wat voor werk past dan

wel écht bij mij?

Dit was een van de vragen die ik mezelf jaren lang bijna dagelijks heb afgevraagd. Ik had een studie afgerond, een baan met een fijn inkomen, maar ik haalde er geen voldoening uit. Ik wilde zo graag betekenisvol werk doen en écht een toegevoegde waarde kunnen zijn voor anderen en daarnaast uitgedaagd blijven in het werk.. Ik wist dat dat mij zou helpen om weer met plezier naar mijn werk te gaan. Maar hoe? Geen idee. Waar ik diende te beginnen? Dat wist ik al helemaal niet… 

“Vrijheid is kunnen zijn wie je bent”

werkende millennial, 
herken jij je hierin?

✔ Op zondagavond kijk je al op tegen de werkweek
✔ Je ervaart geen voldoening meer in je werk
✔ Je twijfelt over wat er dan wel bij je past
✔ Je vindt het moeilijk om een keus te maken
✔ Je ervaart veel (mentale) onrust.
✔ Je bent bang om weer een verkeerde keuze te maken 

toch geloof ik dat ook jij gelukkig kan zijn in je werk

De reden dat je je opgesloten voelt in je huidige werk is omdat je nog niet de zekerheid en het lef hebt gevonden om ervoor te gaan. Je hebt wel ideëen over dingen die bij je bij je kunnen passen en wat je nodig hebt in werk (bijvoorbeeld vrijheid en structuur) maar kan nog niet exact benoemen wat dat ene ding dan precies is. Toch? Gelukkig is dit gewoon te ontdekken en te leren! Dan zul je zien dat de keuze ook veel gemakkelijker wordt en dat de stap om ervoor te gaan helemaal niet eng meer is. Je bent dan nu eenmaal zeker en je durft de stap dan ook te nemen. Met zowel de verdieping, als de zelfverzekerde keuze ga ik je bij helpen. 
Als ik het kan, kan jij het ook. 

Hoe heerlijk zou
het zijn om…

✔ Jouw ultieme baan te ontdekken
✔ Jouw droomleven te creëren
✔ Stap voor stap te vinden wat bij je past.
✔ Weer gelukkig te zijn in je werk
✔ Zelfverzekerde keuzes te maken
Rust, betekenis en passie te vinden in je werk
|✔ Die uitdaging, vrijheid en voldoening eindelijk te krijgen! 

In deze video vertel ik je kort graag nog wat over de online leerlijn! 

 

de Online leerlijn

 Er zijn in totaal 5 modules, welke elk zijn opgebouwd uit 2 delen. In totaal gaan je dus aan de slag met 10 submodules.

Elke week start je een nieuwe submodule met een video vol met kennis, ervaring en tips. 

✔ Elke week ontvang je een stap-voor-stap groeiboek (werkboek). Je weet op elk moment precies wat je moet doen om die droombaan werkelijkheid te maken. 

✔ Elke module heeft ook nog vele extra’s zoals een samenvatting, een audio, de presentatie én een link naar meer bonussen.

In totaal zijn er 12 bonussen. Het zijn checklists, hand-outs, masterclasses en andere tools welke handig van pas komen tijdens jouw proces. 

✔ Ik kan me voorstellen dat je ook vragen tussendoor hebt. Daarom mag je altijd mailen met korte vragen.

✔ Aanvullend bij de online leerlijn krijg je een korting van €400 voor mijn coachingtraject. Puur om jou het beste te begeleiden in jouw zoektocht! 

 

 

Wat als ik je via een succesvolle manier zou meenemen en.. 

 

En je enkel nog zou doen wat je écht leuk vindt? 
Je jouw talenten en kwaliteiten in zou zetten in je werk?
En je jouw droombaan zou ontdekken?

Waardoor je vervolgens alleen weer met plezier naar je werk gaat, maar ook veel meer rust in je hoofd hebt én weer kan genieten van het leven op je werk en erbuiten. Je hebt meer energie en tijd om te besteden aan de dingen die belangrijk zijn voor jou.

Graag introduceer ik je de online leerlijn, waarin ik je niet alleen meeneem in een zoektocht naar je passie en je droombaan, maar ook naar wie je eigenlijk echt bent. 

let op! de online leerlijn is niet voor iedereen

Graag meld ik je dit van te voren al. Enkel als je open staat voor verandering, kan je hieraan beginnen. En dat betekent dus ook doorzetten op het moment dat er gevoelens van onzekerheid opspelen. Deze leer ik je om om te buigen, maar uiteindelijk zal jij bereid moeten zijn om dit ook toe te passen. Alleen dan zal je maximaal profiteren van de online leerlijn.

Dus, neem jij je werk en je leven serieus? Neem jij de verantwoordelijkheid om wat je straks krijgt aangereikt ook daadwerkelijk toe te passen? Dan ben je van harte welkom om mee te doen. Dan weet ik zeker dat jij jouw werkleven binnenkort al naar the next level tilt binnen 10 weken!

 

Veelgestelde vragen

Wanneer start de online leerlijn?

Je kan hier altijd mee starten, wanneer jij dit wil. Ik weet nog goed toen ik ongelukkig was in mijn werk, dat ik het belangrijk vond om meteen actie te kunnen nemen en niet te hoeven wachten (en dus nog meer dagen te moeten werken). Je doet deze online leerlijn lekker zelf op jouw eigen tempo.

Is de online leerlijn voor alle milennials?

Nee. De leerlijn is echt alleen geschikt voor jou als jij je werk helemaal zat bent, maar niet weet wat voor werk wel bij jou past en je hier dus nog geen stappen in durf te nemen. Het is daarnaast ook zo dat enkel millennials die er echt voor willen gaan en bereidwillig zijn om de acties en stappen ook te gaan uitvoeren hier baat bij hebben. Als jij dus alsnog op je oude vertrouwde werkplek wil blijven zitten, is deze leerlijn niets voor jou.  

Ik begin net mijn niet leuk meer te vinden. Is het dan wel verstandig om met de online leerlijn te starten?

Belangrijk is om te beseffen hoe het komt dat je je werk niet meer leuk vindt. Als je een eenmalig conflictje hebt met collega’s, dan is deze leerlijn niets voor jou. Als je merkt dat je uitdaging en voldoening wegzakken zou ik beginnen. Hoe eerder je verlost ben van die baan, hoe gelukkiger jij zal zijn. 

Hoe lang duurt de online leerlijn?

Het is opgebouwd uit 5 modules, waarbij in de module er 2 delen zijn. Elke week ontvang je 1 groeiboek, dus als je de online leerlijn volgt zoals deze ontworpen is, is het 10 weken. Als jij hier sneller of langzamer doorheen wil gaan, kan dat ook. Jij bepaalt het tempo! 

Ik heb al onderzocht wat bij mij kan passen. Heeft het dan nog zin om deel te nemen?

Absoluut! Allereerst: super fijn dat je al een idee hebt wat bij jou past. Je zal zien dat de online leerlijn hier diepte aan zal geven, waardoor je  beter inzicht zal krijgen hoezo dit bij je past en welke behoeften je hierin hebt. Ook heb je de stap nog niet genomen om te wisselen van baan, waar deze leerlijn je ook stap voor stap in meeneemt.

Hoe lang kan ik nog inloggen in de online leerlijn?

Dit is levenslang! Dus stel dat het moment aanbreekt dat het bedrijf waar je werk failliet gaat (voorbeeld), dan kan je altijd weer even de leerlijn erbij pakken en opnieuw doorlopen of de antwoorden die je destijds hebt gegeven gebruiken voor je banenzoektocht.

module 1

Loslaten van jouw gouden kooi. Hoezo verandering nodig is en wat jou daarvoor in de weg staat. Manier ontdekken om het toch te doen!   

module 2

De succesvolle jij! Voor jezelf kiezen, vertrouwen hebben, doelen stellen en omgaan met tegenslagen.

module 3

Let the good things come. De unieke jij, je purpose, en kernwaarden. Anderen betrekken en voorwaarden scheppen.  

module 4

F*ck it. Ik ga ervoor! Hoe je de juiste keuze maakt, focus aanbrengen, doelen stellen en volhouden! 

 

module 5

Let’s go! Learning-pit, hoe jij die baan bemachtigt,
goede CV en motivatiebrief en écht genieten van het leven. 

Voordat ik Melodieingetleven oprichte was ik leerkracht op de basisschool. Ik zag mijn werk als mijn roeping en nooit had ik gedacht, dat ik mijn werk niet meer leuk zou vinden

Wat een enorme klap was dat. ”Is dit het nou?” was de vraag die in mijn hoofd rondspookte. Ik had werkelijk waar geen idee want ik had voor de volle 100 procent ja tegen het leraarschap gezegd. Toch voelde ik aan alles dat ik daar niet meer gelukkig van werd. Ik zocht naar die voldoening, uitdaging en simpelweg het plezier in het werk

Ik besloot om in mezelf te investeren. In tijd, geld, energie en alles wat daarbij zou komen kijken. Ik opende mijn blik, liet mij coachen en paste toe wat ik ontdekte. Ik nam beslissingen die spannend waren, maar ik deed ze toch en nog zelfverzekerd ook. Want ik wist waar ik het voor deed! Zo lukte het mij om werk te vinden (en te creëren) dat volledig bij mij past. 

Ik geniet van de vrijheid, de passie en het heerlijke leven dat ik heb. En dat is mede mogelijk gemaakt door de rust en ontspanning die mijn werk mij geeft. En doordat ik gezien heb hoe het wel zal slagen, wil ik dit graag met je delen zodat jij ook jouw droombaan kunt bemachtigen. 

“May your choices reflect your hopes and not your fears.”

en mocht je nu denken…

investering

Je investering voor de online leerlijn is €1497,- incl. btw. Je krijg hiervoor alle tools, technieken en stap-voor-stap video’s, groeiboeken én alle bonussen die je helpen om jouw droombaan te bemachtigen en een vrij, passievol en heerlijk leven te hebben.  Vind je het prettiger om de investering in termijnen te voldoen, dat kan ook. Het eerste termijn betaal je direct. Het tweede termijn in de maand erna en de derde termijn de maand die daarop volgt. 

 

Je zou ook een combinatie kunnen maken tussen zowel de online leerlijn, als 1 op 1 coaching. Het beste van beide werelden voor het beste resultaat. Meer kennis, meer diepgang en mijn persoonlijke begeleiding. Nu als combinatie-deal €400 korting! De combinatideal is tijdelijk te verkrijgen voor maar €1997,- incl. btw!

Dit is wat Demi met je deelt over de online leerlijn

Een paar weken geleden startte ik met de online leerlijn van Elodie van Melodieinhetleven. En wow! Er gaat een wereld voor me open… Ik kan alles ook nog eens op mijn eigen tempo doen en er zijn vele extra’s. Ik ben super gemotiveerd en Elodie is erg toegankelijk. Wat ik ook fijn vind is dat Elodie goed te bereiken is. Super fijn! Het is echt de investering waard. – Demi

en mocht je nu denken…

”Ik heb niet genoeg geld” 
Bedenk je dan goed: hoe zou het voor je zijn om een einde te maken aan de geldstress die je met je huidige werk ervaart? In deze online leerlijn leer je ook wat jouw behoeftes zijn bij een baan. Never settle for less! En dat is ook exact wat je gaat bereiken en creëren met deze online leerlijn. 

”Het geld dat ik nu heb, besteed ik liever aan iets anders” 
Heb je al stilgestaan wat er gebeurt als je zo doorblijft sukkelen in je werk? Je zal met meer en meer tegenzin naar je werk gaan en je zal nog ongelukkiger worden in je werk. De burn-out ligt op de loer. Dit is exact waar ik je voor wil behoeden. En bedenk je eens wat het je zal opleveren… Een heerlijke baan, waar je ook genoeg geld zal verdienen. Je voelt je gelukkiger dan ooit, bent gemotiveerd en hebt voldoening en uitdaging. Daar kan ik je bij helpen met deze online leerlijn.

”Hoe weet ik zeker dat dit mij gaat helpen?
Ik weet hoe het is om je opgesloten te voelen in je werk, dat je niet weet waar je kan beginnen en al helemaal niet hoe je dit kan doen. Daarnaast ben ik gediplomeerd coach en leerkracht. Door deze 3 te combineren heeft de online leerlijn exact wat je nodig hebt, Kennis, het juist overbrengen hiervan en een flinke dosis ervaring waardoor ik exact weet wat jou de hulp zal geven die je nodig hebt. 

”Ik heb geen tijd hiervoor” 
Wees je bewust dat de tijd niet wegloopt en de drukte die je ervaart alleen maar door zal lopen. Het zal alleen rustiger worden als jij daar keuzes in maakt. En sterke, zelfverzekerde keuzes maken die goed zijn voor jou en jouw geluksgevoel, daar help ik jou mee. 

”Ik wil het later graag doen, maar nu is niet de juiste tijd” 
Wanneer is wel de juiste tijd voor jou? Als je werk nog erger wordt en je in die burn-out bent beland? Het gezegde luidt: start before you’re ready. En tijdens dit programma stoom ik je ready. Ik stoom je klaar om ervoor te gaan en niet af te wachten tot de juiste timing, maar door zelf de verantwoordelijkheid te nemen van jouw leven.

”Ik heb al zoveel andere dingen aan mijn hoofd… ”
Heb je door dat je daar zelf ook invloed op hebt? Dat je zelf bepaalt waar jij wel en waar je niet mee bezig wil zijn (ook in je hoofd). In de online leerlijn neem ik je mee in wat jij belangrijk vindt en dus waar jouw zouden moeten prioriteiten liggen. Je zal ook afscheid nemen van energievreters, zoals de vele gedachtes in je hoofd. 

© 2019 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Webdesign: Brainwise

Gratis groeiboek ''Ontdek je passie''

Als je je aanmeldt voor dit gratis groeiboek, zal je ook gratis tips en inspiratie ontvangen.  Ik ga zorgvuldig om met je gegevens (privacyverklaring).

Super! Je hebt de eerste stap gezet om los te breken van je baan. Je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mailbox.