Werkende vrouw, wil jij…

✔️ Voldoening en uitdaging in je werk?
✔️ Eindelijk een baan hebben die bij jou past?
✔️ Blij zijn als de wekker gaat op je werkdag?
✔️ Werken vol passie?
✔️ Je vrij, trots en gelukkig voelen?
✔️ De juiste keuze doordacht en zelfverzekerd maken?
✔️ Jouw droomleven leven?

Dan is de doorbreeksessie (25) wat jij nodig hebt!

Ik investeer alleen mijn tijd in vrouwen die ook echt bereid zijn om in actie te komen en die veranderingen door willen voeren.

Hoe heb je van de doorbreeksessie gehoord?

Als ik wordt uitgekozen voor de sessie, ben ik aanwezig bij de sessie

Als ik uitgekozen wordt, zorg ik dat de 25 euro vóór de sessie betaald is.

12 + 1 =

Al 1172 dames gingen jou voor

Ik heb de doorbreeksessie aangevraagd, omdat ik op zoek ben naar hoe ik die rol kan gaan vinden of creëren waar ik écht energie van krijg. En dan vooral hoe ik nou die eerste (kleine) stapjes kan zetten om daar te gaan komen.

De open manier waarop Elodie zonder oordeel naar mijn verhaal luisterde en vervolgens haar observaties en ingevingen ook weer terug gaf werkte voor mij fijn.

Tijdens (en na) de doorbreeksessie kwam ik weer meer terug in die positieve modus, en leken de ideeën ineens weer los te komen. Van hier dus weer vooruit!

Anne-Rixt

Ik heb net de doorbreeksessie gehad. Super fijn, direct vertrouwd en lekker gekletst. Tot mijn verbazing waren we al vrij snel tot de conclusie gekomen wat de stappen zouden moeten zijn voor een andere baan.

De cursus die ik jaren terug heb gedaan, gehaald en geen aandacht meer aan heb besteed blijkt toch HET te zijn voor mij.

Ik ga nu kijken voor een opfriscursus en een bedrijf in de buurt zoeken waar ik bij kan aansluiten. Bedankt voor dit verhelderende gesprek en de positieve energie 🙂

Evelien

Ik zit op een punt in mijn carrière dat ik twijfel of ik wil blijven zitten waar ik zit of dat ik een uitdaging ergens anders aan moet gaan. In mijn hoofd was het nogal een chaos met alle argumenten voor en tegen waarom ik nou wel of niet een stap zou moeten maken. Een grote warboel.

Tijdens de doorbraaksessie met Elodie heb ik mijn verhaal gedaan en alles op tafel gegooid wat er in mijn hoofd omgaat en door de juiste vragen te stellen heeft Elodie ervoor gezorgd dat ik enigszins wat orde heb aangebracht in de chaos en mijn beweegredenen helder heb en wat ik belangrijk vind ik het werk.

Dit heeft me enorm geholpen en op basis hiervan kan ik weer verder!

Liz

Het is een echte eye-opener om in gesprek te gaan met iemand die goed kan luisteren, samenvatten en dit als een heldere spiegel teruggeeft (voordat mijn gedachten weer een loopje met mijzelf konden nemen).

Het heeft mij een duidelijk stappenplan opgeleverd waar ik nu van weet dat ik dit ook echt mag gaan DOEN! Stoppen met denken en starten met doen. Dat is wat ik meeneem uit ons gesprek. Dankjewel!

Sabine

de doorbreeksessie gaat jou helpen!

Aan het einde van de doorbreeksessie:
✔️ Heb je een eerste stap gezet in het onderzoeken van je droombaan 
✔️ Weet je wat je wat jou nog in de weg staat
✔️ Weet je hoe erachter kan komen wat voor werk er bij je past

In één sessie kunnen Laura en ik je niet de perfecte baan voorschotelen, maar… We kunnen samen wel vast de eerste stappen zetten! We adviseren ook als je hier meer hulp in nodig hebt. Bijvoorbeeld voor het coachtraject.

Ben jij klaar om de regie te nemen over jouw werk? Dan is de doorbreeksessie voor jou!

Elke maand zijn er 2 dames die deze sessie winnen. 

 

investering

De investering van de doorbreeksessie is €25Voor deze investering kunnen Laura en ik niet iedereen coachen. Daarom winnen er elke maand maar 2 dames deze coachsessie. 

Hoe gaat dat in z’n werk?
1. Vraag de doorbreeksessie aan door de vragen in te vullen
2. Je ontvangt een mailtje als je deze gewonnen hebt. In die mail staan er 2 linkjes: eentje om de betaling de voldoen en eentje naar de digitale agenda om de afspraak in te plannen
3. Je plant de afspraak in wanneer het jou uitkomt en betaalt de sessie van te voren. 
4. Je ontvangt 5 minuten voor de sessie de link van Zoom om elkaar te kunnen zien en te spreken.

We gaan ervan uit als jij de doorbreeksessie aanvraagt en wint, dat we jou zien verschijnen 🙂 

 

Wat anderen vertellen over de doorbreeksessie

Het was fijn om direct een klik met Elodie te hebben. Ze heeft een open en luisterende houding, waardoor het fijn was om met haar te kijken naar mijn huidige situatie en wat hierbinnen mogelijkheden waren.

Zelf heb ik al aardig een idee welke richting ik op wil, maar zij kon hier vanuit eigen ervaring en expertise nog toepasbare tips geven.

Een gesprek aangaan met Elodie is zeer zeker de moeite waard. Ze is realistisch, geeft bruikbare tips, shakes you up en heeft een inspirerende vibe. Wat wil je nog meer wanneer je bezig bent met je eigen richting vinden?

Melissa

Binnen een minuut verliep het gesprek al alsof we elkaar kenden en zaten we op dezelfde golflengte.

Wat mij het meest heeft geholpen is dat zij erg goed actief kan luisteren en mij de ruimte gaf mijn eigen vragen eigenlijk te beantwoorden. Ze voelde dit feilloos aan en stuurde het gesprek zonder in de adviesrol te zitten of voor mij zaken in te vullen. Dit vond ik echt heel prettig!

Ik ben vrijwel direct aan de slag gegaan met de input de we samen bespraken en heb meters kunnen maken waar ik voorheen jaren over deed.. Smoesjes verzinnen waren favoriet). Lieve Elodie dank voor het zetje en je opbeurende enthousiasme.

Delia

Ik heb de doorbreeksessie met Elodie als erg fijn ervaren. Ze was oprecht nieuwsgierig naar mijn verhaal, dacht met mij mee en door de vragen die ze stelde heeft ze me geholpen om tot inzichten te komen die mij verder helpen in de zoektocht naar mijn droombaan.

Dankzij ons gesprek ben ik erachter gekomen dat ik eigenlijk al heel goed op weg ben en dat ik op die weg meer mag luisteren naar en vertrouwen op mijn gevoel. Ook heb ik door de sessie weer wat stof tot nadenken; vragen die ik mezelf kan stellen, en tips waar ik praktisch mee verder kan.

Hierdoor ben ik weer een stapje dichter bij waar ik wil komen en voel ik me nog meer gesteund in dit avontuur. Bedankt Elodie!

Nikky

Ik heb een doorbreeksessie mogen ervaren bij Elodie. Dit is een echte eye-opener geweest! Ik ervaarde een hele warme en open persoonlijkheid waarbij alles bespreekbaar is rondom het werkgebied.

Juist in mijn leeftijdscategorie merk ik dat hier veel behoefte aan is en op deze manier ontvang je inzichten en praktische tips waarmee je echt aan de slag kan met je persoonlijke dilemma’s.

Elodie heeft mij enorm geholpen in een hele korte tijd en dit zou ik iedereen gunnen! Dit is echt een aanrader!

Lise-Lou

Tijdens de doorbreeksessie heb ik meerdere inzichten gekregen wat voor mij van veel waarde is geweest. Elodie heeft mij geholpen om mijn belemmerende overtuigingen weg te halen, waardoor ik weer verder kan en nu exact weet welke kant ik op wil.

Elodie is spontaan, heeft veel positieve energie om zich heen en weet precies de juiste snaar te raken. Haar manier van coachen zorgt er voor dat je snel tot de kern komt, waardoor je nog beter weet wat je wel wil!

Angelique

Ik ben blij dat ik de doorbreeksessie heb gedaan. Het was fijn om met iemand te praten die mij niet kent en dus een ”nuchtere” kijk heeft op dingen.

Tijdens de sessie werd mij duidelijk hoe ik over dingen denk. Ik heb een beter inzicht gekregen en kan hiermee zelf aan de slag gaan.

Ik ben er ook achter gekomen dat ik eigenlijk precies weet wie ik ben, wat ik wil en wat mijn doel in het leven is. Mijn enige probleem is/was het obstakel weghalen. Hier ben ik nu mee bezig. Bedankt Elodie!

Diane

Veelgestelde vragen

Wanneer hoor ik of ik gewonnen heb?

Aan het einde van de maand ontvang je een e-mail of je deze doorbreeksessie gewonnen hebt. 

Als je je aangemeld hebt vanuit een webinar, hoor je dit meteen diezelfde dag nog.

Hoe plan ik de sessie in? En de betaling?

Beantwoord de vragen op deze pagina om je aan te melden.

Als je gewonnen heb mail ik je de link naar mijn of Laura’s digitale agenda. Je kan dan meteen een afspraak inplannen op een moment dat het jou uitkomt.

In die mail ontvang je ook de link voor de betaling van de doorbreeksessie.

Op het moment dat je een sessie aanvraagd, gaan wij ervanuit dat jij de sessie betaald en inpland in de agenda.

Hoe zien/spreken we elkaar?

De doorbreeksessie is online via Zoom, zodat we elkaar kunnen zien en spreken. Ongeveer 5 minuten voor de afspraak ontvang je de link in je mailbox voor de doorbreeksessie. 

Waarom winnen er maar 2 dames?

De doorbreeksessie is maar 25 euro. Voor deze lage investering kunnen Laura en ik niet iedereen helpen. Om deze reden kiezen wij elke maanbd maar 2 dames uit die deze doorbreeksessie winnen. 

Wil je sowieso hulp ontvangen? Kijk dan even bij het coachtraject

Ik heb een andere vraag

Geen probleem. Stuur even een mailtje naar elodie@melodieinhetleven.nl.

Ik beantwoord je vraag graag en hoop je snel te zien tijdens de doorbreeksessie!

over laura

Inmiddels is Melodieinhetleven zo gegroeid dat ik de coachsessies niet meer alleen aan kon. Gelukkig werkt Laura nu ook bij Melodieinhetleven als coach bij zowel het coachtraject naar jouw droombaan als de gratis doorbreeksessies.

Laura heeft dezelfde werkwijze en ik weet zeker dat Laura jou ook goed kan helpen.
Hier stelt Laura zichzelf voor: 

Ik ben Laura, 33 jaar en ik kom uit Utrecht. Naast coachen en trainen ben ik veel bij familie, vrienden en op de dansvloer te vinden. Ik ben graag in de natuur waar ik rust, inzicht en inspiratie vind.

Sinds 6 jaar heb ik het voorrecht om mensen door middel van coaching en trainingen vooruit te helpen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarbij ligt mijn focus op mijn klanten en de weg naar hun doelen en dromen. Ik help je graag bij het nemen van de eerstvolgende stap richting een lichter en gelukkiger leven. 


Ik ben dankbaar voor de kans die Elodie mij biedt om jou van dienst te zijn en vooruit te helpen. En ik ben enthousiast om samen aan de slag te gaan! Tot snel!

Wat anderen vertellen over de doorbreeksessie

Na even kort kennis te maken wist Elodie direct tot de kern te komen en mij te triggeren. Hierdoor werd het voor mij helder wat mijn patronen waren en ook wat de reden hier van was.

Dankzij dit inzicht wist ik wat mij te doen stond en voor mijn eigen geluk te gaan. En heb ik mijn baas direct gebeld om te vragen of het mogelijk was om minder in loondienst te kunnen werken, en guess what? Ik kreeg direct een ja, waardoor ik dichter bij mijn droomleven kwam.

Een enorme doorbraak dus! En o ja, Elodie is ook gewoon een heel leuk mens! 😁

Simoon

Het gesprek was fijn en heeft mij op scherp gezet. Ik werd mij goed bewust van de zaken die voor mij belangrijk zijn. Elodie wist precies de juiste vragen te stellen. Haar doortastendheid zorgde voor mooie inzichten bij mij!
Maaike

Elodie heeft mij helpen ondertitelen en uitspreken van de noodzaak om te stoppen met mijn huidige baan.

Gedurende het gesprek werd het duidelijk wat ik eigenlijk al lang wist, maar nog niet durfde uit te spreken: Als ik nu doorga met wat ik aan het doen ben dan brandt mijn kaarsje op.

Samen hebben we gekeken naar welke stappen ik moet nemen om de knoop door te hakken en op zoek te gaan naar welke baan wel bij mij past. Dat ik me niet moet laten tegenhouden door louter loyaliteit- en verantwoordelijkheidsgevoel of door gedachtes die zeggen dat ik faal als ik ergens mee stop.

Er zijn wel miljoen banen dus onwijs veel keuzemogelijkheden. Die ga ik met deze tips trechteren, selecteren en omzetten naar concrete stappen en doelen.

Inge

Wat een doorbraak it was!

Waar ik zelf dacht dat ik nog heel veel richting en hulp nodig had in de zoektocht naar mijn droombaan, wist Elodie mij al snel duidelijk te maken dat ik goed op weg ben.

Doordat zij mij de juiste vragen stelde, lukte het mij mijn situatie van een afstandje te bekijken en te realiseren dat het niet zo een ‘chaos’ was in mijn hoofd als ik veronderstelde. Dankjewel Elodie voor deze inzichten!

Abigail

Ik wist dat ik niet gelukkig was in mijn werk, maar dankzij Elodie weet ik dat ik nu echt stappen moet gaan ondernemen! Doordat Elodie zelf in die situatie heeft gezeten begrijpt ze je, ze luistert goed naar je en weet de juiste vragen te stellen.

Zij ziet mogelijkheden die je zelf eigenlijk diep van binnen ook wel weet, maar die je er niet uitkrijgt omdat je het jezelf steeds zo moeilijk maakt. Een lieve, positieve meid die ook jou het allerbeste gunt!

Rachel

Elodie was erg vriendelijk en hulpvol. Doormiddel van vragen die er gesteld zijn waren we erachter gekomen wat in nodig heb en welke stappen ik moet nemen om dichterbij mijn doelen te komen.

Ze is erg positief, reëel en motiverend en kan in een kort gesprek al signaleren waar je tegenaan loopt, maar ook wat je nodig hebt om je volgende stappen te nemen om je doelen waar te maken. All in all een fijn gesprek!

Rosie

Vraag de doorbreeksessie aan!

Ik investeer alleen mijn tijd in vrouwen die ook echt bereid zijn om in actie te komen en die veranderingen door willen voeren.

Hoe heb je van de doorbreeksessie gehoord?

Als ik wordt uitgekozen voor de sessie, ben ik aanwezig bij de sessie

Als ik uitgekozen wordt, zorg ik dat de 25 euro vóór de sessie betaald is.

3 + 5 =

© 2019 - 2022 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Webdesign: Brainwise