Kom uit je gouden kooi!

Je leeft als een robot, day in day out the same routine. Eigenlijk ben je er allang klaar mee, maar de stap om er verandering in te brengen is nog te groot. Na zo’n lange dag wil je alleen nog maar iets leuks doen met vriendinnen of op de bank liggen en niets. I know how it is.

But girl, als je zo door blijft sukkelen gaat er niets veranderen. Jij bent degene die bepaalt. Jij bent degene die jouw leven kan maken, zoals jij dat wil. Jij kan ervoor zorgen dat je elke dag vol energie zit, omdat je doet waar je van houdt.

Dus lieve schat, kom met je ass van die bank af en ga stappen zetten richting jouw purpose. Zodat je gaat doen waar jij van zal blijven shinen. Neem een kijkje bij deze opties. Vind je het nou lastig om een keuze te maken? Ik kan je helpen, zodat we samen kunnen kijken wat bij jou past.

“Find your sparkle and give it all!”

1-1 coaching:
Ontdek je passie &
stap uit je gouden kooi

Na dit 1 op 1 coachingstraject heb jij je passie(s) ontdekt. We zoomen ook onder andere in op je kernwaarden en kwaliteiten. Het is een persoonlijk traject, geheel afgestemd op jou. Jij bent het belangrijkste!

In het tweede gedeeltte kom je erachter welke stappen jij kan gaan zetten om je passie werkelijkheid te gaan maken. Jouw belemmerende overtuigingen zullen omhoog komen, welke we samen gaan ombuigen naar lef. 

Gastles: 
Creëer je eigen geluk 

Geregeld kom ik op gastlessen verzorgen. op universiteiten, HBO’s, MBO’s en middelbare scholen. Na de gastlessen weten de studenten wat zij belangrijk vinden in het leven en waar zij hun geluk in kunnen vinden. Ook deel ik mijn persoonlijke levensverhaal hoe ik mijn geluk zelf heb gecreëerd. 
Het is een klassikale gastles, met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. 

Workshop:
Ontdek je passie &
stap uit je gouden kooi

Graag kom ik ook workshops geven (op locatie) voor groepen. Door het samen te doen kun je je aan elkaar optrekken in het groeiproces. Je zal zien dat je niet de enige bent die hier tegenaan loopt! Het is een workshop waarbij we veel delen met elkaar, met veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding. 

Na de workshop hebben jullie je passie ontdekt & stappen gezet om deze realiteit te maken, want we stellen (kleine) haalbare doelen.

Wil je kennismaken?

Tof! Ik ben nu al nieuwsgierig naar jou.
Neem contact met mij op voor een gratis (online) meeting.

Ook werk ik veel samen met Hogescholen, MBO’s en andere bedrijven om gastlessen of workshops op locatie te geven. Interesse? 

© 2019 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Webdesign: Brainwise

Gratis e-book: Kom uit de gouden kooi & durf je passie te gaan leven

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-book, ontvang je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk de privacyverklaring voor meer info.

Je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mailbox.