De how to gids is op dit moment niet aan te vragen. kijk op www.melodieinheteleven.nl.

 

How to gids

De gids is voor jou als je:

✔️ Met tegenzin naar je werk gaat
✔️ Op zondag je al druk maakt, dat je morgen weer moet werken
✔️ Zonder energie thuis komt na een dag werken
✔️ Alleen nog maar Netflix wil kijken of leuke dingen wil doen met vriendinnen
✔️ Ongelukkig bent in je werk
✔️ Bang bent dat je over 2 jaar nog steeds dit werk doet…

“Your only limit is you”

Wat je concreet in de gids leert:


✔️ Heb je duidelijkheid en rust in je hoofd
✔️ Heb je helder wat je moet doen om wel die baan te vinden
✔️ Durf je vol zelfvertrouwen een andere keuze te maken
✔️ Heb jij helder wat de juiste keuze is voor jou
✔️ Ga je die droombaan bemachtigen!

” Je bent slechts één keuze verwijderd van een compleet ander leven “

Hoezo deze gids?

Jarenlang ben ik zoekende geweest naar werk waar ik wél gelukkig van zou worden. Ik miste uitdaging, voldoening en belangrijker nog: plezier. Ik had het gevoel dat het nutteloos was wat ik deed, terwijl ik voelde dat ik zoveel potentie had! Ik wilde meer. Ik wilde meer voor anderen kunnen betekenen. 

Toch belandde ik elke keer weer op dezelfde rotonde en maakte ik geen beslissing. Simpelweg omdat ik zeker wilde zijn van mijn keuze. En dit is waar ik jou bij wil helpen met deze gids.

Ik heb de gids aangevraagd, omdat ik struggle om naar mijn werk te gaan. Ik heb er heel veel van opgestoken en mezelf hierdoor beter leren kennen. Ik weet nu dat ik niet de enige ben die het niet naar mijn zin heeft, maar ik weet nu ook dat ik mijn leven zelf positief kan veranderen. Heel erg bedankt Elodie dat je dit deelt met anderen. Ik waardeer het echt! 
Faaria

© 2019 - 2022 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Webdesign: Brainwise