gaaf dat je je aangemeld hebt voor de doorbreeksessie 😃 

Dit is wat je kan verwachten

✔️ Elke maand zijn er 2 dames die de doorbreeksessie winnen

✔️ Je ontvangt van mij een mailtje als je deze doorbreeksessie wél of niet gewonnen hebt 

✔️ Gewonnen? In dat mailtje krijg je een link voor de betaling van 25 euro en een link naar de digitale agenda, zodat je een afspraak kan inplannen wanneer het jou uitkomt.

Mijn boek: ik ben er zo klaar mee


Wist je al dat ik een boek heb geschreven? 

Met het boek help ik jou ook in het vinden van je passie en droombaan. Het is een ontdekkingstocht naar jezelf wie je bent, waar je voor staat en wat voor werk er concreet bij je past. 

In het boek help ik jou ook met het omvormen van de angsten die vaak samen gaan met een carrièreswitch.

Bijvoorbeeld de financiële angst (kan ik straks nog wel mijn rekeningen betalen?) of de angst voor het onbekende (ga ik mijn volgende werk dan wel echt leuk vinden?). 

En natuurlijk staat er nog veel en veel meer in. Hoe ik bijvoorbeeld ontdekt hebt wat bij mij past, hoe ik die switch gemaakt hebt etc.

Ben je benieuwd naar het boek? Via mijn website kan je een exemplaar inkijken of je kan deze natuurlijk meteen bestellen via onder andere Bol.com.

Ik heb er super veel zin in!

Ik heb er nu al zin in om jou te mogen helpen naar een baan die wél bij je past.

Werk dat jou uitdaging, voldoening en mentale rust oplevert. Het is tijd voor verandering en Laura en ik helpen je daar graag bij.  

En heb je een vraag? Stuur deze naar elodie@melodieinhetleven.nl. Ik beantwoord deze zo snel mogelijk.

Liefs Elodie

© 2019 - 2022 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Webdesign: Brainwise