GRATIS CHALLENGE

De inschrijving van de challenge is gesloten. Kijk op www.melodieinhetleven.nl

Afgelopen jaren zijn 2000+ dames geholpen naar hun droombaan.

Bedankt! Wat me echt is bijgebleven is dat ik echt tijd moet nemen en het ook prio moet geven! Als ik kan bankhangen, kan ik ook in mezelf investeren.

Charisa

Dank je wel! Mooiste inzicht is dat ‘jij het belangrijkste bent’ en dat niemand mijn leven voor mij gaat leiden. Ik moet stoppen met anderen proberen tevreden te houden.

Abigail

Bedankt Elodie, je bent ontzettend inspirerend!

Shannon

Je hebt een positieve en energieke vibe! Ik, (29) als moeder van vier zoontjes, voel dat de inzichten echt op mij binnen komen. Ik vond de zin: ‘Moed is bang zijn, maar het toch doen’ vol kracht zitten. Heel erg bedankt voor je tijd en mooie woorden.

Joy-Cherelle

“If it makes you happy, do it!”

Ongelukkig in je werk?

Deze challenge gaat jou de inzichten geven die je nodig hebt om die droombaan te ontdekken. De challenge heb ik speciaal gemaakt voor jou als je: 

✔️ Met tegenzin naar je werk gaat, omdat je er geen  voldoening uit haalt. 
✔️ Iets anders wil gaan doen, maar je niet weet waar je moet beginnen
✔️ Je veel dingen leuk vindt en niet weet wat dan echt bij je past 
✔️ Je wel daarin de juiste keuze wil maken, zodat je niet over 2 jaar weer in dezelfde positie staat
✔️ Je werk inmiddels ook een negatieve impact heeft op je leven daarbuiten. 

Nog even doorgaan?

En stiekem weet jij ook dat je niet langer op deze manier in je werk en zoektocht zo kan doorgaan, want dan:

✔️ Ga je nog meer mentaal achteruit. De burn-out en depressie liggen op de loer.

✔️ Blijft dat gevangen gevoel dat je hebt in je werk

✔️ Je verliest al je energie en het wordt moeilijker om plezier te halen uit andere aspecten van je leven.

✔️ Zal je nooit die droombaan vinden en spijt later hebben dat je er niet alles aan deed om jouw geluk te vinden.

Dat is toch niet wat jij wil?

Ik snap helemaal hoe frustrerend en moedeloos dit voelt. Zelf heb ik ook jarenlang vastgezeten in mijn werk. Om deze reden gun ik jou zo ontzettend om ook werk te vinden wat je wel gelukkig maakt. Zo kan je weer leven hoe jij dat wil. Vol energie en met plezier. Het is tijd om weer echt te gaan genieten van al het moois in je leven.

Daar help ik je graag mee met deze challenge.

ervaring van anderen

Dit is voor mij weer even een kleine ‘schop onder mijn reet’ geweest om niet voor de makkelijke weg te gaan en maar te blijven hangen omdat dat een ‘veilig’ gevoel geeft om inderdaad mijn hypotheek en verdere leven te kunnen betalen.

Anne

Hartstikke bedankt. Ik ben ontzettend blij dat ik me ervoor heb aangemeld. Het geeft mij de motivatie om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan en te zorgen dat ik niet op mijn sterfbed lig en spijt heb net als de meeste mensen.

Mystica

Heel erg bedankt! Mijn eerste actie is mijn mindset ombuigen. Niet denken dat je iets niet kan, maar in jezelf geloven dat jij het wel kan

Sarah

Ben door dit bewust geworden dat ik niet wil gaan hoppen/vluchten. Jouw manier van presenteren is echt super fijn! Vooral Harry is zeer herkenbaar en ook fijn dat alle ‘hapsnap’ dingen niet werken, want ik zag dat als DE oplossing. Maar nu bewustzijn dat ik écht zelf in actie moet komen.

Amber

Heel veel herkenbare situaties gezien. Ik moet in actie komen in plaats van rondjes lopen.

Maaike

Bedankt voor je heldere verhaal en ook het delen van je persoonlijke ervaring! Ik heb een duidelijke boodschap voor mezelf: het is nu vooral tijd om over te gaan op actie!

Jolien

De challenge

Herken je je zover?

Dan introduceer ik graag de challenge aan je, waarin je leert wat nodig is om je droombaan te ontdekken. Zo kun je uiteindelijke de keuze maken die perfect bij jou past!

Aan het einde van deze challenge zal je:

✔️ Meer vertrouwen hebben in jezelf en je zoektocht naar je droombaan
✔️ 
Weten waardoor het je eerder nog niet gelukt is (en wat wél werkt!)
✔️ 
Ontdekken welke aspecten cruciaal zijn om jouw droombaanzoektocht te laten slagen
✔️ 
Actie ne
men naar jouw droombaan om zo gelukkig te worden in werk dat bij je past

” Je bent slechts één keuze verwijderd van een compleet ander leven “

Zo ziet dat er praktisch uit

De challenge is een korte reis van 5 dagen, zodat het jou ook lukt om jouw droombaan te ontdekken. Je krijgt een beter beeld van jezelf en hierdoor kan je stappen nemen die je bij jouw drombaan brengen! 

✔️ De challenge duurt 5 dagen. Van 17 januari tot 21 januari 2022.

✔️ Per dag wordt er op een ander onderwerp ingezoomd. Het zijn dus 5 verschillende thema’s welke behandeld worden.

✔️ Elke dag van de challenge zal je een e-mail ontvangen. De challenge vindt dus plaats in je mailbox. 

✔️ Het is een combinatie van kennis en inzichten en dit ook meteen toepassen of verdiepen bij jezelf. Het is dus leren én meteen in actie komen. 

ervaringen

Dankzij Elodie heb ik ingezien dat je niet perse. Een opleiding hoeft te hebben om aan iets anders te beginnen. Je hoeft ook niet perse in loondienst te zijn om zekerheid te hebben. Doen wat je leuk vindt kan je ook je werk van maken en dat is precies wat ik wil gaan doen! Bedankt voor alles Elodie!

Nina

Elodie enorm bedankt voor jou inspirerende woorden! Harry is heel herkenbaar, elke keer weer ik wil dit, maar nee dat kan niet want… geld.. onzekerheid.. vermoeiend om ergens weer ergens anders tijd in te steken. Hoewel die tijd heel belangrijk is om in jezelf te investeren!

Janneke

Ik heb hierdoor bepaalde keuzes voor mezelf kunnen maken die ik anders waarschijnlijk zou hebben uitgesteld tot op een punt waar ik er geen ”grip” of ”controle over zou hebben, wat hoogstwaarschijnlijk negatief voor mij zou hebben uitgepakt.

Ik ben tevreden met de keuzes die ik heb gemaakt en ben daardoor veel gegroeid. Persoonlijk zou ik dit eigenlijk iedereen aanbevelen, er is niemand die niet iets over zichzelf kan leren!”

N.

Het was een zeer leerzame en een interessante training. Het gaf mij meer verdieping in de dingen over mezelf.

Levin

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze challenge?

De challenge is voor jou als je op dit moment ongelukkig bent in je werk, maar niet weet wat er dan wel bij jou past.  Het is voor dames die alles op ”orde” hebben, maar zich niet gelukkig voelen. Het is voor hen die actie willen ondernemen én weer voldoening, uitdaging en plezier in hun (werk)leven willen!

Wat kan ik verwachten van de challenge?

De challenge duurt 5 dagen. Van 17 januari tot 21 januari . In deze 5 dagen ontvang je elke ochtend om 10.00 uur een e-mail met elke dag nieuw aspect welke nodig is om jouw droombaan te ontdekken. Het zijn dus in totaal 5 onderwerpen waar op ingezoomd worden.

In elke e-mail zijn zowel kennis en inzichten als opdrachten toegevoegd. De kennis gebruik je om toe te passen bij de opdrachten.

Daarnaast mag je tussendoor altijd een berichtje sturen, een DM etc. Ik nodig je hiervoor uit zelfs!

Als ik een dag geen tijd heb, kan ik dit dan inhalen?

Je doet de challenge in je eigen tijd, wanneer het jou uitkomt. Het is fijn om er elke dag aan te zitten, zodat je inzichten ook kan laten bezinken en het kan doorvoelen. Zo kom je ook tot een diepere laag bij je inzichten.

Als je een dag niet kan, kan je natuurlijk ook de volgende dag extra tijd inplannen en er nog aan zitten. Mijn advies is wel om zoveel mogelijk het te verspreiden. 

Wat kan ik van die opdrachten verwachten? Heb ik daar iets voor nodig?

De opdrachten ontvang je als bijlage als PDF bestand. Dit PDF bestand kan je openen en vervolgens opslaan. Vanuit daar kan je in het bestand werken. Het is dus online invulbaar. Een printer is dus niet nodig. 😄 Wil je het graag printen en met pen invullen dan kan dat uiteraard ook.

Er zijn opdrachten welke je invult en er zijn opdrachten welke je meteen toepast. Eigenlijk heb je hiervoor dus niets nodig op het PDF bestand na. Elke dag van de challenge krijg je een apart PDF bestand, passend bij het aspect van jezelf waar we op inzoomen.

Ik heb een andere vraag

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan even een mailtje naar elodie@melodieinhetleven.nl. Ik beantwoord je vraag graag!

Hi, ik ben elodie

Nooit heb ik geweten wat ik wilde worden, waardoor zowel de keuze om een profiel te kiezen en een opleiding te starten lastig waren. Uiteindelijk startte ik de PABO en ik stond als 20-jarige jongedame voor een klas kids. Na een aantal jaar kwam ik hierin mijzelf tegen. Dit paste helemaal niet bij mij. Maar wat dan wel? Dat is waar ik op vast liep. 

Ik wist niet waar ik moest beginnen, alle stappen die ik genomen had werkte niet en ik vond het ook erg spannend om te wisselen. De financiële angst, de mening van anderen en de angst van het onbekende stonden mij in de weg. 

Na jaren ploeteren versloeg ik deze angsten en ontdekte ik wie ik ben, wat ik belangrijk vind en wat voor werk bij mij past. Inmiddels heb ik van deze periode mijn kracht gemaakt. Zo help ik sinds januari 2019 vrouwelijke millennials om te ontdekken wat voor werk bij hen past en om dit werkelijkheid te maken.

Om hier anderen bij te kunnen begeleiden heb ik hiervoor een master gedrag gevolgd en een mental coachopleiding. 

Inmiddels heb ik al duizenden jonge vrouwen mogen helpen  met mijn webinars, trainingen, coachtrajecten en mijn boek. 

Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk en dat gun ik jou ook. Ik help je hier graag bij. 

© 2019 - 2022 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Webdesign: Brainwise