de deuren van de online leerlijn zijn op dit moment gesloten.

kijk op www.melodieinhetleven.nl

wat voor werk past dan

wel écht bij mij?

Een vraag die ik mezelf jaren lang afvroeg. Ik had een studie afgerond, een baan met een fijn inkomen, maar ik haalde er geen voldoening uit. Ik wilde betekenisvol werk doen en een toegevoegde waarde zijn voor anderen. Ook wilde ik uitgedaagd blijven en plezier hebben in mijn werk.

Maar ik had geen idee waar ik kon beginnen en dit gaf veel stress en twijfels. Ik was ongelukkig, voelde de bore-out en depressieve klachten opkomen, maar wist niet wat ik hieraan kon doen.

“Vrijheid is kunnen zijn wie je bent”

werkende millennial,
herken jij je hierin?

✔️ Op zondagavond kijk je al op tegen de werkweek
✔️ Je ervaart geen voldoening meer in je werk
✔️ Je twijfelt over wat er dan wel bij je past
✔️ Je ziet zoveel opties, waardoor je er geen meer ziet 
✔️ Je ervaart veel onrust en hebt weinig energie
✔️ Je bent bang om weer een verkeerde keuze te maken 

toch geloof ik dat ook jij gelukkig kan zijn in je werk

De reden dat je je opgesloten voelt in je huidige werk is omdat je nog niet de zekerheid en lef gevonden hebt om ervoor te gaan. Je hebt wel ideeën, maar kan dit niet exact benoemen en hier een keuze in maken. Toch?

Gelukkig is dit gewoon te ontdekken en te leren! Dan zal je zien dat de keuze maken ook makkelijk wordt en niet eng meer is. Ik ga jou helpen om deze keuze op een doordachte en zelfverzekerde manier te maken!

Hoe heerlijk zou
het zijn om…

✔️ Weer gelukkig te zijn in je werk
✔️ Duidelijkheid te hebben
✔️ Écht te weten en doen wat bij je past 
✔️ Elke dag met plezier naar je werk te gaan

✔️ Rust, betekenis en passie te vinden in je werk
✔️ Die uitdaging, vrijheid en voldoening eindelijk te krijgen! 

Wat als ik je via een succesvolle
manier zou meenemen en… 

Je enkel nog zou doen wat je écht leuk vindt? Je jouw talenten en kwaliteiten in zou zetten in je werk? En je jouw droombaan niet alleen zou ontdekken, maar dat dit werkelijkheid wordt?

De online leerlijn is dé zoektocht naar jezelf, je passie en droombaan! 

de Online leerlijn

✔️ 5 modules, elk opgebouwd uit 2 delen.
Totaal zijn het 10 submodules.

✔️ Is opgebouwd vanuit het trechterprincipe. Van groot naar klein. Van veel en onduidelijk naar super concreet. 

✔️ Elke submodule heeft een video vol kennis, ervaring en tips. Hiervan krijg je ook een samenvatting, de audio en de presentatie. 

✔️ Elke module heeft een stap-voor-stap groeiboek (werkboek). Je weet op elk moment precies wat je moet doen.

✔️ Er zijn 7 bonussen die aansluiten op de online leerlijn. Het zijn checklists, hand-outs, masterclasses en andere tools welke handig van pas komen tijdens jouw proces. 

✔️ En nog 5 extra bonussen! Blijkt bijvoorbeeld dat jij een onderneming wil starten? Help ik daarbij. Wil je een goed profiel op LinkedIn en daar die baan bemachtigen? Komt voor elkaar! Ook help ik je tegen het uitstellen en in actie komen!

✔️ Ik kan me voorstellen dat je ook vragen tussendoor hebt. Daarom mag je altijd contact opnemen met je al je vragen!

module 1

Loslaten van jouw gouden kooi. Hoezo verandering nodig is en wat jou daarvoor in de weg staat. Leren hoe je verandering start.

module 2

Voor jezelf kiezen, vertrouwen hebben, doelen stellen en omgaan met tegenslagen. Op naar de succesvolle jij!

module 3

De unieke jij, je purpose en kernwaarden. Anderen betrekken voor meer inzicht en randvoorwaarden scheppen.  

module 4

F*ck it. Ik ga ervoor! Hoe je de juiste keuze maakt, focus aanbrengen, doelen stelt en dit volhoudt!

 

module 5

Let’s go! Het effect van de learning-pit. Hoe jij die baan bemachtigt.
Goede CV en motivatiebrief en weer écht genieten van het leven. 

let op! de online leerlijn is niet voor iedereen

De online leerlijn is NIET voor jou als je:
❌ Niet open staat voor verandering in je leven. 
❌ Wil leven met een 6je
❌ Je een opgever bent 
❌ Geen tijd en energie wil investeren in jezelf
❌ Het niet serieus neemt
❌ Als je niet binnen 10 weken jouw mooiste leven wil

In de online leerlijn reik ik je alle handvatten en tools aan die je nodig hebt om jouw droombaan te ontdekken en werkelijkheid te maken. Jij zal bereid moeten zijn om dit toe te passen.  Dit betekent ook tijd en energie investeren in jezelf. Alleen dan is de online leerlijn waardevol. 

investering

Je investering voor de online leerlijn is €597,- 

Je krijg hiervoor alle tools, technieken, video’s, groeiboeken én alle bonussen die je helpen om jouw droombaan te bemachtigen. Alles om vrij, passievol en heerlijk leven te creëren. De investering kan ook in 6 termijnen Het eerste termijn betaal je direct. De volgende termijnen in de maanden die volgen. Per termijn is de investering dan €99,50

 

“May your choices reflect your hopes and not your fears.”

Dit is wat Demi met je deelt over de online leerlijn

Een paar weken geleden startte ik met de online leerlijn van Elodie van Melodieinhetleven. En wow! Er gaat een wereld voor me open… Ik kan alles ook nog eens op mijn eigen tempo doen en er zijn vele extra’s. Ik ben super gemotiveerd en Elodie is erg toegankelijk. Wat ik ook fijn vind is dat Elodie goed te bereiken is. Super fijn! Het is echt de investering waard.

– Demi

Veelgestelde vragen

Wanneer start de online leerlijn?

Je kan starten, wanneer jij dit wil. Ik weet nog goed toen ik ongelukkig was in mijn werk, dat ik het belangrijk vond om meteen actie te kunnen nemen en niet te hoeven wachten. Je start waneer het jou uitkomt en doet deze online leerlijn op jouw eigen tempo.

Is de online leerlijn voor alle milennials?

Nee. De leerlijn is echt alleen geschikt voor jou als jij je werk helemaal zat bent, maar niet weet wat voor werk wel bij jou past en je hier dus nog geen stappen in durf te nemen.

Het is daarnaast ook zo dat enkel millennials die er echt voor willen gaan en bereidwillig zijn om de acties en stappen ook te gaan uitvoeren hier baat bij hebben. Als jij dus alsnog op je oude vertrouwde werkplek wil blijven zitten, is deze leerlijn niets voor jou.  

Ik begin net mijn niet leuk meer te vinden. Is het dan wel verstandig om met de online leerlijn te starten?

Belangrijk is om te beseffen hoe het komt dat je je werk niet meer leuk vindt. Als je een eenmalig conflictje hebt met collega’s, dan is deze leerlijn niets voor jou. Als je merkt dat je uitdaging en voldoening wegzakken zou ik beginnen. Hoe eerder je verlost ben van die baan, hoe gelukkiger jij zal zijn. 

Hoe lang duurt de online leerlijn?

Het is opgebouwd uit 5 modules, waarbij in de module er 2 delen zijn. In totaal zijn dit 10 submodules, welke in totaal 10 weken duren.  Als jij hier sneller of langzamer doorheen wil gaan, kan dat ook. Jij bepaalt het tempo! 

Ik heb al onderzocht wat bij mij kan passen. Heeft het dan nog zin om deel te nemen?

Allereerst: super fijn dat je al een idee hebt wat bij jou past. Je zal zien dat de online leerlijn hier diepte aan zal geven, waardoor je  beter inzicht zal krijgen hoezo dit bij je past en welke behoeften je hierin hebt.

Ook heb je de stap nog niet genomen om te wisselen van baan, waar deze leerlijn je ook stap voor stap in meeneemt.

Hoe lang kan ik nog inloggen in de online leerlijn?

Dit is levenslang! Alle updates en exrta bonussen die er in de loop ban de tijd bijkomen kan jij dus ook gebruik van maken. 

en mocht je nu denken…

Ik heb niet genoeg geld

Hoe belangrijk is het voor je om dit aan te pakken? Hoe graag wil jij ervoor zorgen dat jij ook weer happy bent in je werk? Als het erg belangrijk voor je is, dan is de volgende vraag. Waar kan je op besparen of waar kan je het geld misschien lenen? Ik gun het je namelijk om een einde te maken aan al die twijfels, dat ongelukkige gevoel en de twijfels. 

''Ik ga het nog even zelf proberen''

Hoe lang heb je dit al gedaan? Blijkbaar heeft het zelf proberen je nog niet opgeleverd waar je naar op zoek bent. Het zelf proberen kan, maar gaat je (weet ik zeker) veel frustratie en tijd kosten. Deze online leerlijn is effectief en opgebouwd vanuit kennis en ervaring. Zo houd je je bezig met het juiste in plaats van hapsnap dingen. Daarom is dit ook effectief en zelf proberen vaak niet. 

''Hoe weet ik zeker dat dit mij gaat helpen?''

Ik weet hoe het is om je opgesloten te voelen in je werk, dat je niet weet waar je kan beginnen en al helemaal niet hoe je dit kan doen. Daarnaast ben ik gediplomeerd coach, gedagsspecialist en leerkracht. Hierdoor heeft de leerlijn exact wat je nodig hebt. Kennis, het juist overbrengen hiervan en een flinke dosis ervaring waardoor ik exact weet wat jou de hulp zal geven die je nodig hebt. 

''Ik heb geen tijd hiervoor''

Wees je bewust dat de tijd niet wegloopt en de drukte die je ervaart alleen maar door zal lopen. Het zal alleen rustiger worden als jij daar keuzes in maakt. En sterke, zelfverzekerde keuzes maken die goed zijn voor jou en jouw geluksgevoel, daar help ik jou mee. Ook zeg ik ik altijd: geen tijd is geen prioriteit. Wil je jouw droombaan ontdekken, dan maak je daar tijd voor. 

''Ik wil het later graag doen, maar nu is niet de juiste tijd''

Wanneer is wel de juiste tijd voor jou? Als je werk nog erger wordt en je in die burn-out of depressie bent beland? Het gezegde luidt: start before you’re ready. En tijdens dit programma stoom ik je ready. Ik stoom je klaar om ervoor te gaan en niet af te wachten tot de juiste timing, maar door zelf de verantwoordelijkheid te nemen van jouw leven.

''Ik heb al zoveel andere dingen aan mijn hoofd... ''

Heb je door dat je daar zelf ook invloed op hebt? Dat je zelf bepaalt waar jij wel en waar je niet mee bezig wil zijn. In de online leerlijn neem ik je mee in wat jij belangrijk vindt en dus waar jouw zouden moeten prioriteiten liggen. Je zal ook afscheid nemen van energievreters, zoals de vele gedachtes in je hoofd. 

© 2019 - 2022 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Webdesign: Brainwise