Gaaf dat je het coachtraject naar jouw droombedrijf gaat starten! 🙂

 

Dit is wat je kan verwachten:

✔️ Je ontvangt zo een mailtje met de factuur van het coachtraject
✔️ Als je nog geen eerste afspraak hebt ingepland met mij, doe dat dan hier.
✔️ We gaan samen aan de slag, zodat jij jouw droombedrijf neerzet 

nog een op een rijtje

✔️ Het traject waarbij je 1 op 1 coaching en begeleiding van mij krijgt! Elk bedrijf is anders, dus elk traject is op maat! 

✔️ In totaal zien en spreken we elkaar 5 keer online, waarbij elke sessie 1 tot 1,5 uur duurt. 

✔️ Na elke sessie ontvang je een groeiboek. Hierin noteer je jouw opgedane inzichten van onze sessies. Ook zijn er nog meer diepgaande vragen. Zo heb je de diepgang tijdens het gesprek en erna. Ook heb je dan je bedrijfsplan al helemaal klaar liggen!

✔️ Ik kan me voorstellen dat je ook vragen tussen onze sessies door hebt. Daarom mag je altijd mailen of Appen met vragen!

Sessie 1


De succesvolle jij. We gaan angsten en onzekerheden ombuigen naar kansen, zodat je beslissingen makkelijker kan nemen en dat deze volledig bij jou aansluiten. Het heeft te maken met je missie, je why en is dus het fundament van je bedrijf!

 

Sessie 2

De ideale klant. 
Duidelijk krijgen welke opdrachten (en mensen) passen wel bij jou en welke niet. Dit gaan we duidelijk afbakenen, zodat jij ook vol plezier
met de leukste klanten werkt. Je leert ook hoe je die klanten dan ook juist aantrekt.

 

Sessie 3

Jouw unieke bedrijf. We hebben het
over hoe jij jezelf kan onderscheiden in je bedrijf, hoe je dat in kan
zetten en hoe jij jezelf écht kan neerzetten als expert.

Sessie 4

Producten en diensten. Welke producten zijn passend zijn voor je doelgroep, wil je graag verkopen en wat is een goede prijs. Hoeveel vraag je voor wat? En hoeveel verkopen moet je dus maken wil
je genoeg geld verdienen met je bedrijf?

Sessie 5

Marketing en sales. Hier komt strategie bij kijken. Hoe ga jij jezelf in de markt zetten? Hoe
vinden mensen jou en hoe zorg je dat ze iets bij je afnemen? Hoe zorg je dat ze volgende keer weer bij je
kopen? Onder ander via zichtbaarheid en je website!

Mijn boek: ik ben er zo klaar mee

Wist je al dat ik een boek heb geschreven? 

Met het boek help ik jou ook in het vinden van je passie en droombaan. Het is een ontdekkingstocht naar jezelf wie je bent, waar je voor staat en wat voor werk er concreet bij je past. 

In het boek help ik jou ook met het omvormen van de angsten die vaak samen gaan met een carrièreswitch.

Bijvoorbeeld de financiële angst (kan ik straks nog wel mijn rekeningen betalen?) of de angst voor het onbekende (ga ik mijn volgende werk dan wel echt leuk vinden?). 

En natuurlijk staat er nog veel en veel meer in. Hoe ik bijvoorbeeld ontdekt hebt wat bij mij past, hoe ik die switch gemaakt hebt etc.

Ben je benieuwd naar het boek? Via mijn website kan je een exemplaar inkijken of je kan deze natuurlijk meteen bestellen via onder andere Bol.com.

Veelgestelde vragen

Ik heb gekozen voor betaling in termijnen. Hoe werkt dat?

Good to know! Voldoe je de investering in termijnen, dan wordt dit automatisch afgeschreven van je bankrekening. Het eerste termijn heb je al voldaan. De andere termijnen zullen de komende dagen (op dezelfde dag als je de coaching aangevraagd hebt). Nadat het bedrag compleet is, zal er uiteraard niets meer van je bankrekening overgemaakt worden. 

Hoe snel gaan de meeste dames door het traject heen?

Ik kan me voorstellen dat je je dit afvraagt. De meeste dames zie/spreek ik om de week. Dus elke 2 weken hebben we samen een geprek. Dan heb je ook voor jezelf nog genoeg tijd om het te laten bezinken, een leven buiten je werk te hebben en uiteraard het groeiboek in te vullen. 

Wat ik wel vaak zie is hoe verder we in het coachtraject zijn, hoe meer dingen je ook wil gaan opzetten. Denk aan een website, social media etc. Dit kost ook tijd. Het is ook heel normaal om er dan wat meer tijd tussen te laten zitten. Het is tenslotte belangrijk om ook te ontspannen!

Wat kan ik verwachten van jou?

Als je met mij aan de slag gaat, ga ik er voor de volle 100 procent voor en dat verwacht ik ook van jou. En ik verzeker je: je comfortzone zal worden opgestretcht en er zullen enorme veranderingen komen in je leven. Ik ondersteun je, geef tips en handvatten. Ik begeleid je in alles wat je nodig hebt om jouw droombedrijf een succes te maken!

Ik heb een andere vraag...

Geen probleem! Je mag altijd mailen naar elodie@melodieinhetleven.nl. Je mag ook Appen op +316 311 54 508. Voel je daar vrij in. Ik help je graag!

Ik heb er super veel zin in!

Ik heb er nu al zin in om een enorme verandering te zien in jou en je leven. Ik gun het je dat ook jij jouw droombaan ontdekt en je weer gelukkig wordt! Heb je het eerste gesprek al ingepland? Zo niet, doe dat nu nog meteen. En als je een vraag hebt voor ons gesprek mail dan vooral naar elodie@melodieinhetleven.nl. Dan zie ik je snel!
Liefs Elodie

© 2019 - 2022 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Webdesign: Brainwise