It’s me, Elodie

Mijn naam staat voor rijkdom in de vorm van geluk. En laat dat nu net mijn drive zijn! Ik krijg een enorme glimlach op mijn gezicht als vrouwen uit hun gouden kooi gestapt zijn, lef hebben en hun passie leven. Alleen als wij onze purpose achterna gaan, kunnen wij ons gelukkige zelf zijn.

Mijn passie is begonnen op het moment dat ik zelf geen passie meer voelde. Ik had in principe alles goed voor elkaar: huis, baan, vriendschappen etc. Toch was ik niet gelukkig. Ik had het gevoel dat mijn vriendinnen veel gelukkiger waren met hun leven en snapte niet waarom ik mij dan wel zo ongelukkig voelde. Ik twijfelde of de dingen die ik deed wel bij mij paste, het voelde alsof ik geleefd werd en geregeld had ik de vraag ‘’is dit alles?’’ in mijn hoofd. Mijn positieve energie was weg en ik voelde mij een vastgeroeste robot, waarbij ik elke dag dezelfde dingen deed. Ik zat in een quarterlifecrisis. Ik snakte naar vrijheid en een nieuwe start maar ik kon ik niet bedenken waar ik dan wel tevreden mee zou zijn. Als robot zorgde ik ervoor dat ik dus maar doorging zoals ik dat gewend was te doen.

“Moed betekent angst voelen en toch je hart volgen.”

Op een gegeven moment was het genoeg. Ik had nergens meer energie voor. Ik skipte alles en ging alleen nog maar naar werk. Het liefst wilde ik mij onder een steen verbergen en weer terugkomen als ik wist wat ik moest doen. Helaas kon dat niet, dus ik heb mezelf maar in het diepe gegooid. Het voelde alsof ik geen andere keuze meer had.

Op dat moment ben ik op zoek gegaan naar mijn kern, mijn purpose. Wauw en dat was echt moeilijk. Want waar begin je dan? Hoe kom je erachter wat je purpose is? Het is een periode geweest van ongeveer een jaar, waarbij ik mijzelf kennis, tijd en ruimte gunde. Ik heb veel boeken gelezen, webinars gevolgd, opdrachten gemaakt, een dagboek bijgehouden, mij laten coachen en vele diepgaande, pijnlijke en soms ongemakkelijke gesprekken gevoerd. En ik kan niets anders zeggen, dan dat deze sprong een van de beste keuzes is geweest die ik had kunnen maken.

Na dit jaar wist ik precies wie ik ben, waar ik naar verlangde, wat ik nodig had en welke principes ik voor stond (en sta). Ik wist wat mij te doen stond om mijzelf eruit te trekken. Ik wist waardoor ik weer gelukkig zou worden, waardoor ik weer drive zou voelen en bovendien ik wist dat ik heldhaftige keuzes moest gaan maken. Tsja, en dat is wat ik deed.

Ik begon een opleiding Mental Coach, startte mijn eigen bedrijf op (zonder dat ik enige ervaring had ik het runnen van een bedrijf). Super eng, want je hebt niet de garantie dat het gaat werken. Toch hield ik mijzelf voor: wat is het ergste dat er kan gebeuren? En in de realiteit was dat vrij weinig, dus ik ging maar door en door. Na een jaar was ik afgestudeerd Mental Coach, NOBCO gecertificeerd en had ik een lopend bedrijf staan.. Ik werd uitgezonden naar Hogescholen, bedrijven wilde mij inhuren om workshops te geven en mijn passie dansen breidde zich ook steeds verder uit naar het lesgeven ervan. Ik kan niets anders zeggen, maar I was happy!   

En nu?

Nu volg ik echt mijn hart. Ik doe enkel de dingen waar ik gelukkig van wordt. Geld kan mij gestolen worden. Ik dans graag (en veel) in mijn dansteam, als ik lesgeef en op feestjes. Ik houd mij nog steeds bezig met (nieuwe) inspirerende mensen ontmoeten, interessante boeken lezen en nieuwe dingen proberen. Ik ben ben ook reisbegeleider, om mijn passie voor reizen te kunnen vergroten. De stap die ik gezet heb, was de beste stap die ik had kunnen nemen! Mijn eigen bedrijf runnen, mijn passsie(s) achternagaan. I feel blessed! 

Moeite om keuzes richting jouw passie te maken?

Wil je leren kiezen voor geluk?

Wil je afrekenen met die strijd in je hoofd?

Ben je klaar met die twijfels?

Trust me. I’ve been there en ik weet hoe je je voelt. Ook weet ik wat jou gaat helpen! Ben je er klaar voor? 

2 + 7 =

© 2019 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Webdesign: Brainwise

Gratis e-book: Kom uit de gouden kooi & durf je passie te gaan leven

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-book, ontvang je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk de privacyverklaring voor meer info.

Je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mailbox.