GRATIS masterclass

Ben jij een werkende millennial en wil jij ook:

Duidelijkheid krijgen
✔ Weten wat voor werk dan wél bij je past
Rust in je hoofd hebben en weer kunnen genieten
✔ Werken vol passie
✔ Je vrij, trots en gelukkig voelen?
✔ Een doordachte, juiste keuze maken als het gaat om werk?

In de video vertel ik erover! 

“If it makes you happy, do it!”

Deze masterclass helpt jou!

Deze masterclass is voor jou als je:

✔ Niet happy bent in je huidige werk
✔ Iets anders wil gaan doen, maar je geen idee hebt wat 
✔ Als je teveel opties voor je ziet
✔ Geen idee hebt waar je moet beginnen
✔ En dus bang bent om de foute keuze te maken

In de masterclass neem ik je mee in hoe jij je passie en je droombaan ontdekt. Ik geef je dé 10 concrete vragen die je jezelf dient te stellen als jij de juiste keuze wil maken, zonder spijt te hebben achteraf. 

Wil jij die juiste keuze doordacht en zelfverzekerd maken? Ik help je hier graag bij in deze masterclass. 

Daarnaast deel ik met je hoe het komt dat zoveel millennials de druk voelen om een juiste keuze te maken en hoezo we keuzestress ervaren. Want ook al voelt dat wellicht zo. Je bent zeker niet de enige! 

” Je bent slechts één keuze verwijderd van een compleet ander leven “

Jaren lang ben ik ongelukkig geweest in mijn werk…

True story. Ik had gestudeerd om leerkracht te zijn en dat is wat ik dus deed. Fulltime. Alleen hoe langer ik voor de klas stond, hoe ongelukkiger ik ervan werd. Maar wisselen deed ik niet, want ik was bang om te falen. Bang om weer de foute keuze te maken. En behalve dat had ik helemaal geen idee wat ik eigenlijk dan WEL wilde doen. Wat zou mij dan wel gelukkig maken? Ook wilde ik niet mijn ouders teleurstellen én was ik bang om financieel afhankelijk te worden. Nee. Liever behield ik mijn trots en mijn financiële vrijheid. Dan was ik maar ongelukkig…

Het werd erger en erger. Met tegenzin uit bed. Niet meer kunnen genieten in het weekend, omdat ik met mijn gedachten alweer opzag tegen de werkweek. Dit kon zo niet langer! En ik besloot actie te ondernemen. 

Na jaren lang doorploeteren, ben ik stapje voor stapje uit het leerkrachtenvak gegaan en help ik nu andere vrouwelijke millennials met het ook ontdekken van hun droombaan en passie. Ik help je graag met deze masterclass!

” Soms is NU het juiste moment”

inmiddels gingen 138 ANDEREN JOU VOOR!

Ik heb de masterclass bij Elodie met veel plezier gevolgd. Elodie is een inspirerende, energieke vrouw en de manier waarop ze vertelt houdt me bij de les. De 10 vragen die ze heeft gesteld hebben me aan het denken gezet en geven me een beter beeld over waar ik precies een wil werken en wat al best goed gaat!
– Sharon

Zo fijn om de eerste masterclass van Elodie al het gevoel te hebben dat ik goed op weg ben! De 10 vragen herkende ik, maar deze waren uitgebreider en werkte verdiepend. Elodie heeft een fijne en enthousiaste vibe en je hoort dat ze passie heeft voor het begeleiden van millennials. Zeker de moeite waard als je ook bezig bent met jezelf beter te leren kennen en er echt actief mee aan de slag wil! 
– Melissa

Ook anouk deelt haar ervaring

Met veel plezier heb ik Elodie haar masterclass bijgewoond. Met veel enthousiasme vertelde ze over haar eigen ervaringen en moeilijke momenten om haar passie te ontdekken. Maar deze heeft ze met haar methode nu ook echt gevonden! Dit geeft mij hoop en zin om ook aan de slag te gaan! Ik herken mijzelf in haar verhaal en neem daarom, met haar online leerlijn, nu actie om ook verandering te maken van mijn huidige situatie.

 

Jarenlang heb ik keuzes gemaakt, gebaseerd op financiële zekerheid, maar niet op mijn gevoel en waar ik echt blij van word. De studie die ik heb voltooid paste nooit echt bij mij en hetzelfde geldt voor mijn keuze in banen. Zo ben ik in een periode van drie jaar, al drie keer verandert van baan. Heb ik een reis gemaakt om daar het antwoord te vinden, diverse boeken gelezen maar zit ik nu, in weer een nieuwe baan nog niet op mijn plek. 

Ik geloof dat deze online leerlijn mij gaat helpen om nu echt mijn passie te ontdekken en mijn droombaan werkelijkheid te maken! Ik heb er zin in en ga ermee aan de slag! 

En Lotte ook!

Gister volgde ik de masterclass van Elodie. Ik meldde me erg last minute aan, maar heb hier geen spijt van. Het was een interessant en interactief uur en ze heeft mij overtuigd. Ik ga met haar de online leerlijn starten en ik heb er volle vertrouwen in. Elodie is een leuke, vrolijke meid die, net als ik, juf was. Ik durf nu ook de stap te nemen! 

© 2019 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Webdesign: Brainwise

Gratis groeiboek ''Ontdek je passie''

Als je je aanmeldt voor dit gratis groeiboek, zal je ook gratis tips en inspiratie ontvangen.  Ik ga zorgvuldig om met je gegevens (privacyverklaring).

Super! Je hebt de eerste stap gezet om los te breken van je baan. Je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mailbox.