Op dit moment zijn de deuren van de mini training gesloten. 

Kijk op www.melodieinhetleven.nl

Ongelukkig in je werk?

✔️Je hebt geen idee hoe lang je dit nog kan volhouden. Elke dag ga je met lood in je schoenen naar je werk. 

✔️ Je werk is saai en een sleur. Dit kan het toch niet zijn? Ook voel je je ondergewaardeerd en mis je échte plezier. 

✔️ Je wil graag iets anders, maar je hebt geen idee wat dan wél bij je past of waar je kan beginnen. Je ziet teveel opties voor je en daardoor geen een meer

✔️ Je voelt je onrustig, hebt slapeloze nachten en twijfelt constant welke beslissing het beste voor je is. Want je wil wel de juiste keuze maken!

✔️  Je voelt je continue moe, kan amper je bed uitkomen en het liefst kruip je de hele dag onder je dekentje en kijk je Netflix. 

nog even doorzetten…

✔️ En het gaat het niet lang duren of je zal letterlijk ziek worden. Denk aan een depressie of burn-out.

✔️ En nog jaaaren werken in wat een 6je waard is. Zonde! Je volle potentie zal je nooit raken. 

✔️ En opgesloten blijven. Je weet dat er meer in je zit! Je weet dat je meer waard bent. 

✔️ Als je richting je pensioen gaat, heb je spijt dat je de stap nooit durfde te nemen. 

Laat jij het zover komen? 

Wat als ik je zou introduceren aan een effectieve manier die werkt… 

Graag introduceer ik je mijn minitraining, waarin ik je niet alleen meeneem in een zoektocht naar je passie en je droombaan! Om zo de juiste keuze te maken. 

Dit vertelt sharmaine over de mini training:

”Ik ben aan de slag gegaan met de mini training en vond dat er echt goede en duidelijke vragen werden gesteld. Om zo je wensen en doelen te trechteren. Maar aan het einde van de training nog geen antwoord op mijn vraag…wat wil ik nu….Gelukkig was daar nog de 1 op 1 coaching. Bam eye opener! Blijkbaar dacht ik veel te moeilijk in opties en lag het antwoord gewoon voor mijn neus. Dit had ik zonder Elodie nooit kunnen inzien! Zo ontzettend blij dat ik deze stap heb genomen en het was het zeker waard!” – Sharmaine

mini training:
in 3 stappen naar werk dat wél bij je past

Hoe ziet het er praktisch uit? 

✔️ In 3 concrete stappen neem ik je mee hoe je ontdekt welk werk WEL bij je past

✔️ Elke stap bestaat uit substappen. Ik neem je dus in kleine, behapbare stapjes mee. Wat zorgt voor overzicht en duidelijkheid. 

✔️ De minitraining bestaat uit 5 video’s.
De kern bestaat uit die 3 stappen (dus 3 video’s). 

✔️ De minitraining is opgebouwd vanuit wetenschappelijke
theorie, de diepgang van coaching en mijn ervaring.

✔️ Het is een korte training. Daardoor snel, effectief en brengt je meteen in de actie-modus! 

✔️ Ook krijg je nog als gave bonus het webinar ”zo ontdek je werk dat bij je past”. Met de webinars heb ik al 800+ dames geholpen.

De mini training gaat jou helpen om:

✔️ Stap voor stap jouw passie en ultieme baan te ontdekken

✔️ Weer gelukkig te zijn in je werk

✔️ Eindelijk die zelfverzekerde keuze te maken die WEL bij jou past

✔️ Weer rust in je hoofd en bevestiging of hetgeen wat je doet het juiste is.

✔️ Weer die uitdaging, vrijheid en voldoening te krijgen in je werk, omdat je doet wat bij jou past! 

Investering


De investering voor jou om deze minitraining te volgen, waarbij ik je stap voor stap meeneem richting jouw droombaan, is normaal gesproken €229,- incl. btw.

Je kan nu de minitraining starten voor slechts €199,- incl. btw.  Het is een korte training, Bomvol informatie, diepgang en vragen die jij jezelf stelt om te komen tot hetgeen wél écht bij je past. 

Stap 1: why?

We beginnen expres ”groots” om niet meteen te beginnen met de vraag ”wat past bij mij?” We kijken eerst wie jij bent, waarom dingen wel en niet bij je passen. 

We gaan terug naar je kinderjaren, naar je helden,  naar je kernwaarden en vormen o.a. hieruit het ”thema” wat steeds terugkomt in jouw leven. Het gaat over wie jij bent, waar je voor staat en wat jij belangrijk vindt in je leven.

Stap 2: hoe?

Het zijn de randvoorwaarden hoe jij het prettig vindt om te werk te gaan. Denk aan de werkplek, de mensen om je heen met wie en voor wie je werkt, hoe jij graag samenwerkt (binnen een team), je werkuren en werktijden ga je bepalen. 

Enkel om vorm te geven wat wel en niet bij jou past én uiteraard te onderbouwen waarom dit WEL past.  

Stap 3: wat?

We kijken naar werkzaamheden als losse elementen. Wat vind je wel leuk om te doen? We kijken naar je interesses waar je graag gesprekken over voert of graag op televisie kijkt. Dit zegt namelijk veel over waar jij graag tijd aan spendeert.

Ook kijken we wanneer jij de tijd vergeet en last but not least vind je een antwoord op wat je het allerliefste zou willen doen! 

optionele extra Stap!

Je ontvangt een uur lang mijn 1 op 1 aandacht voor jou. In dit uur zal ik jou coachen richting jouw droombaan. 

We zoomen in op wat je het allerliefste wil, op jouw droombaan én hoezo dit dan jouw droombaan is. Hoe weet je dit nou zeker? Daarnaast bespreken we wat jou hiervoor nog in de weg staat én je zal tips van mij krijgen hoe je die droombaan echt werkelijkheid kan gaan maken!

Dit zeggen de dames voor jou:

De mini training heeft me duidelijke inzichten gegeven over wat ik belangrijk vind in het leven en ook in een baan. Ik vond het heel fijn dat Elodie concrete vragen stelde in de mini training, want dit zorgde ervoor dat ik mijn gedachten beter op een rijtje kreeg. Ook het coachgesprek met Elodie vond ik heel prettig, Elodie is heel toegankelijk en alles is bespreekbaar. Het schept meteen een band dat ze in dezelfde situatie heeft gezeten. Ik vind het heel mooi dat ze haar ervaring deelt en gebruikt in haar werkzaamheden om andere jonge vrouwen te helpen

E.

Stap 1 was meteen confronterend. Ik realiseer me eigenlijk dat ik van jongs af aan van alles leuk vind. Ik had ook iedere maand wel weer een nieuw iets wat ik wou worden. Tot nu toe heb ik heel stap één gedaan. Interessant is het zeker en ik heb veel stof wat mij aan het denken zet. Alleen daar ben ik al blij mee! Ik snap nu bijvoorbeeld waar die drang en strijdlust voor goede en open communicatie vandaan komt. Ik ga weer vol enthousiasme verder!

Chanel

Ik vond de mini training leuk om te doen. Het is leuk in elkaar gezet. Ik verlies nogal snel mijn aandacht, maar de training is echt fijn opgebouwd en blijft boeien. De fijne en enthousiaste uitleg die Elodie gaf, heeft mij erg geholpen!

Het was echt even graven en soms legde ik het expres even weg. Dit zorgde ervoor dat er steeds nieuwe dingen boven kwamen. Ik verwachtte totaal iets nieuws of anders te ontdekken, maar eigenlijk kwam het erg overeen met dingen die ik stiekem al wist. Het waren dingen die vanzelfsprekend waren als ik er nu op terug denk, maar waar ik gewoon niet toe kon komen. Ik vond de opdracht over de kernwaarden en mijn kinderdroom echt inzicht geven. Het kwam uiteindelijk ook allemaal overeen met elkaar. Dankzij de minitraining kwam ik er vrij snel achter wat echt bij mij past en waar ik blij van word! Weer even helemaal terug naar wat ik echt belangrijk vind in het leven en waar ik voor sta! Heel erg veel dank daarvoor Elodie, dit had ik echt even nodig!!

Deborah

Het was een zeer leerzame en een interessante training. Het gaf mij meer verdieping in de dingen over mezelf.

Levin

Voordat ik begon met de mini training van Elodie was het voor mij totaal onduidelijk wat ik wilde met mijn toekomst en of ik wel een goede keus had gemaakt wat betreft mijn (afgeronde) opleiding. Door de vragen die ik tijdens de mini training heb moeten beantwoorden, werd voor mij duidelijk wat goed bij mij past, waar mijn passie ligt en wat belangrijk voor mij is. Ik heb nu een duidelijk doel voor ogen en werk daar stap voor stap naar toe met de keuzes die ik maak. Dit geeft rust en scheelt ook veel tijd, stress en moeite, omdat ik bijvoorbeeld niet meer reageer op vacatures waarbij ik van te voren eigenlijk al weet dat het niet de functie of plek voor mij is. In plaats hiervan steek ik deze tijd onder andere in het volgen van cursussen, zodat ik hopelijk uiteindelijk bij mijn droombaan terecht kom

Noor

Ik heb stap 1 nu bijna afgerond. De mini training is nu al nuttig geweest. Het is grappig om de overeenkomst te zien tussen mijn vroegere droombaan/bezigheden, mijn “held” en kernwaarden en dat dit ook echt aansluit bij het thema van mijn leven. Mijn moeder werd er zelfs een beetje emotioneel van. Het is leuk om mee bezig te zijn en het is fijn dat het me helpt inzicht te krijgen in mijn eigen voorkeuren/behoeften

N.

Ik twijfelde geen seconde om de mini-training van Elodie aan te schaffen. Het voelde goed en ik vertrouwde erop dat dit bij dichter zou brengen bij mijn ‘droombaan’. Het is de eerste keer dat ik werd gepusht om na te denken over wat ik nou eigenlijk zoek in mijn werk. De mini-training laat je hier heel anders naar kijken. Niet vanuit bestaande vacatures en organisaties, maar vanuit JOU en wat JIJ wil. Zonder de conditionering van hoe wij banen en carrières zien.

De coachsessie was vervolgens ook echt een DOORBRAAK. Ik kon me volledig kwetsbaar opstellen bij Elodie. Ik sprak voor het eerst uit naar iemand dat ik het idee heb totaal op het verkeerde pad te zitten en droom van hele andere dingen dan de mensen om me heen. Het heeft me een boost gegeven om mijn eigen pad op te gaan. En vervolgens heeft dit een kettingreactie van persoonlijke beslissingen en fantastische ontmoetingen, gesprekken en gebeurtenissen in gang gezet. Ik ben zo excited voor wat de rest van dit jaar brengt en kan niet wachten om aan Elodie terug te koppelen hoe ver ik sindsdien ben gekomen!  

Guruyani

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik deze minitraining beginnen?

Het minitraining kan je starten wanneer jij wil, wanneer jij er behoefte aan hebt. De training volg je online. Zodra je deze investering gedaan hebt, ontvang je inloggegevens en kan je starten. Waar en wanneer je maar wil. Handig toch? 

Hoe lang duurt de minitraining?

De minitraining bestaat uit 5 video’s waarvan de eerste en de laatste een introductie en afsluiting zijn. De middelste 3 video’s zijn écht de training en heb ik expres kort en bondig gehouden. Zodat jij in zo min mogelijk tijd het beste uit jezelf kan halen. In totaal zou ik rekening houden met ongeveeer 2 uur. Uiteraard kan je ook de minitraining opknippen en deze tijd verdelen.

Hoe haal ik het meeste uit de minitraining?

Allereerst: zorg dat je focus hebt. Leg je telefoon weg en sluit je tabbladen. Zorg voor pen en papier en schrijf mee met de informatie die ik je geef. Ook de vragen die ik je stel zou ik opschrijven. Zet de video op pauze om een helder antwoord voor jezelf te formuleren. Pas als je die hebt, ga je door. Dat is even graven, maar dan haal je er wel het beste uit. Ook zou ik expres de training niet in één keer doen, maar opknippen. Dan kan je de geleerde informatie en kennis over jezelf steeds even laten bezinken en kom je tot nieuwe inzichten. 

Hoe plan ik de coachsessie met jou in?

Als je de minitraining gestart bent en het gesprek daar aangevraagd hebt, opent een pagina met de link naar mijn digitale agenda. Plan op dat moment meteen een afspraak met mij in! Dan zie en spreek ik je snel! 🙂

“May your choices reflect your hopes and not your fears.”

En mocht je nu denken…

”Ik heb niet genoeg geld”

Bedenk je dan goed: wat is het je waard om je passie te ontdekken en te weten wat voor baan je wel écht gelukkig maakt? Het is kiezen tussen geld en geluk. Persoonlijk denk ik dat die keuze makkelijk te maken is. Mijn geluk staat bovenaan en ik hoop die van jou ook.

”Het geld dat ik nu heb, besteed ik liever aan iets anders”

Heb je al stilgestaan wat er gebeurt als je zo door blijft sukkelen in je werk? Je zal met meer en meer tegenzin naar je werk gaan en je zal nog ongelukkiger worden in je werk. De burn-out ligt op de loer. Dit is exact waar ik je voor wil behoeden. En bedenk je eens wat het je zal opleveren… Een heerlijke baan, waar je ook genoeg geld zal verdienen. Je voelt je gelukkiger dan ooit, bent gemotiveerd en hebt voldoening en uitdaging. Daar help ik je bij. 

”Hoe weet ik zeker dat dit mij gaat helpen?''

Ik weet hoe het is om je opgesloten te voelen in je werk, dat je niet weet waar je kan beginnen en al helemaal niet hoe je dit kan doen. Daarnaast ben ik gediplomeerd coach en leerkracht. Door deze 3 te combineren heeft deze korte minitraining wat je nodig hebt, Kennis, het juist overbrengen hiervan en een flinke dosis ervaring waardoor ik exact weet wat jou de hulp zal geven die je nodig hebt. 

”Ik heb geen tijd hiervoor”

Wees je bewust dat de tijd niet wegloopt en de drukte die je ervaart alleen maar door zal lopen. Het zal alleen rustiger worden als jij daar keuzes in maakt. De minitraining is expres kort en kan je ook nog eens opknippen in kleine delen. Besteed eens iets minder tijd op je telefoon of kijk één film of 2 afleveringen op Netflix niet en je hebt de tijd om deze minitraining te starten! 

”Ik wil het later graag doen, maar nu is niet de juiste tijd”

Wanneer is wel de juiste tijd voor jou? Als je werk nog erger wordt en je in die burn-out bent beland? Het gezegde luidt: start before you’re ready. Grijp die kans nu. 

”Ik heb al zoveel andere dingen aan mijn hoofd… ”

Heb je door dat je daar zelf ook invloed op hebt? Dat je zelf bepaalt waar jij wel en waar je niet mee bezig wil zijn (ook in je hoofd). In de minitraining neem ik je mee in wat jij belangrijk vindt en dus waar jouw zouden moeten prioriteiten liggen. Dan zal je zien dat veel van die dingen die je aan je hoofd hebt er eigenlijk niet echt toe doen. Maar jouw geluk staat (hopelijk) altijd bovenaan!  

Ik weet hoe opgesloten het voelt

In deze video vertel ik meer over mijzelf, de periode waar ik in heb gezeten. Ik weet hoe het voelt voor je. Ik weet hoe erg je verlangt naar meer vrijheid, voldoening en passie in mijn werk. Ik heb er jaren lang in gezeten. Gelukkig heb ik het lef gehad om na al die jaren de knoop door te hakken. Ik heb mijn passie ontdekt én er mijn droombaan van gemaakt. Daar help ik jou ook graag bij!

 

Nog meer ervaringen

Ik heb altijd wel geweten in welke werkveld ik graag aan de slag wilde. Het was voor mij alleen nog niet duidelijk welke functie. Ik heb daardoor verschillende functies uitgeprobeerd. Daarnaast veel webinars, trainingen, cursussen gevolgd op zoek naar een antwoord. Een antwoord die er altijd al was maar niet naar geluisterd werd.

Met de minitraining van Elodie ben ik dieper gaan kijken naar mijn interesses, mijn doelen en wat mij energie geeft. Wat ik zo fijn vond aan de training waren de vragen die Elodie stelde waardoor je in principe naar de ‘root of the problem’ gaat kijken.

Daarnaast deelt Elodie ook haar eigen ervaring in het vinden van haar droombaan. De punten die benoemd werden en de obstakels waar zij tegenaan liep waren heel herkenbaar waardoor het een vertrouwd gevoel gaf en je je gehoord voelde. Ik zou de minitraining zeker aanraden als je er zelf niet uitkomt en die duw in de rug nodig hebt.  

Jacqueline

Ik vond het super fijn om Elodie te leren kennen. Haar socials trokken me erg aan, en van daaruit ben ik de mini training gestart. Deze bevat ontzettend veel waarde, dus ik ben ervan overtuigd dat al haar andere trajecten nog meer barsten van waardevolle info.

De meeting met Elodie was voor mij een echte eye-opener. Na amper 5 minuten had ik een inzicht dat me enorm gelanceerd heeft. Ik zat zo vast op dat punt en nu niet meer. Achteraf schreef je in je mailtje waar we het over gehad hadden en dit bracht voor mij heel veel duidelijkheid in mijn chaotische hoofd.

Bedankt hiervoor! Ik kijk er enorm naar uit om ooit met je samen te werken!

Eva

© 2019 - 2022 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Webdesign: Brainwise