de deuren zijn helaas gesloten van het speciale aanbod

Je kan je hier aanmelden voor de mini training van maandag 24 januari 17.00 uur tot zondag 30 januari 17.00 uur.

Ongelukkig in je werk?

✔️ Je gaat met lood in je schoenen naar je werk. Puur voor het geld. 

✔️ Je werk is een sleur en je haalt er totaal geen energie uit. 

✔️ Je wil graag iets anders, maar je hebt geen idee wat dan wél bij je past of waar je kan beginnen. 

✔️ Je wil wel de juiste keuze maken en twijfelt wat dat is. 

✔️ Je wil voldoening en plezier uit je werk halen!

nog even doorzetten en…

✔️ Het gaat niet lang duren of je beland in een depressie of burn-out.

✔️ Je zal jaaaren vast zitten in werk wat een 6je waard is…

✔️ Je zal nooit je volle potentie en geluk leven. Wetende dat er meer in je zit! 

✔️ Als je richting je pensioen gaat, heb je spijt dat je de stap nooit durfde te nemen. 

Laat jij het zover komen? 

een effectieve manier die werkt… 


Graag introduceer ik je de minitraining, waarin je jouw passie en droombaan zal ontdekken.

Om zo de juiste keuze te maken die bij jou past! 

De mini training gaat jou helpen om:

✔️ Stap voor stap jouw passie en ultieme baan te ontdekken

✔️ Weer gelukkig te zijn met je werk 

✔️ Eindelijk die zelfverzekerde keuze te maken naar een baan die volledig bij jou past. 

✔️ Rust in je hoofd en vol energie zitten gedurende de dag.

✔️ Uitdaging, voldoening en plezier te halen uit je werk! 

 

mini training:
in 3 stappen naar werk dat wél bij je past

Hoe ziet het er praktisch uit? 

✔️ Het zijn 3 concrete stappen: waarom – hoe – wat. Als je iets naar beneden scrolt wordt dit verder uitgelegd. 

✔️ De mini training is opgebouwd uit een trechtermodel. Van vaag naar super concreet. 

✔️ Elke stap bestaat uit substappen. Dit zorgt voor overzicht en duidelijkheid in jouw droombaanzoektocht. 

✔️ De minitraining bestaat uit video’s + verdiepende opdrachten.

✔️ Het is een korte training. Daardoor snel, effectief en het zet je meteen in actie 

Dit zeggen anderen over de mini training:

Ik vond dat er echt goede en duidelijke vragen werden gesteld om zo je wensen en doelen te trechteren. Maar aan het einde van de training nog geen antwoord op mijn vraag ”wat wil ik nu?” Gelukkig was daar nog de 1 op 1 coaching. Bam eye opener!

Blijkbaar dacht ik veel te moeilijk in opties en lag het antwoord gewoon voor mijn neus. Dit had ik zonder Elodie nooit kunnen inzien! Zo ontzettend blij dat ik deze stap heb genomen en het was het zeker waard!

Sharmaine

Voordat ik begon met de mini training van Elodie was het voor mij totaal onduidelijk wat ik wilde met mijn toekomst en of ik wel een goede keus had gemaakt wat betreft mijn (afgeronde) opleiding. Door de vragen die ik tijdens de mini training heb beantwoord, werd voor mij duidelijk wat goed bij mij past, waar mijn passie ligt en wat belangrijk voor mij is.

Ik heb nu een duidelijk doel voor ogen en werk daar stap voor stap naar toe met de keuzes die ik maak. Dit geeft rust en scheelt ook veel tijd, stress en moeite, omdat ik bijvoorbeeld niet meer reageer op vacatures waarbij ik van te voren eigenlijk al weet dat het niet de functie of plek voor mij is.

Noor

De mini training heeft me duidelijke inzichten gegeven over wat ik belangrijk vind in het leven en ook in een baan. Ik vond het heel fijn dat Elodie concrete vragen stelde in de mini training, want dit zorgde ervoor dat ik mijn gedachten beter op een rijtje kreeg. Ook het coachgesprek met Elodie vond ik heel prettig, Elodie is heel toegankelijk en alles is bespreekbaar. Het schept meteen een band dat ze in dezelfde situatie heeft gezeten. Ik vind het heel mooi dat ze haar ervaring deelt en gebruikt in haar werkzaamheden om andere jonge vrouwen te helpen. 

E.

Opbouw van de mini training

De mini training bevat 3 stappen. Het zijn er maar 3, omdat het de juiste stappen betreft. Waarom moeilijk doen als je ook kan focussen op de goede dingen? Zodat het gemakkelijk voor je wordt om te kiezen wat bij je past.

De mini training is opgebouwd vanuit een trechtermodel. Het model dat ik voor bijna alles gebruik, omdat het op een makkelijke manier stap voor stap bij het heldere antwoord uit komt. Een trechter brengt de enorme hoeveelheid naar een klein punt. Het zorgt ervoor dat alle informatie uitkomt bij één antwoord.

Ook brengt het duidelijkheid en orde in de chaos. Het gaat
van waarom → hoe → wat. Het wordt steeds concreter. Om ook jouw beeld van de mini training concreet te maken,
Hieronder worden de 3 stappen uitgelegd.

Stap 1: waarom?

De eerste stap is de top van de trechter. Alle informatie is nog vaag. Het betreft de grootste vragen van het leven en dus ook je werk.

Het heeft onder andere betrekking op wat jij wil betekenen voor anderen, waar jij een impact op wil hebben en wanneer jij je waardevol voelt.

Stap 2: hoe?

Dit is de stap waarbij je randvoorwaarden gaat scheppen rondom je werk. Hoe zie je jouw droombaan voor je? Het zoomt in op wat jij nodig hebt in je werk en waar jij waarde aan hecht.

Dit is nog niet je uiteindelijke werk. Het zijn alle voorwaarden
die jouw werk moet bieden, zodat jij er energie en voldoening uit haalt!

Stap 3: wat?

In de laatste stap gaan je conclusies trekken en ben je bij de onderkant van de trechter uitgekomen.

Na deze stap heb je duidelijk wat je wil gaan doen en welk werk echt bij je past. Zo zoom je onder andere in op de concrete
werkzaamheden. In deze stap komt dus alles samen, breng je focus aan en maak je een keuze.

Dit zeggen de dames voor jou:

Stap 1 was meteen confronterend. Ik realiseer me eigenlijk dat ik van jongs af aan van alles leuk vind. Ik had ook iedere maand wel weer een nieuw iets wat ik wilde worden.

Tot nu toe heb ik heel stap één gedaan. Interessant is het zeker en ik heb veel stof wat mij aan het denken zet. Alleen daar ben ik al blij mee! Ik snap nu bijvoorbeeld waar die drang en strijdlust voor goede en open communicatie vandaan komt. Ik ga weer vol enthousiasme verder!

Chanel

Ik verlies nogal snel mijn aandacht, maar de training is echt fijn opgebouwd en blijft boeien. De fijne en enthousiaste uitleg die Elodie gaf, heeft mij erg geholpen!

Het was echt even graven en soms legde ik het expres even weg. Ik vond de opdracht over de kernwaarden en mijn kinderdroom echt inzicht geven. Het kwam uiteindelijk ook allemaal overeen met elkaar.

Dankzij de minitraining kwam ik er vrij snel achter wat echt bij mij past en waar ik blij van word! Weer even helemaal terug naar wat ik echt belangrijk vind in het leven en waar ik voor sta! Heel erg veel dank daarvoor Elodie, dit had ik echt even nodig!!

Deborah

Het was een zeer leerzame en een interessante training. Het gaf mij meer verdieping in de dingen over mezelf.

Levin

Ik heb stap 1 nu bijna afgerond. De mini training is nu al nuttig geweest. Het is grappig om de overeenkomst te zien tussen mijn vroegere droombaan/bezigheden, mijn “held” en kernwaarden en dat dit ook echt aansluit bij het thema van mijn leven.

Mijn moeder werd er zelfs een beetje emotioneel van. Het is leuk om mee bezig te zijn en het is fijn dat het me helpt inzicht te krijgen in mijn eigen voorkeuren/behoeften

N.

Ik twijfelde geen seconde om de mini-training van Elodie aan te schaffen. Het voelde goed en ik vertrouwde erop dat dit bij dichter zou brengen bij mijn droombaan. Het is de eerste keer dat ik werd gepusht om na te denken over wat ik nou eigenlijk zoek in mijn werk. De mini-training laat je hier heel anders naar kijken. Niet vanuit bestaande vacatures en organisaties, maar vanuit JOU en wat JIJ wil. Zonder de conditionering van hoe wij banen en carrières zien.

De coachsessie was vervolgens ook echt een DOORBRAAK. Ik kon me volledig kwetsbaar opstellen bij Elodie. Ik sprak voor het eerst uit naar iemand dat ik het idee heb totaal op het verkeerde pad te zitten en droom van hele andere dingen dan de mensen om me heen. Het heeft me een boost gegeven om mijn eigen pad op te gaan. En vervolgens heeft dit een kettingreactie van persoonlijke beslissingen en fantastische ontmoetingen, gesprekken en gebeurtenissen in gang gezet. Ik ben zo excited voor wat de rest van dit jaar brengt!

Guruyani

ER IS MEER… ENKEL VOOR JOU!

Voor jou heb ik namelijk een speciaal aanbod, dat anderen niet krijgen!
Dat ziet er als volgt uit:

✔️ Toegang tot de mini training en de 3 stappen (zoals ieder dat heeft)
✔️ Een GRATIS 1 op 1 coachsessie (ter waarde van €197). Waarin ik jou persoonlijk ga helpen met jouw droombaanzoektocht
✔️ Het webinar: ”Maak de juiste keuze met deze 10 concrete vragen” GRATIS (ter waarde van €35)  

✔️ De eerste 5 aanmeldingen krijgen GRATIS mijn boek ‘ik ben er zo klaar mee’ (ter waarde van €22,99) thuisgestuurd

Investering

De investering om deze minitraining te volgen, waarbij ik je stap voor stap meeneem richting jouw droombaan is €229,- incl. btw (€189,26 excl.). Dat is inclusief het speciale aanbod dat ik voor jou er GRATIS bij geef.

De mini training is een korte training, bomvol informatie, diepgang en vragen die jij jezelf dient te stellen om tot de baan te komen die wél écht bij je past. Je krijgt daarbij ook nog een een 1-1 coachsessie!

Dit is anders dan andere hulp in je loopbaan!

De mini training is anders dan elke andere hulp in jouw loopbaan, door de volgende punten: 

 

✔️ Ik heb jarenlang niet geweten wat mijn passie of droombaan was. Ik was zoekende, maar kwam er maar niet uit door de vele opties. Ik weet exact waar jij tegenaan loopt én wat je nodig hebt.  De mini training trechtert die opties.

✔️ De mini training is een mega korte training, welke je in 2-3 uurtjes kan afronden. Je hoeft dus niet een heel traject van een half jaar (wat veel coaches aanbieden) te volgen om jouw droombaan en passie te ontdekken.

✔️ Door het trechtermodel maak je super concreet wat belangrijk is voor jou. Binnen de 3 stappen wordt onder andere ingezoomd op je verleden, op nu en op je toekomst. Zo kan je een weloverwogen keuze maken.

✔️ Je hebt de optie van een 1-1 coachgesprek, zonder een heel traject te starten. Dit scheelt je veel geld, tijd en moeite. Het gesprek is net als de hele mini training ook online, dus kan je lekker vanuit huis doen. 

✔️ De mini training stelt je enkel de vragen die je nodig hebt. Het zijn de juiste stappen op het juiste moment. De mini training gaat de diepte in en zoomt in op jou als persoon en buigt dit om naar jouw droombaan. 

✔️ De mini training is een leuke training. Het hoeft niet suf en saai te zijn. Je leert veel over jezelf en je zal deze training een feestje vinden om te doen. Trust me! 

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik deze minitraining beginnen?

Het minitraining kan je starten wanneer jij wil, wanneer jij er behoefte aan hebt. De training volg je online. Zodra je deze investering gedaan hebt, ontvang je inloggegevens en kan je starten. Waar en wanneer je maar wil. Handig toch? 

Hoe lang duurt de minitraining?

De minitraining bestaat uit 5 video’s waarvan de eerste en de laatste een introductie en afsluiting zijn. De middelste 3 video’s zijn écht de training en heb ik expres kort en bondig gehouden. Zodat jij in zo min mogelijk tijd het beste uit jezelf kan halen. In totaal zou ik rekening houden met ongeveer 2 uur. Uiteraard kan je ook de minitraining opknippen en deze tijd verdelen. Dit raad ik je zelfs aan om te doen.

Hoe haal ik het meeste uit de minitraining?

Allereerst: zorg dat je focus hebt. Leg je telefoon weg en sluit je tabbladen. Zorg voor pen en papier en schrijf mee met de informatie die ik je geef. Ook de vragen die ik je stel zou ik opschrijven. Zet de video op pauze om een helder antwoord voor jezelf te formuleren. Pas als je die hebt, ga je door. Dat is even graven, maar dan haal je er wel het beste uit. Ook zou ik expres de training niet in één keer doen, maar opknippen. Dan kan je de geleerde informatie en kennis over jezelf steeds even laten bezinken en kom je tot nieuwe inzichten. 

Hoe plan ik de extra coachsessie met jou in?

Als je de minitraining gestart bent, ontvang je van mij een mailtje met een link naar mijn digitale agenda. Plan op dat moment een afspraak hier met mij in! Dan zie en spreek ik je snel! 🙂

Ik heb een andere vraag

Helemaal goed. Stuur je vraag naar elodie@melodieinhetleven.nl en ik beanrtwoord je graag zo snel mogelijk!

En mocht je nu denken…

”Ik heb niet genoeg geld”

Bedenk je dan goed: wat is het je waard om je passie te ontdekken en te weten wat voor baan je wel écht gelukkig maakt?

Het is kiezen tussen geld en geluk. Persoonlijk denk ik dat die keuze makkelijk te maken is. Mijn geluk staat bovenaan en ik hoop die van jou ook.

Daarnaast ga je zo’n training als deze met zoveel impact op je leven nergens anders voor zo’n lage investering tegenkomen. 

”Hoe weet ik zeker dat dit mij gaat helpen?''

Ik weet hoe het is om je opgesloten te voelen in je werk, dat je niet weet waar je kan beginnen en al helemaal niet hoe je dit kan doen.

Daarnaast ben ik gediplomeerd coach, gedragsspecialist en leerkracht (geweest). Door deze 3 te combineren heeft deze korte minitraining wat je nodig hebt, Kennis, het juist overbrengen hiervan en een flinke dosis ervaring waardoor ik exact weet wat jou de hulp zal geven die je nodig hebt. 

Ik heb dit bedrijf ook al sinds 2018. Ik heb inmiddels ontzettend veel vrouwen geholpen richting hun droombaan. Ik kan je echt helpen. Ook als jij voelt dat jij zelf niet weet hoe het jou gaat lukken. Ik weet dat jij het ook kan! 

”Ik heb geen tijd hiervoor”

Wees je bewust dat de tijd niet wegloopt en dat hoe langer je in deze baan blijft zitten, je steeds ongelukkiger zal worden. Die burn-out of depressie liggen dan echt op de loer. Neem het serieus. 

Het zal alleen rustiger in je hoofd worden als jij helderheid krijgt in wat wel echt bij je past. Zo kan je daarin een zelfverzekerde keuze nemen en gelukkiger worden in je (werk)leen.

De minitraining is daarnaast expres kort en kan je ook nog eens opknippen in kleine delen. Besteed eens iets minder tijd op je telefoon of kijk één film of 2 afleveringen op Netflix niet en je hebt de tijd om deze minitraining te starten! 

”Ik wil het later graag doen, maar nu is niet de juiste tijd”

Wanneer is wel de juiste tijd voor jou? Als je werk nog erger wordt en je in die burn-out bent beland?

Daarnaast zijn de deuren van de mini training maar beperkt open. Als de deuren open zijn is de kans om deze te starten.

Je kan ook natuurlijk ervoor kiezen om de mini training al aan te schaffen, maar deze zelf nog niet te beginnen.  Je kan je de mini training starten als je hoofd er wel naar staat. Je houdt namelijk toegang tot de mini training. 

dus, je hebt hierin een keuze te maken.
kies je voor groei of blijf je hangen in veilig

Ik heb altijd wel geweten in welke werkveld ik graag aan de slag wilde. Het was voor mij alleen nog niet duidelijk welke functie. Ik heb daardoor verschillende functies uitgeprobeerd. Daarnaast veel webinars, trainingen, cursussen gevolgd op zoek naar een antwoord. Een antwoord die er altijd al was maar niet naar geluisterd werd.

Met de minitraining van Elodie ben ik dieper gaan kijken naar mijn interesses, mijn doelen en wat mij energie geeft. Wat ik zo fijn vond aan de training waren de vragen die Elodie stelde waardoor je in principe naar de ‘root of the problem’ gaat kijken.

Daarnaast deelt Elodie ook haar eigen ervaring in het vinden van haar droombaan. De punten die benoemd werden en de obstakels waar zij tegenaan liep waren heel herkenbaar waardoor het een vertrouwd gevoel gaf en je je gehoord voelde. Ik zou de minitraining zeker aanraden als je er zelf niet uitkomt en die duw in je rug nodig hebt.  

Jacqueline

De mini training vond ik, ondanks dat je denkt dat je veel al wel weet over jezelf, toch vernieuwende inzichten geven. De vragen laten je net iets verder nadenken en meer de diepte in gaan.

Het gesprek met Elodie was erg fijn. Elodie luistert niet alleen, maar kijkt ook wat lichaamstaal doet en prikkelt tot verder nadenken. Hierdoor geef je uiteindelijk zelf antwoord op de vraag, wat wil ik nou?

Elodie biedt ook een stukje nazorg. Dat is net het laatste zetje wat ik soms even nodig heb. Al met al heb ik een zeer goede ervaring! Toevallig heb ik vorige week een vacature gezien waar ik enthousiast van werd Ik heb de druk er nu afgehaald en dat helpt enorm.  

Lotte

De mini training bevat ontzettend veel waarde! 

De meeting met Elodie was voor mij een echte eye-opener. Na amper 5 minuten had ik een inzicht dat me enorm gelanceerd heeft. Ik zat zo vast op dat punt en nu niet meer. Dit bracht voor mij heel veel duidelijkheid in mijn chaotische hoofd. Bedankt hiervoor! 

Eva

© 2019 - 2022 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Webdesign: Brainwise