GRATIS checklist

Twijfel jij ook zo erg over je werk?
✔ Vraag jij je af óf en hoe gelukkig je ervan wordt?
✔ Is het voor jouzelf onduidelijk of wisselen van werk iets is dat je zou moeten doen of dat het verstandiger is om te blijven zitten waar je zit?
✔ Wil jij nu eindelijk eens duidelijkheid krijgen over jouw werkgeluk? 
✔ Ben je benieuwd naar welke stappen voor jou op dit moment nodig zijn? 
✔ Wil jij duidelijk advies over wat past bij jouw werkgeluk? 

Dan is deze checklist precies wat je nodig hebt. Het geeft jou inzicht in je huidige baan en hoe gelukkig je daarin exact in bent. Vanuit die score laat het je zien welke passende stappen jij kan zetten om jouw werkgeluk te vergroten!

“It’s time for some change. You’re in charge!”

Laat deze checklist de eerste stap zijn om te ontdekken hoe je oprecht een eerlijk naar je werk kijkt. En ja, vanuit daar kan je altijd stappen nemen om dit werkgeluk te vergroten. Want eerlijk is eerlijk: het is zo belangrijk om het naar je zin te hebben in je werk! Zo’n groot gedeelte van ons leven spenderen we aan het werk. En hoe fantastisch is dat, als jij voldoening en uitdaging ervaart op je werk? Dat je plezier erin hebt en weet dat je echt betekenisvol werk doet?! 

Gelukkig zijn in je werk. Oprecht, het is mogelijk! Ook voor jou

Vraag de checklist hier aan

“Sometimes you needs to be a bit selfish. Put yourself first and yhink what’s best for you”

doorbreektips

© 2019 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Webdesign: Brainwise

Gratis groeiboek ''Breek los van van je baan!''

Als je je aanmeldt voor dit gratis groeiboek, zal je ook gratis tips en inspiratie ontvangen.  Ik ga zorgvuldig om met je gegevens (privacyverklaring).

Super! Je hebt de eerste stap gezet om los te breken van je baan. Je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mailbox.