GRATIS webinar:
Zo ontdek je werk dat past bij jou!

de deuren zijn op dit moment gesloten.

kijk op www.melodieinhetleven.nl 

” Je bent slechts één keuze verwijderd van een compleet ander leven “

Reviews en reacties van het webinar

Bedankt! Wat me echt is bijgebleven is dat ik echt tijd moet nemen en het ook prio moet geven! Als ik kan bankhangen, kan ik ook in mezelf investeren.

Charisa

Het webinar vond ik heel herkenbaar en luchtig. Elodie is geen stoffig type haha en mijn leeftijd, dus dat is heel fijn kijken/ luisteren. Dit helpt heel erg!

Eline

Het webinar was herkenbaar. Duidelijk gesproken en ik heb goede tips om verder te kunnen. Ik moet zelf de regie nemen om te veranderen en stilzitten heeft geen zin. Ik heb 100% de controle over de veranderingen in mijn situatie!

Tjam

Dank je wel voor je inspirerende webinar!

Sandra

Bedankt voor je leerzame webinar! De Harry kende ik nog niet en heb nu geleerd daar niet meer naar te luisteren 😉

Jade

Het webinar is voor mij weer even een kleine ‘schop onder mijn reet’ geweest om niet voor de makkelijke weg te gaan en maar te blijven hangen omdat dat een ‘veilig’ gevoel geeft om inderdaad mijn hypotheek en verdere leven te kunnen betalen.

Anne

Ik ben al langere tijd op zoek naar een nieuwe baan met meer uitdaging. Het webinar leek me de perfecte ondersteuning. Het webinar was heel helder! Veel concrete voorbeelden en valkuilen. Duidelijke taal en een overzichtelijk bondig verhaal. Maakt het fijn om naar te luisteren. Het leerde mij dat ik mij niet moet laten leiden door angsten en mijn dag minder gaan werken is dus helemaal niet zo’n gekke keus geweest. Ik heb nu meer vertrouwen in mijn eigen gevoel en kan zo meer achter mijn eigen keuzes staan!

Moniek

Het was een leuk en inspirerend webinar. Ik heb geleerd dat je zelf regie moet pakken als je iets wil en het niet moet laten afhangen van anderen.

Ylma

“If it makes you happy, do it!”

Op zoek naar je droombaan?

Dit webinar gaat jou de inzichten geven die je nodig hebt. Het webinar heb ik speciaal gemaakt voor jou als je: 

✔️ Geen voldoening meer haalt uit je werk en er met tegenzin en een knoop in je maag naartoe gaat.
✔️ Iets anders wil gaan doen, maar je geen idee hebt wat en niet weet waar je moet beginnen
✔️ Je wel daarin de juiste keuze wil maken, zodat je niet over 2 jaar weer in dezelfde positie staat
✔️ Je er gewoon hoofdpijn en slapeloze nachten van hebt. Ook omdat je er steeds ongelukkiger wordt. 

Ik snap helemaal hoe frustrerend en moedeloos dit voelt. Zelf heb ik ook jarenlang vastgezeten in mijn werk. Om deze reden gun ik jou zo ontzettend om ook werk te vinden wat je wel gelukkig maakt. Zo kan je weer leven hoe jij dat wil. Vol energie en met plezier. Het is tijd om weer echt te gaan genieten van al het moois in je leven. En daar help ik je graag mee met dit webinar.  

In dit webinar neem ik je mee hoe je ontdekt wat voor werk er dan wel bij je past. Mijn doel is dat jij je volle potentie gaat ontdekken én gaat leven. Dat je ontdekt waar je echt enthousiast van wordt en een enorme drive in voelt.

Meer reacties van het webinar

Ben door dit webinar bewust geworden dat ik niet wil gaan hoppen/vluchten. Jouw manier van presenteren is echt super fijn! Vooral Harry is zeer herkenbaar en ook fijn dat alle ‘hapsnap’ dingen niet werken, want ik zag dat als DE oplossing. Maar nu bewustzijn dat ik écht zelf in actie moet komen.

Amber

Ben door dit webinar bewust geworden dat ik niet wil gaan hoppen/vluchten. Jouw manier van presenteren is echt super fijn! Vooral Harry is zeer herkenbaar en ook fijn dat alle ‘hapsnap’ dingen niet werken, want ik zag dat als DE oplossing. Maar nu bewustzijn dat ik écht zelf in actie moet komen.

Amber

Heel veel herkenbare situaties gezien. Ik moet in actie komen in plaats van rondjes lopen.

Maaike

Heel erg bedankt voor dit mooie, waardevolle webinar. Mijn eerste actie is mijn mindset ombuigen. Niet denken dat je iets niet kan, maar in jezelf geloven dat jij het wel kan

Sarah

Wat ben jij heerlijk proactief, krijg er zelf helemaal energie van! Dankjewel voor jouw inspiratie.

Lotte

Hartstikke bedankt voor dit webinar. Ik ben ontzettend blij dat ik me ervoor heb aangemeld. Het geeft mij de motivatie om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan en te zorgen dat ik niet op mijn sterfbed lig en spijt heb net als de meeste mensen.

Mystica

Ik vond de webinar leerzaam. Je vertelt alles erg duidelijk en prettig!

Sandra

Bedankt voor je heldere verhaal en ook het delen van je persoonlijke ervaring! Ik heb een duidelijke boodschap voor mezelf: het is nu vooral tijd om over te gaan op actie!

Jolien

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit webinar?

Het webinar is voor vrouwelijke millennials (tussen begin 20 en 40) die vastgelopen zijn in hun werk. Het is voor de dames die alles op ”orde” hebben, maar zich niet gelukkig voelen. Het is voor hen die actie willen ondernemen én weer voldoening, uitdaging en plezier in hun (werk)leven willen!

Hoe lang duurt het webinar?

Het webinar is ongeveer 1 uur. Wel ga ik écht meteen van start. Zo kan ik jou zoveel mogelijk kennis meegeven. Dus zorg dat je echt op tijd erbij bent. 

Komt er een replay van het webinar?

Ja! Als je niet kan op een van de data of tijden, dan kan je later de replay terugkijken. De replay stuur ik toe nadat het webinar geweest is en is 48 uur beschikbaar. Plan dus wel echt even een moment in je agenda in om deze terug te kijken. 

Ben ik zelf te horen of zien?

Nee. Je zal mij zien en horen, maar jij bent zelf niet in beeld of te horen. Wel houd ik ervan om te connectie aan te gaan, dus maak ik geregeld gebruik van de chat-functie. Die is er dus wel! 

Ik heb een andere vraag

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan even een mailtje naar elodie@melodieinhetleven.nl. Ik beantwoord je vraag graag! 

Nog meer reacties op het webinar

Dankjewel Elodie, voor het hele interessante webinar met veel nieuwe inzichten. Heel inspirerend! Sommige dingen weet je ergens wel, maar stop je weg. Dus fijn dat je het zo helder formuleert en ook duidelijk bent in dat jijzelf het belangrijkste bent!

Lizzy

Sowieso heb jij een hele chille vibe! Alles is duidelijk. En het belangrijkste is vooral om in ieder geval aan de slag te gaan, nu alleen nog wat hulp om dat ook zo efficiënt mogelijk te doen!

Rachel

Het uur vloog voorbij, inspirerend en heb nog meer zin om aan de slag te gaan!

Linda

Dank je wel lieve vrouw! Je hebt me echt geraakt, zo herkenbaar allemaal! Ik ben heel dankbaar dat je dit doet, echt! 

Anne Fleur

Het webinar was interessant met herkenbare inzichten.

Laura

Ik heb de webinar als ´’to the point´’ ervaren. Daar houd ik wel van. Ik kan mij echt vinden in de voorbeelden. Alles is zo herkenbaar pff… Ik vond het duidelijk, positief en leerzaam. Dankjewel

Jackeline

Dank voor het webinar! Was een goede inspiratie. Ik weet nu dat ik niet mijn tijd moet verspillen met alleen maar vacature websites te bekijken, maar een strategie moet bedenken. Ik namelijk echt weer energie krijgen van mijn werk!

Céline

Ben door dit webinar bewust geworden dat ik niet wil gaan hoppen/vluchten. Jouw manier van presenteren is echt super fijn! Vooral Harry is zeer herkenbaar en ook fijn dat alle ‘hapsnap’ dingen niet werken, want ik zag dat als DE oplossing. Maar nu bewustzijn dat ik écht zelf in actie moet komen.

Floortje

Na dit webinar heb ik een goed gevoel. Ik denk dat ik al verder ben dan dat ik van te voren dacht. Omdat ik veel van deze vragen al wel voor mezelf heb beantwoord. Wel fijn om herkenning te krijgen en besef dat angsten je niet moet laten belemmeren. Een laatste zetje om mijn droom achteraan te gaan. Het was een fijne presentatie. Super bedankt!!

Sara

Dus, bedenk je eens goed: 

✔️ Wil jij ook weer vol energie zitten?
✔️ Ben jij toe aan écht genieten in je werk en leven?
✔️ Ben je benieuwd waar jouw passie ligt? 
✔️ Wil jij weten welk werk wél echt bij je past?
✔️ Wil jij ook weer rust in je hoofd?
✔️ Met plezier naar je werk gaan? 

© 2019 - 2022 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Webdesign: Brainwise