Ben je bang om (weer) de
verkeerde keuze te maken?

 

✔️ Voel je dat dit het niet is?
✔️ Heb je geen idee wat dan wel bij je past? 
✔️ Vind je het ook zo lastig om de juiste keuze te maken?
✔️ Ervaar je onrust, omdat dit continue in je hoofd maalt? 

✔️ Wil jij werk met voldoening, betekenis en uitdaging
✔️ Wil jij ook blij en gelukkig zijn met je werk?

Voor dit traject zat ik echt met mezelf in de knoop, ik was totaal niet gelukkig op werk gebied, maar wist ook niet wat ik wel wilde. 

Ik wilde dit gevoel niet meer, ik wilde werk vinden wat echt bij mij past en mij gelukkig maakt. Elodie kwam op mijn pad en ik had er meteen een goed gevoel bij.

Ik vond het wel spannend, maar ik wilde verandering dus ik ging er voor. En ik ben super blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Ik heb super veel aan de coachgesprekken en de werkboeken gehad. Ik weet nu wat ik wil, wat bij mij past en wat mij gelukkig maakt. Ik heb mijn angsten en onzekerheden aan de kant kunnen zetten en een keuze kunnen maken.

Ik voel me weer gelukkig en zelfverzekerd door deze keuze. Het traject heeft er dus voor gezorgd dat ik heb gevonden wat ik wil, maar ook dat ik heel veel heb geleerd over mezelf.

Ik ben blij dat Elodie op mijn pad kwam en dankbaar voor dit traject, want mijn leven is hierdoor in een korte tijd positief veranderd.  Nogmaals bedankt Elodie! 

Patty

Ik voelde mij al een tijdje vastzitten, maar ik wist niet goed waar ik moest beginnen om uit die situatie te komen. Een vriendin raadde mij aan om contact te zoeken met Elodie. 

Vanaf het eerste moment voelde ik dat ik hiermee de juiste stap had gezet. Met haar open, lieve, positieve en energieke houding zette ze mij flink aan het denken. Ze heeft mij meerdere keren een nodige spiegel voorgehouden en heeft mij helpen ontdekken wat ik nou echt belangrijk vind en waar ik naartoe wil. 

Maar misschien nog wel belangrijker: Elodie hielp mij weer dichter bij mijzelf te komen en mijn zelfvertrouwen weer op de te bouwen! Het was een hele mooie ontdekkingstocht Dank je wel! 

Jolinke

“Find your sparkle and give it all!”

Toch geloof dat het ook voor jou mogelijk is om exact te weten welke baan nu écht bij jou past

Op dit moment ontbreekt het aan duidelijkheid, overzicht en concrete stappen. Herkenbaar? Daar is gelukkig een oplossing voor en deze kan je leren!

Ik zie het vinden van jouw droombaan niet als het solliciteren op vacatures die mogelijk passen. Ik geloof dat het van belang is om in te zoomen op jou. Wat vindt je belangrijk? Hoezo is dit zo belangrijk? Welke toegevoegde waarde wil je leveren? Hoe concreter beeld je hiervan hebt, hoe makkelijker het is om jouw droombaan specifiek voor je te zien, te gaan creëren en werkelijkheid te maken!

Door dit op te knippen in kleine stukjes, zorgt dit traject voor concrete stappen en voor de juiste diepgang. Ik neem je dus stap voor stap hierin mee, zodat je in een korte tijd en zonder frustratie ook precies weet welke baan bij jou past.

Ik heb deze strategieën zelf ook gebruikt op het moment dat ik ongelukkig was in mijn werk. Nu gebruik ik deze nog steeds om mijn werkgeluk precies zo te monitoren en te behouden hoe ik dit wil.

 

Hand omhoog als je…

 

✔️ Je huidige werk helemaal zat bent
✔️ Teveel of te weinig opties voor je ziet wat wel bij je past
✔️ Wel de juiste keuze wil maken
✔️ Ook eindelijk duidelijkheid en rust wil in je leven 
✔️ Op zoek bent naar uitdaging, plezier en voldoening

✔️ Concrete antwoorden wilt én kan starten in je dreamjob

Wat als ik je via een succesvolle
manier zou meenemen en.. 

 

Je alleen nog zou doen wat je écht leuk vindt? Je jouw talenten en kwaliteiten in zou zetten in je werk? En je jouw droombaan zou ontdekken?

Wist je trouwens dat 38% van de werknemers hun volledige potentieel niet inzet? Zonde als je het mij vraagt! 

Graag introduceer ik je aan het coachtraject, waarin ik je niet alleen meeneem in een zoektocht naar je passie en je droombaan, maar ook naar wie je eigenlijk echt bent. 

Het coachtraject

✔️ Het traject waarbij je 1 op 1 coaching en begeleiding van mij krijgt! Met de diepgang om het beste uit jezelf te halen. Ik ben jouw spiegel. 

✔️ In totaal zien en spreken we elkaar 5 keer online, waarbij elke sessie 1 tot 1,5 uur duurt. 

✔️ Na elke sessie ontvang je een groeiboek. Hierin noteer je jouw opgedane inzichten van onze sessies. Ook zijn er nog meer diepgaande vragen. Zo heb je de diepgang tijdens het gesprek én erna. Mijn klanten ervaren dit als prettig, omdat je het dan nog rustig kan verwerken én je nog meer inzichten krijgt. Zo houd je ook jouw ontwikkeling bij op een overzichtelijke manier. 

✔️ Ik kan me voorstellen dat je ook vragen tussen onze sessies door hebt. Daarom mag je altijd mailen of Appen met vragen!

Sessie 1

Twijfel en keuzestress, angsten en valkuilen. Dit gaan we ombuigen naar de succesvolle jij! 

Sessie 2

Waar houd je van en krijg je energie van? Flow krijgen, waar je je thuis voelt én groots denken. 

Sessie 3

Kwaliteiten en talenten. Welke omgeving heb je graag om je heen en wie wil je helpen? 

Sessie 4

Prioriteiten stellen, opties bekijken en afwegingen maken. Voorwaarden scheppen.

Sessie 5

Keuze doordacht en zelfverzekerd maken. Reflectie, terugblik en actie nemen!

Wat anderen zeggen over het coachtraject

Al ruim 10 jaar was ik zoekende naar ‘wat wil ik nou echt graag doen’ en wat zijn nou eigenlijk mijn kwaliteiten. Na flink wat twijfels over ‘moet ik dit traject nou wel aangaan & ga ik echt in mezelf investeren’ heb ik de knoop doorgehakt en ben ik met Elodie aan de slag gegaan, één van de beste keuzes die ik dit jaar heb gemaakt!

 Er was vanaf het eerste moment een goede en vertrouwde klik. Tijdens de sessies ben ik op een positieve manier voor een spiegel gezet om te graven en mijn gevoel en wensen onder woorden te brengen, dit was soms best lastig maar uiteindelijk kwam ik hier samen met de begeleiding van Elodie goed uit.

 Het voelde als een veilige setting waarbij ik volledig mezelf kon zijn en waar ook ruimte was voor humor.  

Na dit traject weet ik waar mijn onzekerheden liggen en hoe ik daarmee om moet gaan. Ik weet ik nu waar mijn passie ligt, in wat voor een werkomgeving ik wil werken, wat ik belangrijk vind in een baan en bovenal heb ik meer rust en ruimte in mijn hoofd doordat ik nu een doordachte keuze heb kunnen maken waar ik mij zelfverzekerd bij voel!

Fenna

Ik voelde mij al langer niet gelukkig op mijn werk en bouwde veel frustratie op. Ik twijfelde of ik het coachtraject zou starten. 

Wat had ik uiteindelijk te verliezen? Helemaal niks. Want ik voelde ik me best ongelukkig in mijn werk. Dit kwam vooral door de situatie op mijn werk en toch ook dat ik collega’s om me heen miste. Ik vond het lastig om te gaan kijken voor iets anders, omdat ik al zo vaak een keuze had gemaakt die dan niet goed uitpakte. Hierdoor kreeg ik ook vaak van mensen om me heen negatief commentaar, waardoor ik me vaak een mislukking voelde. Toch moest er iets gebeuren om me weer happy te krijgen, want op mijn oude werk zou dat niet gaan lukken.

Ik leerde door het coachtraject om beter na te denken over de dingen voor ik het doe. Spontaniteit is iets anders dan impulsief zijn. Sommige dingen heb ik gedaan uit angst omdat ik bang was om niets te hebben en dan weer negatief commentaar te krijgen.

Inmiddels heb ik echt mijn ding gevonden en ook gelijk stappen gemaakt om hiermee te beginnen en inmiddels ben ik een deeltijdstudie gestart en aan het werk gegaan in deze richting en heb het ontzettend naar mijn zin.

Ik ben echt weer happy met wat ik doe. 

Maron

Het coachtraject is gemiddeld met een 9,2 beoordeeld!

Investering


De investering voor jou om dit 1 op 1 coachtraject te volgen, om individuele coaching te krijgen, waarbij ik je stap voor stap meeneem richting jouw droombaan is €1197,- incl. btw (989,26 excl). Ik weet zeker dat je binnen 3 maanden ook de droombaan gevonden hebt waar jij helemaal achter staat, waar jij je content en goed bij voelt. Ik reik jou alle handvatten aan die je hiervoor nodig hebt, maar dit vergt ook inzet en input vanuit jezelf.

Vind je het prettiger om de investering in termijnen te voldoen, dat kan ook in 3 of 6 termijnen. Het eerste termijn betaal je direct. De daarop volgende termijnen betaal je dan in de daaropvolgende maanden. Het is dan 3x 399,- of 6x199,50,- incl. btw.

Daarnaast zijn er mogelijkheden, waarbij jij de investering van het coachtraject (gedeeltelijk) vergoed krijgt. Lees hier de vergoedingsmogelijkheden. 

ANDERS DAN ANDERE LOOPBAANCOACHES


Dit coachtraject is niet voor niets met een 9,2 gemiddeld beoordeeld. Mijn hulp bij jouw droombaanzoektocht is op vele manieren anders dan die van andere loopbaancoaches en mensen die jou helpen rondom werk:

✔️ Ik help jou vanuit de persoon die jij bent. Niet vanuit bestaande vacatures of banen. Hierdoor houd je een breder blikveld en ga je iets doen wat écht bij jou aansluit. 

✔️ Ik werk nooit met tests. Daar geloof ik namelijk niet in. Als een tests gewerkt had, had je het antwoord al gevonden na een studie- of beroepskeuze test. Ik werk dus echt enkel met jou 1 op 1.

✔️ Ik werk niet vanuit een bepaald bedrijf en ben hierdoor objectief. Mijn enige doel is jou goed helpen naar werk wat écht bij jou past. Ik werk dus niet in het belang van anderen, maar enkel voor jou. Mijn hulp is hierdoor oprecht. 

✔️ Ik ben zelf nog jong en ben zelf jarenlang zoekend geweest naar mijn droombaan. Ik ken de struggle en weet precies waar je tegenaan loopt en wat je exact nodig hebt. 

✔️ Ik geef geen advies, zoals een 60+er met een kort pittig kapsel. Ik spiegel jou in wat je zegt en laat zien. Het antwoord op jouw droombaan komt dus volledig vanuit jou, waardoor je die keuze zo zelfverzekerd neemt.

✔️ Na mijn hulp heb je super concreet wat bij jou past. Geen vage antwoorden dus. Je weet exact welke studie of baan aansluit bij jou. Zo kan je direct die stap maken naar werk waar je gelukkig van wordt!

Dit vonden kim en aschlyn van hun trajct

Nog nooit heb ik echt na hoeven denken wat ik nou echt wilde. Alles ging een beetje vanzelf tot het moment van besef kwam dat ik er diep van binnen helemaal niet gelukkig van werd. 

Ik ben Elodie tegen gekomen op social media toen ik al gestopt was met werken. De eerste stap had ik dus al gezet, maar hoe nu verder? Ik had geen idee waar ik moest beginnen. Na de doorbreeksessie had ik niet veel tijd nodig. Ik wilde zo snel mogelijk aan de slag met het traject! 

Elodie heeft me aan het denken gezet en dat heeft me tot mooie inzichten gebracht. Het was zeker niet makkelijk, maar dankzij Elodie ben ik erachter gekomen wat ik nou echt belangrijk vind in het leven.

Vol vertrouwen in mijzelf heb ik de keuze gemaakt om een nieuwe studie te gaan volgen. Nooit gedacht dat het me in zo’n korte tijd en zonder frustratie zou lukken!

Elodie bedankt.

Kim

Ik raad Elodie zeker aan! Het is een hele leuke en makkelijke meid om mee te praten. Ze luistert goed en stelt je kritische vragen. Je kan echt jezelf zijn en dingen heel persoonlijk brengen. Zij weet overal wel een goed antwoord op te geven.

Zij leert echt hoe je naar jezelf moet kijken, welke vragen je aan jezelf moet stellen en hoe jij erachter komt waar jouw krachten zitten. Ik heb zoveel meer inzichten gekregen in wie ik ben en waar ik voor sta.

Waar ik voor dit traject echt verdwaald was en niet wist wie ik ben heeft zij mijn ogen geopend en mij helpen zien wie ik ben!

Ik wil Elodie hier heel erg voor bedanken en voor alle steun die ze tussendoor gaf. Nog steeds kan ik altijd met vragen bij haar terecht!

Bedankt voor je oprechtheid en het fijne mens dat je bent Elodie!

Aschlyn

Are you ready?

Ik geloof oprecht dat als ik het kan en al dezer dames het kunnen, dat jij het ook kanIk ga je stap voor stap helpen om het makkelijker, prettiger en sneller te maken voor je.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik dit coachingstraject beginnen?

Het coachingstraject kan je starten wanneer jij wil, wanneer jij er behoefte aan hebt. 

Hoe vaak is de coaching?

In principe coach ik jou iedere twee weken. Het is behoorlijk wat om te verwerken en toe te passen. Je krijgt namelijk na de sessie ook een groeiboek voor extra diepgang en om jouw ontwikkeling te monitoren. Vind jij het toch prettig om een ander tempo aan te houden, mag dat uiteraard ook. De laatste sessie vind iets later plaats van de eerste vier, zodra je genoeg tijd hebt om het geleerde te implementeren in je (werk)leven.

Hoe lang duurt de coaching?

Elke coachsessie is gemiddeld 60 minuten. Het kan zijn dat je meer tijd nodig hebt, dat is geen enkel probleem. 

Wat kan ik verwachten van jou?

Als je met mij aan de slag gaat, ga ik er voor de volle 100 procent voor en dat verwacht ik ook van jou. De diepgang, de spiegel voorhouden en het prikkelen en telijkertijd de ruimte geven vind ik belangrijk. En ik verzeker je: de comfortzone zal worden opgestretcht en er zullen enorme veranderingen komen in je leven. Ik ondersteun je daarbij, spiegel en activeer je. Ik begeleid je in alles wat je nodig hebt om jouw droombaan te realiseren.

Is deze coaching geschikt voor iedereen?

Nee! Graag meld ik je dit van te voren al. Enkel als je open staat voor verandering, kan je hieraan beginnen. En dat betekent dus ook doorzetten op het moment dat er gevoelens van onzekerheid opspelen. Deze leer ik je om om te buigen, maar uiteindelijk zal jij bereid moeten zijn om dit ook toe te passen. Alleen dan zul je maximaal profiteren van de coaching. Dus als jij de verantwoordelijkheid over je leven wil nemen, als jij je werk en leven serieus neemt en als je committet bent, alleen dan is dit coachtraject iets voor jou.

En mocht je nu denken…

”Ik heb niet genoeg geld”

Bedenk je dan goed: hoe zou het voor je zijn om een einde te maken aan de stress, twijfels en dat ongelukkige gevoel die je door je huidige werk ervaart? In dit coachtraject leer je ook wat jouw behoeftes zijn bij een baan. Never settle for less! En dat is ook exact wat je gaat bereiken en creëren met deze de coaching.

Daarnaast is het mogelijk dat jij het coachtraject (gedeeltelijk) vergoed krijgt. Lees hier de vergoedingsmogelijkheden. 

”Het geld dat ik nu heb, besteed ik liever aan iets anders”

Heb je al stilgestaan wat er gebeurt als je zo door blijft sukkelen in je werk? Je zal met meer en meer tegenzin naar je werk gaan en je zal nog ongelukkiger worden in je werk. De burn-out ligt op de loer. Dit is exact waar ik je voor wil behoeden.

En bedenk je eens wat het je zal opleveren… Een heerlijke baan, waar je ook genoeg geld zal verdienen. Je voelt je gelukkiger dan ooit, bent gemotiveerd en hebt voldoening en uitdaging. Daar kan ik je bij helpen met dit coachtraject.

Daarnaast is het mogelijk dat jij het coachtraject (gedeeltelijk) vergoed krijgt. Lees hier de vergoedingsmogelijkheden. 

”Hoe weet ik zeker dat dit mij gaat helpen?''

Ik weet hoe het is om je opgesloten te voelen in je werk, dat je niet weet waar je kan beginnen en al helemaal niet hoe je dit kan doen. Daarnaast ben ik gediplomeerd gedragsspecialist, coach en leerkracht. Door deze 3 te combineren weet ik wat je wat je nodig hebt. Daarnaast heb ik inmiddels een flinke dosis ervaring in coaching, dus ik weet hoe ik die spiegel op de juiste manier aan je voor kan houden, zodat jij er het meest aan hebt.

”Ik heb geen tijd hiervoor”

Wees je bewust dat de tijd niet wegloopt en de drukte die je ervaart alleen maar door zal lopen. Het zal alleen rustiger worden als jij daar keuzes in maakt. En sterke, zelfverzekerde keuzes maken die goed zijn voor jou en jouw geluksgevoel, daar help ik jou mee. 

”Ik wil het later graag doen, maar nu is niet de juiste tijd”

Wanneer is wel de juiste tijd voor jou? Als je werk nog erger wordt en je in die burn-out bent beland? Het gezegde luidt: start before you’re ready. En tijdens de coaching stoom ik je ready. Ik stoom je klaar om ervoor te gaan en niet af te wachten tot de juiste timing, maar door zelf de verantwoordelijkheid te nemen van jouw leven.

”Ik heb al zoveel andere dingen aan mijn hoofd… ”

Heb je door dat je daar zelf ook invloed op hebt? Dat je zelf bepaalt waar jij wel en waar je niet mee bezig wil zijn (ook in je hoofd). In de coachingsessies neem ik je mee in wat jij belangrijk vindt en dus waar jouw zouden moeten prioriteiten liggen. Je zal ook afscheid nemen van energievreters, zoals de vele gedachtes in je hoofd. 

Liever eerst een gratis coachsessie ervaren?

Dat kan absoluut ook. Hier kan je een gratis doorbreeksessie aanvragen. Dit is een gratis online 1 op 1 coachgesprek.

Aan het einde van de doorbreeksessie weet je:

✔️  Wat jouw verlangen is
✔️  Wat jouw 
grootste dromen zijn
✔️ Welke obstakels je nu nog in de weg staan
✔️  Hoe je deze obstakels kan ombuigen in kansen.
✔️  Je krijgt ook meteen 
toepasbare tips om stappen te ondernemen. 

 

© 2019 - 2021 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Webdesign: Brainwise