Het laatste artikel van Melodieinhetleven (voorlopig)

Afgelopen jaren heb ik 147 artikelen op Melodieinhetleven geplaatst. Waarvan ik er 111 als podcast heb opgenomen. Ook heb ik artikelen geschreven voor verschillende websites zoals werk&geluk, de Carrierebeurs (Jobnet) en Careerwise.

Dit doe ik (nog steeds) met veel plezier. Toch heb ik besloten dat dit voorlopig mijn laatste artikel én podcast is. Wie weet veranderd mijn gedachte hierover weer over, maar voor nu stop ik ermee.

Ook met het geven van webinars, posts op Instagram en Linkedin en de wekelijkse e-mails. 

Waarom ik dat doe (ondanks dit mij ook energie geeft)? Mijn focus ligt op dit moment op andere dingen.

Waar ik altijd bezig was met het helpen van anderen, wil ik nu de focus leggen op het helpen van mijzelf.

Zo ben ik augustus ‘22 begonnen met een yoga opleiding. Inmiddels geef ik yin-yoga lessen en hier wil ik mij meer in gaan verdiepen. Ook ben ik in oktober ’21 een energetisch coach opleiding gestart. Het spirituele pad trekt mij. Ik haal graag mijn examen hiervoor. Niet voor het papiertje, maar voor mijn eigen ontwikkeling.

Of ik daar iets mee wil doen? Dat weet ik nog niet. Maar ik wil vooral er meer over leren, ervaren en ontdekken.

Ik word daarnaast zelf gecoacht op het gebied van zelfzorg. Een investering in mijzelf die mij tot nu toe mooie ontdekkingen heeft gegeven. Een proces waar ik vooral mee door wil gaan. Zo ga ik binnenkort ook starten met handpan lessen. Gewoon, omdat het mij leuk lijkt.

Ik werk geregeld als reisbegeleider. Dit blijf ik met liefde voortzetten. Het ontdekken van nieuwe landen, culturen, mensen en gebruiken vind ik magisch. Het opent mijn ogen. Ik ga mijn horizon verbreden niet alleen in mijn werk, maar ook daarbuiten.

Ook het lesgeven in de sportschool en het dansen (afro) geven mij veel. Het zorgt ervoor dat ik mijzelf kan uitdrukken, kan ontspannen en in mijn lichaam kom. De complimenten en vrolijke gezichten zijn een kers op de taart na de lessen.

En last but not least ga ik de focus op rusten leggen. Na hard werken, wil ik zorgen voor mijzelf. Rusten is daar een groot onderdeel van. Een boek lezen in de zon. Een kopje thee drinken. Een fijne wandeling maken. Dit is waar ik nu bewust voor kies.

De coachtrajecten die al gestart zijn, gaan overigens gewoon door. En wil je echt gecoacht worden door mij, dan kan dat nog steeds (als mijn traject niet vol zit op dat moment). Stuur een mail naar: elodie@melodieinhetleven.nl. Maar echt zichtbaar zijn met mijn diensten, zal ik vanaf nu niet meer zijn.

Als jij van mij webinars keek, podcasts luisterde, posts las en artikelen en/of mijn e-mails hebt gelezen… Dan wil ik je ontzettend bedanken daarvoor!

En ik wens je uiteraard al het goeds toe in je droombaanzoektocht. 

Liefs,

Elodie

© 2019 - 2022 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Webdesign: Brainwise