gaaf dat je het coachtraject
gaat starten! 🙂 

 

Dit is wat je kan verwachten:

✔️ Je ontvangt zo een mailtje met de factuur van het coachtraject
✔️ Als je nog geen eerste afspraak hebt ingepland met mij, doe dat dan hier
✔️ We gaan samen aan de slag, zodat jij jouw droombaan ontdekt! 

Nog even op een rijtje

✔️ We hebben samen 5 coachsessies van 1 – 1,5 uur. Scrol naar beneden om hier meer over te lezen. De eerste sessie hoef je niet voor te bereiden. 

✔️ Na elke sessie ontvang je een groeiboek. In dit groeiboek noteer je je opgedane inzichten en maak je de verdiepende opdrachten. Voor het volgende gesprek, zorg je dat het groeiboek ingevuld is.  

✔️ Ik kan me voorstellen dat je ook vragen tussen onze sessies door hebt. Daarom mag je altijd mailen of Appen met vragen!

✔️ Het eerste gesprek hebben we of al ingepland samen of heb je net zelf ingepland. De volgende gesprekken plannen we samen in, tijdens het gesprek. Jij bepaalt hoe snel je door het traject wil gaan! 

Sessie 1

Twijfel en keuzestress, angsten en valkuilen. Dit gaan we ombuigen naar de succesvolle jij! 

Sessie 2

Waar houd je van en krijg je energie van? Flow krijgen, waar je je thuis voelt én groots denken. 

Sessie 3

Kwaliteiten en talenten. Welke omgeving heb je graag om je heen en wie wil je helpen? 

Sessie 4

Prioriteiten stellen, opties bekijken en afwegingen maken. Voorwaarden scheppen.

Sessie 5

Keuze doordacht en zelfverzekerd maken. Reflectie, terugblik en actie nemen!

Mijn boek: ik ben er zo klaar mee

Wist je al dat ik een boek heb geschreven? 

Met het boek help ik jou ook in het vinden van je passie en droombaan. Het is een ontdekkingstocht naar jezelf wie je bent, waar je voor staat en wat voor werk er concreet bij je past. 

In het boek help ik jou ook met het omvormen van de angsten die vaak samen gaan met een carrièreswitch.

Bijvoorbeeld de financiële angst (kan ik straks nog wel mijn rekeningen betalen?) of de angst voor het onbekende (ga ik mijn volgende werk dan wel echt leuk vinden?). 

En natuurlijk staat er nog veel en veel meer in. Hoe ik bijvoorbeeld ontdekt hebt wat bij mij past, hoe ik die switch gemaakt hebt etc.

Ben je benieuwd naar het boek? Via mijn website kan je een exemplaar inkijken of je kan deze natuurlijk meteen bestellen via onder andere Bol.com.

Veelgestelde vragen

Ik heb gekozen voor betaling in termijnen. Hoe werkt dat?

Good to know! Voldoe je de investering in termijnen, dan wordt dit automatisch afgeschreven van je bankrekening. Het eerste termijn heb je al voldaan. De andere termijnen zullen de komende dagen (op dezelfde dag als je de coaching aangevraagd hebt). Nadat het bedrag compleet is, zal er uiteraard niets meer van je bankrekening overgemaakt worden. 

Welke tijd tussen de gesprekken houden de meeste dames aan?

Ik kan me voorstellen dat je je dit afvraagt. De meeste dames zie/spreek ik om de week. Dus elke 2 weken hebben we samen een geprek. Dan heb je ook voor jezelf nog genoeg tijd om het te laten bezinken, een leven buiten je werk te hebben en uiteraard het groeiboek in te vullen. 

Wat kan ik verwachten van jou?

Als je met mij aan de slag gaat, ga ik er voor de volle 100 procent voor en dat verwacht ik ook van jou. Ik bied jou alle handvatten aan en de spiegel. Maar wees je wel bewust: het is jouw leven, jouw gedachtes en jouw gevoelens. Jij bent uiteindelijk degene die daarover bepaalt. Ik help je daar zo goed mogelijk bij.

Ik heb een andere vraag...

Geen probleem! Je mag altijd mailen naar elodie@melodieinhetleven.nl. Je mag ook Appen op +316 311 54 508. Voel je daar vrij in. Ik help je graag!

Ik heb er super veel zin in!

Ik heb er nu al zin in om een enorme verandering te zien in jou en je leven. Ik gun het je dat ook jij jouw droombaan ontdekt en weer gelukkig wordt! Heb je het eerste gesprek al ingepland? Zo niet, doe dat nu nog meteen. En als je een vraag hebt voor ons gesprek mail dan vooral naar elodie@melodieinhetleven.nl. Dan zie ik je snel!
Liefs Elodie

© 2019 - 2022 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Webdesign: Brainwise