Deze masterclass is op dit moment niet te volgen.

kijk op www.melodieinhetleven.nl

Deze masterclass helpt jou als je:

✔️ Niet happy bent in je huidige werk
✔️ Iets anders wil gaan doen, maar je geen idee hebt wat 
✔️ Als je teveel opties voor je ziet
✔️ Geen idee hebt waar je moet beginnen
✔️ En dus bang bent om de foute keuze te maken

In de masterclass neem ik je mee in hoe jij je passie en je droombaan ontdekt. Ik geef je dé 5 hacks, zodat ook jij jouw droombaan ontdekt. Het doel is dat jij de juiste keuze maakt,  zonder spijt te hebben achteraf. 

“If it makes you happy, do it!”

171 dames gingen jou voor!

Heel erg bedankt! Ik heb de juiste handvatten gehoord en deze tot mij genomen, om zo mijn moed weer te voelen! 

Channa

Bedankt voor deze masterclass! Heel fijn om te horen dat ik niet de enige ben in deze situatie (zo voelt het soms wel), en dat er handvatten zijn om dit te veranderen!

Samora

” Je bent slechts één keuze verwijderd van een compleet ander leven “

GRATIS masterclass

Ben jij een werkende millennial en wil jij ook:

✔️ Duidelijkheid krijgen
✔️ Weten wat voor werk dan wél bij je past 
✔️ Rust in je hoofd hebben en weer kunnen genieten
✔️ Werken vol passie
✔️ Je vrij, trots en gelukkig voelen?
✔️ De doordachte en juiste keuze maken als het gaat om werk?

In de video vertel ik je er nog erover! 

Reviews en reacties van de masterclass

De intention behavior gap is een nieuw inzicht dat ik geleerd heb tijdens deze masterclass. Ook weet ik nu dat ik van denken echt naar doen moet gaan! Bedankt voor de masterclass!

Imane

Meteen na de masterclass daarna heb ik mijn gedachten over mijn werk eens onder de loep genomen en heb bijzondere inzichten gekregen. Daarvoor wil je bedanken Elodie. Zonder jou was ik hier niet op gekomen!

Jitske

Het was super interessant! Veel dingen erin gezien die herkenbaar zijn! Ben blij dat ik erbij ben geweest! Super super super bedankt! Je bent een leuke meid, je doet ‘t kei goed en heel bijzonder om te zien! Wellicht tot snel!

Lotte

Het is een hele fijne masterclass. Het heeft mij opgeleverd dat ik niet naar Harry moet luisteren en de ballen moet hebben om te doen wat ik als visie voor ogen heb.

Aylish

Je moet zeker iets gaan doen wil je je droombaan bereiken en hier bereid voor zijn om het te doen. Dat is iets wat ik heb geleerd door deze masterclass

Demi

Heel erg bedankt. Ik heb een hoop stof tot nadenken!

Chantal

Bij de masterclass heb ik geleerd dat ik vooral hapsnap dingen aan het doen ben. Ik heb altijd wat tijd nodig om dit soort informatie te verwerken, dus zal nog lang nadenken over deze masterclass. Dankjewel!

Rian

De masterclass was heel positief en vol energie. Het heeft mij laten inzien dat zowel pijn als beloning de springplank zijn tot verandering. Ook moet ik niet uitgaan van tekort, maar juist de positiviteit opzoeken als ik naar mijn droombaan op zoek gaan!

Lisanne

Super mooie woorden. Dankjewel! Ik ben het ook helemaal met je eens. Dank dat je mijn vragen nog wilde beantwoorden.

Daniëlle

Het proces waar ik nu in zit werd duidelijk geschetst. Bedankt voor je fijne energie!

Serenety

Het was zeker leerzaam! Ik heb de masterclass positief ervaren, veel mooie nieuwe inzichten en ook motivatie gekregen om er werk van te maken! Geloof in mezelf, de pijn gebruiken als springplank naar iets waar ik gelukkig van word, kiezen voor mezelf i.p.v. wat mijn omgeving van me verwacht, inzoomen op mezelf i.p.v. vanuit vacaturesites, ik kan het ik kan het ik kan het! 😊

Janneke

© 2019 - 2022 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Webdesign: Brainwise