratis groeiboek, zal je ook gratis tips en inspiratie ontvangen.  Ik ga zorgvuldig om met je gegevens (privacyverklaring).

Super! Je hebt de eerste stap gezet om los te breken van je baan. Je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mailbox.