yes! een kaartenset!

Connectie met anderen. Connectie met mensen die je dierbaar zijn. Zo ontzettend belangrijk voor mij! Elkaar een liefdevolle schop onder de kont geven, steun aan elkaar geven en simpelweg genieten van de band die er is.

Er zijn (helaas) genoeg momenten dat je elkaar even niet kan zien. Een vriendin die verhuisd is naar de andere kant van het land (of de wereld), je opa en oma waar je even niet langs gaat door Corona of omdat diegene er mentaal doorheen zit en rust en ruimte nodig heeft. 

Dan is het toch fijn om te laten zien (en ontvangen van anderen) dat je aan elkaar denkt. Dat terwijl je in je trui en dikke sokken thuis op de bank zit. En ja, dan is het juist het moment om dat even te laten blijken aan de ander! 

En tuurlijk, dat kan door een een Appje te sturen. Maar eerlijk waar. Wat is er nu leuker dan een handgeschreven kaartje te sturen (of te ontvangen)?! En zo ontstond deze kaartenset van 10 stuks in samenwerking met Machteld Lara van Studio t/m.

“Moed betekent angst voelen en toch je hart volgen.”

Neem een kijkje!

Dit zijn de 10 ontworpen kaartjes. Bekijk HIER de kaartjes nog beter!

© 2019 - 2022 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Webdesign: Brainwise