GRATIS checklist

De gratis checklist is niet meer aan te vragen.
Ga naar www.melodieinhetleven.nl.

“It’s time for some change. You’re in charge!”

Herkenbaar?

✔️ Twijfel jij erg over je werk?
✔️ Vraag jij je af óf en hoe gelukkig je bent?
✔️ Wil jij duidelijkheid krijgen over jouw werkgeluk?
✔️ Wil jij duidelijk advies over wat past bij jouw werkgeluk?
✔️ Ben je benieuwd naar welke stappen voor jou op dit moment nodig zijn?  
✔️ Twijfel je of wisselen van werk iets is dat je zou moeten doen of dat het verstandiger is om te blijven?

Dan is deze checklist precies wat je nodig hebt. Het geeft jou inzicht in je huidige baan en hoe gelukkig je daarin bent. Vanuit die score laat het je zien welke passende stappen jij kan zetten om jouw werkgeluk te vergroten

Deze checklist heb ik, Elodie, voor je gemaakt, omdat ik nog goed weet hoe het was om zo te twijfelen over mijn werk.

Ik wist bijvoorbeeld niet of ik het nu écht zo verschrikkelijk vond of dat ik mij aanstelde. Want werk is nu eenmaal werk, toch? (dacht ik destijds). Ook wist ik niet of ik er bijvoorbeeld goed aan deed om het werk te stoppen en ergens anders opnieuw te beginnen, een opleiding moest gaan volgen voor nieuwe uitdagingen of de baan aan te houden, omdat het toch vooral financiële zekerheid gaf. 

 

“If it makes you happy, do it!”

Als ik eerder duidelijkheid had gehad, had ik eerder bepaalde knopen doorgehakt én was ik al eerder gelukkiger geweest in mijn (werk)leven.

Dat gelukkige werkleven werd mijn missie. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor andere jonge dames. 

Laat deze checklist de eerste stap zijn om te ontdekken hoe je oprecht en eerlijk naar je werk kijkt. En ja, vanuit daar kan je altijd stappen nemen om dit werkgeluk te vergroten. Want eerlijk is eerlijk: het is zo belangrijk om het naar je zin te hebben in je werk! Zo’n groot gedeelte van ons leven spenderen we aan werk. En hoe fantastisch is dat, als jij voldoening en uitdaging ervaart op je werk? Dat je plezier erin hebt en weet dat je echt betekenisvol werk doet?!  

“Sometimes you need to be a bit selfish.
Put yourself first and do what’s best for you”

© 2019 - 2022 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Webdesign: Brainwise