Kom met je ass van die bank af &
ga doen waar jij gelukkig van wordt!

Millennial. Je leeft als een robot, day in day out the same routine. Eigenlijk vind je dit helemaal niet leuk en stiekem voel je je ongelukkig. Je bent er allang klaar mee, maar de stap om je leven te veranderen? Nah. Na zo’n lange dag wil je alleen nog maar iets leuks doen met vriendinnen of op de bank liggen en niets doen. I know how it is.

Alleen als je zo door blijft sukkelen gaat er natuurlijk niets veranderen, terwijl je dat zo graag wil en nodig hebt. Ben je je bewust dat jij degene bent die bepaalt over jouw leven? Jij bent degene die jouw leven kan maken, zoals jij dat wil. Jij kan ervoor zorgen dat je elke dag vol energie zit, omdat je doet waar je van houdt!

Dus lieve schat, kom met je ass van die bank af en ga stappen zetten richting jouw purpose. Zodat je gaat doen waar jij gelukkig van wordt en je elke dag keihard gaat shinen. Neem een kijkje bij deze opties, want deze gaan je helpen. Dat weet ik zeker! Vind je het nou lastig om een keuze te maken? Ik kan je helpen, zodat we samen kunnen kijken wat bij jou past.

“Find your sparkle and give it all!”

online 1-1 coaching:
Ontdek je passie &
stap uit je gouden kooi

✔ Voel je dat ”dit” het niet is?
✔ Heb je het gevoel dat je gevangen zit?
✔ Weet je niet wat je leuk vindt?
Wil je ook doen wat echt bij je past
✔ Ben je op zoek naar je passie?
✔ Heb je keuzestress?
✔ Heb je geen idee waarom het anderen wel, maar jou niet lukt?

Dan gaat dit 1 op 1 coachingstraject jou helpen! Het is een traject op maat gemaakt voor jou, met 100 procent persoonlijke aandacht en begeleiding. 

 

Na dit 1 op 1 coachingstraject:

✔ Heb jij je passie(s) ontdekt
✔ Weet je wat bij jou past
✔ Heb je stoere keuzes gemaakt
✔ Voel je je zelfverzekerd en vrij
✔ Kan je je angsten ombuigen in kansen
✔ Kan je helemaal jezelf zijn
✔ Heb je lef getoond en stappen ondernomen.

Samen zoomen we steeds dieper in op jou tot we bij de kern zijn. Dat kan spannend en confronterend zijn en tegelijkertijd zo ontzettend leerzaam en gaaf! 

Je kernwaarden en kwaliteiten, je belemmerende overtuigingen, diepgewortelde en onbewuste patronen komen omhoog en je zal leren hoe je deze om kan buigen, zodat je achter je doelen aan gaat. 

Wat anderen jou vertellen over dit coachtraject:

✔ Elodie’s energie en liefde voor mensen zorgen ervoor dat ik mij altijd bij haar op mijn gemak en goed voel. Zij heeft mij de spiegel voorgehouden en mijn eigen kracht en talenten naar boven heeft gehaald en bekrachtigd. Dank je wel voor jou positieve energie boost en het blijven controleren hoe het gaat.

✔ Voor mij is duidelijk geworden over hoe ik mijzelf in de weg zit en hoe mijn omgeving hier invloed op kan hebben. Door deze inzichten heb ik bepaalde keuzes voor mezelf kunnen maken die ik anders waarschijnlijk zou hebben uitgesteld . Ik ben tevreden met de keuzes die ik heb gemaakt en ben daardoor veel gegroeid. Persoonlijk zou ik dit soort coaching eigenlijk iedereen aanbevelen, er is niemand die niet iets over zichzelf kan leren!

✔ Elodie is gedreven en uiterst professioneel. Ze ként de ‘dip’ en dit maakt praten met haar puur en echt. Ze kan jou écht helpen, eventueel ook op andere vlakken. Een aanrader! Wel moet je echt open staan voor een confronterend maar erg fijn en verhelderend gesprek. Je gaat écht die diepte in. Je doet positieve zelfkennis op en dit kan je echt helpen bij het maken van keuzes in de rest van je leven!

Het coachingstraject

.De 5 sessies (in 3 maanden) zijn als volgt opgebouwd:

1. We zoomen in op je twijfel, keuzestress, valkuilen en de belemmeringen die jou gevangen houden in je gouden kooi. We gaan deze ombuigen en maken er sleutels van.  
2. We kijken naar waar jij blij van wordt! Wat je diepste verlangen is, je grootste droom en waar er kansen liggen.
3. We zoomen in op je kwaliteiten, waar  je al dankbaar en tevreden over bent?
4. We gaan focus aanbrengen. Wat is jouw prioriteit? We gaan concrete doelen stellen en uitvoeren
5. Deze sessie is iets later dan de andere en actie en reflectie
worden hier afgewisseld.  

✔ Binnen het traject sta ik altijd voor je klaar. Je mag met alle vragen buiten de sessie om, contact met mij opnemen 

✔ Je krijgt daarnaast ook nog het online groeiboek gratis, waarin je aan de slag kan met opdrachten die jou helpen om de geleerde kennis ook toe te gaan passen. Het geeft diepgang en helderheid.. 

De investering voor het coachtraject is €895 incl btw. 

“May your choices reflect your hopes and not your fears.”

Online leerlijn
Van gouden kooi
naar droombaan

✔ Wil je graag ander werk doen?
✔ Heb je twijfels over wat wel bij jou past?
✔ Voel je dat het tijd is voor verandering?
✔ Wil jij ook gelukkig zijn in je werk?
✔ Vraag je je af waarom het anderen wel lukt en jou niet?
✔ Voel je je gevangen
✔ Is het tijd om ervoor te gaan?

Ik weet dat het nu voelt alsof er een enorm groot probleem op je schouders drukt. Je wil er vanaf maar weet niet hoe, want waar begin je dan? 

In deze online leerlijn neem ik jou stap voor stap mee om van dat opgesloten gevoel te gaan naar jouw droombaan waardoor je eindelijk écht blij kan zijn met je werk. 

Na het volgen van deze online leerlijn:

✔ Weet jij wat voor baan bij jou past
✔ Leef jij je passie
✔ Heb jij een zelfverzekerde keuze gemaakt
✔ Kan jij ein-de-lijk voldoening ervaren in je werk
✔ Heb je je angsten verandert in kansen
✔ Heb je lef getoond en stappen ondernomen.
✔ Voel jij je sterker en vrijer dan ooit

Deze online leerlijn helpt jou. Het is gebaseerd op theoretische kennis, gecombineerd met mijn achtergrond als leerkracht om zorgvuldig dingen uit te leggen en door anderen toe te laten passen. En veel belangrijker nog: er is een hele dosis ervaring in verwerkt, omdat ik precies weet wat jij nodig hebt. . 

De online leerlijn bestaat uit 5 modules, welke op elkaar aansluiten om jou mee te nemen van gouden kooi naar droombaan.
Module 1: Loslaten van je gouden kooi
Module 2: De succesvolle jij
Module 3: Let the good things come
Module 4: F*ck it, ik ga ervoor!
Module 5: Let’s go & keep pushing.

Elke module bestaat ook weer uit 4 submodules om alles klein en behapbaar voor je te maken. Ook garandeer ik dat als jij de stappen doorloopt, de opdrachten maakt en uitvoert dat je binnen 2 maanden de baan hebt waar je naar verlangt! Begrijp wel dat dit alleen het geval is, als je er echt door gaat en ook actie gaat ondernemen. Vanuit leren en opdrachten maken alleen ontstaat geen verandering. Om deze reden werk ik alleen met vrouwelijke millennials die echt die drive voelen om ervoor te gaan!

In deze online leerlijn zijn 2 opties te kiezen.

Optie 1: volledig online. Je volgt de online modules met waardevolle informatie, leert stap voor stap welke stappen je dient te ondernemen en je gaat ervoor! De bijbehorende opdrachten, voor extra diepgang maak je zelf ook online.

Optie 2: is een aanvulling op optie 1. Vindt je het prettig dat ik met jou meekijk als je vastloopt? Dat ik jou extra diepgang biedt als je er zelf niet uit komt? Dan is deze optie prettig voor jou. Je krijgt er namelijk 5x een online sessie met mij bij, voor elke module een sessie.

De startdatum van de online leerlijn
‘Van gouden kooi naar droombaan’ is 1 juli 2020 en de investering is €1495 incl btw.

“You glow differently when you’re actually happy!”

Online community
Motivated millennials

Door het samen te doen kun je je aan elkaar optrekken in het groeiproces en je zal zien dat je niet de enige bent die haar passie nog niet heeft gevonden of de juiste stappen (stiekem) nog niet durft te zetten.

Het is een community waarbij we veel delen en de diepte in gaan  Er is daarnaast in de community ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding.

In de community zijn meiden die net starten, maar ook meiden die al een stuk verder zijn in hun ontwikkeling. Dit is een bewuste keuze, omdat we zo het beste van elkaar kunnen leren.

Elke week wordt een video geupload met antwoorden op veelvoorkomende vragen of struggles waar de groep (en jij) tegenaan loopt. 

Ook krijgt de groep van de motivated millennials extra bonussen. Verschillende checklists, een e-book en andere praktische handvatten om jouw transformatie nog makkelijker te maken

Voor de online community sluit je een lidmaatschap af. De eerste 3 maanden ontvang je dit lidmaatschap als gratis
bonus bij de online leerlijn. 

Are you ready?

Ik geloof oprecht dat als ik het kan, dan kan jij het ook!
Ik ga je stap voor stap helpen om het makkelijker, prettiger
en sneller te maken voor je. 

© 2019 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Webdesign: Brainwise

Gratis groeiboek ''Ontdek je passie''

Als je je aanmeldt voor dit gratis groeiboek, zal je ook gratis tips en inspiratie ontvangen.  Ik ga zorgvuldig om met je gegevens (privacyverklaring).

Super! Je hebt de eerste stap gezet om los te breken van je baan. Je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mailbox.