Deze masterclass helpt jou als je:

✔️ Niet happy bent in je huidige werk
✔️ Iets anders wil gaan doen, maar je geen idee hebt wat 
✔️ Als je teveel opties voor je ziet
✔️ Geen idee hebt waar je moet beginnen
✔️ En dus bang bent om de foute keuze te maken

In de masterclass neem ik je mee in hoe jij je passie en je droombaan ontdekt. Ik geef je dé 5 hacks, zodat ook jij jouw droombaan ontdekt. Het doel is dat jij de juiste keuze maakt,  zonder spijt te hebben achteraf. 

“If it makes you happy, do it!”

111 dames gingen jou voor!

Heel erg bedankt! Ik heb de juiste handvatten gehoord en deze tot mij genomen, om zo mijn moed weer te voelen! – Channa

Bedankt voor deze masterclass! Heel fijn om te horen dat ik niet de enige ben in deze situatie (zo voelt het soms wel), en dat er handvatten zijn om dit te veranderen! – Samora

Heel erg bedankt, ik heb een hoop stof tot nadenken! – Chantal

Ik heb de masterclass gevolgd omdat ik mijn droombaan wil vinden. De masterclass was heel positief en vol energie. Het inzicht dat ik meeneem is dat zowel pijn als beloning de springplank tot verandering zijn. Ik weet nu dat ik niet van tekort moet uitgaan, maar juist de positviteit mag opzoeken als ik op zoek ga naar mijn droombaan! – Lisanne

” Je bent slechts één keuze verwijderd van een compleet ander leven “

GRATIS masterclass

Ben jij een werkende millennial en wil jij ook:

✔️ Duidelijkheid krijgen
✔️ Weten wat voor werk dan wél bij je past 
✔️ Rust in je hoofd hebben en weer kunnen genieten
✔️ Werken vol passie
✔️ Je vrij, trots en gelukkig voelen?
✔️ De doordachte en juiste keuze maken als het gaat om werk?

In de video vertel ik je er nog erover! 

Reviews en reacties van de masterclass

De intention behavior gap is een nieuw inzicht dat ik geleerd heb tijdens deze masterclass. Ook weet ik nu dat ik van denken echt naar doen moet gaan! Bedankt voor de masterclass!

Imane

Meteen na de masterclass daarna heb ik mijn gedachten over mijn werk eens onder de loep genomen en heb bijzondere inzichten gekregen. Daarvoor wil je bedanken Elodie. Zonder jou was ik hier niet op gekomen!

Jitske

Bij de masterclass heb ik geleerd dat ik vooral hapsnap dingen aan het doen ben. Ik heb altijd wat tijd nodig om dit soort informatie te verwerken, dus zal nog lang nadenken over deze masterclass. Dankjewel!

Rian

Het is een hele fijne masterclass. Het heeft mij opgeleverd dat ik niet naar Harry moet luisteren en de ballen moet hebben om te doen wat ik als visie voor ogen heb.

Aylish

De masterclass was heel positief en vol energie. Het heeft mij laten inzien dat zowel pijn als beloning de springplank zijn tot verandering. Ook moet ik niet uitgaan van tekort, maar juist de positiviteit opzoeken als ik naar mijn droombaan op zoek gaan!

Lisanne

© 2019 - 2021 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Webdesign: Brainwise

How to gids: ''Zo ontdek én bemachtig je die baan die bij je past!''

Als je je aanmeldt voor deze gids, zal je ook gratis tips en inspiratie ontvangen. Uiteraard ga ik zorgvuldig om met je gegevens (privacyverklaring).

Super! Je hebt de eerste stap gezet te ontdekken wat voor baan dan wél bij je past. Je ontvangt de gids binnen enkele minuten in je mailbox.