Het coachtraject zit op dit moment vol. jouw Plekje alvast reserveren?

Mail naar: elodie@melodieinhetleven.nl

Hoe zou het zijn om jouw droombaan te vinden en…

 

✔️ Plezier uit je werk te halen
✔️ Voldoening te ervaren en betekenisvol te zijn 
✔️ Je duidelijkheid en rust hebt over wat bij je past
✔️ Je vol energie zit gedurende de dag

✔️ Je eindelijk de stap vol vertrouwen zet?

Ik kan het traject van Elodie aan iedereen aanraden die al langer aan het twijfelen is of je huidige baan of werkveld wel goed bij je past. In de eerste instantie was ik bang dat ik een hopeloos geval was en het traject niet geschikt zou zijn voor me, maar ik ben ontzettend blij dat ik er wel voor ben gegaan omdat ik nu vol vertrouwen een keuze heb gemaakt voor een nieuwe baan wat echt heel goed voelt! Door samen uit te zoeken wat en vooral waarom ik dingen leuk of juist niet leuk vind ben ik erachter gekomen wat ik zoek in een baan. Elodie stelt precies de juiste vragen om je echt een stap verder te helpen.

Floor

ANDERS DAN (ANDERE) LOOPBAANCOACHES


De reden dat dit coachtraject met een 9,3 beoordeeld is, is omdat mijn hulp bij jouw droombaanzoektocht op vele manieren anders is:

✔️ Ik help jou vanuit de persoon die jij bent. Niet vanuit bestaande vacatures of banen. Hierdoor ga je iets doen wat bij jou aansluit. 

✔️ Ik werk nooit met tests.  Als een tests gewerkt had, had je het antwoord al gevonden na een studie- of beroepskeuze test. Ik werk dus echt enkel met jou 1 op 1.

✔️ Mijn enige doel is jou goed helpen naar werk wat écht bij jou past. Ik werk niet in het belang van anderen (een bedrijf), maar met jou. Mijn hulp is oprecht en objectief. 

✔️ Ik ben zelf jarenlang zoekend geweest naar mijn droombaan. Ik ken de struggle en weet hierdoor ook wat je exact nodig hebt. 

✔️ Ik geef geen advies, maar ik spiegel jou. Het antwoord op jouw droombaan komt volledig vanuit jou, waardoor je die keuze zelfverzekerd neemt.

✔️ Na mijn hulp heb je super concreet wat bij jou past. Je weet exact welke studie of baan aansluit bij jou. Zo kan je direct die stap maken naar jouw droombaan.

Eerder heb ik een loopbaantraject gevolgd en daar heb ik voor mezelf te weinig uit gehaald. Elodie’s manier van vragen stellen zorgde er direct voor dat ik aan het denken gezet werd en het antwoord ook echt vanuit mij zelf kwam. Dit smaakte voor mij naar meer.

Ondanks dat ik nog een beetje sceptisch was, besloot ik er toch voor te gaan. Daar heb ik geen seconde spijt van gehad!

Mijn doel was om vanuit mijn hart een keuze te gaan maken en niet vanuit mijn hoofd. Ik had verwacht dat ik vanuit het coachtraject handvatten zou krijgen, maar dat ik ook echt een keuze zou gaan maken daar durfde ik niet op te hopen.

Elke sessie had ik weer zin in. Ik kreeg er zoveel energie van en daarna kon ik weer verder. De vragen die Elodie stelt, bedenk je niet zelf en helpen echt om tot mooie inzichten te komen. De groeiboeken helpen om concreet na te denken en om het vast te leggen. Het is fijn dit weer terug te kunnen lezen. Daardoor zie je zelf hoe je groeit in korte tijd.

Ik herken nu mijn belemmerende gedachtes en accepteer deze en vorm ze om. Ik laat me niet meer uit het veld slaan door deze gedachten. Het was een rollercoaster, maar het was het meer dan waard. Ik geef het traject echt een 10! Het is zoveel meer dan loopbaancoaching.

Ik ben gegroeid als persoon. We hebben onlangs het coachtraject afgerond en ik heb een richting bepaald en ik start in oktober met een opleiding! Ik heb een keuze gemaakt die bij mij past.  Ik heb zoveel zin in deze stap!

Ik heb geleerd dat ik er mag zijn, dat ik veel mooie kwaliteiten heb en dat ik deze mag inzetten en daarmee in mijn kracht mag gaan staan. En het allerbelangrijkste is dat ik nu uit mijn comfortzone durf te gaan. Vind ik iets spannend, dan doe ik het juist!

Ik heb weer zin in de toekomst en ik ben benieuwd welke deuren er nog meer voor me open gaan.  Dit traject is echt een cadeau aan jezelf en ik raad het iedereen aan. Heb je nog twijfels? Ik zeg DOEN!! Het gaat je echt verder helpen. Dankjewel lieve Elodie!

Cindy

Ben je bang om (weer) de
verkeerde keuze te maken?

 

✔️ Voel je dat dit werk het niet is voor jou?
✔️ Kost je werk je veel energie?
✔️ Maar heb je geen idee wat dan wel bij je past? 
✔️ Ben je onrustig, omdat dit continue in je hoofd zit?

✔️ Wil jij blij en gelukkig zijn met je werk?

Ik begrijp als geen ander hoe ontzettend frustrerend het is om vast te zitten in je werk. Om zoekende de zijn naar werk dat past, maar het telkens niet lukt…

Uiteindelijk heb ik mijn droombaan gevonden. Ik geloof dat het ook voor jou mogelijk is om exact te weten welke baan nu echt bij jou past

Op dit moment ontbreekt het aan duidelijkheid. Je weet niet goed waar je kan beginnen je hebt zoveel ideeën wat het voor je kan zijn. Daar is gelukkig een oplossing voor.

Ik zie het vinden van jouw droombaan niet als het solliciteren op alle vacatures die mogelijk passen. Ik geloof dat het van belang is om in te zoomen op jou. Wat vindt je belangrijk? Hoezo is dit zo belangrijk? Welke toegevoegde waarde wil je leveren?

Hoe concreter je dit weet/voelt van jezelf, hoe makkelijker het is om jouw droombaan specifiek voor je te zien, te gaan creëren en deze werkelijkheid te maken!

Door dit proces op te knippen in kleine stukjes, zorgt het coachtraject voor concrete stappen en voor de juiste diepgang. Ik neem je dus stap voor stap mee, zodat je in een korte tijd en zonder frustratie ook precies weet welke baan bij jou past.

 

Al 331 anderen gingen jou voor!

Fenna

Al ruim 10 jaar was ik zoekende naar ‘wat wil ik nou echt graag doen’? Na flink wat twijfels over ‘moet ik dit traject nou wel aangaan & ga ik echt in mezelf investeren’ heb ik de knoop doorgehakt en ben ik met Elodie aan de slag gegaan. Een van de beste keuzes die ik dit jaar heb gemaakt!
Er was vanaf het eerste moment een goede en vertrouwde klik. Tijdens de sessies ben ik op een positieve manier voor een spiegel gezet om te graven en mijn gevoel en wensen onder woorden te brengen. Het voelde als een veilige setting waarbij ik volledig mezelf kon zijn en waar ook ruimte was voor humor.  
Na dit traject weet ik waar mijn onzekerheden liggen en hoe ik daarmee om moet gaan. Ik weet ik nu waar mijn passie ligt, in wat voor een werkomgeving ik wil werken, wat ik belangrijk vind in een baan en bovenal heb ik meer rust en ruimte in mijn hoofd doordat ik nu een doordachte keuze heb kunnen maken waar ik mij zelfverzekerd bij voel!

Maron

Ik twijfelde of ik het coachtraject zou starten. Zou ik hiermee wel echt vinden wat ik wil? 
Wat had ik uiteindelijk te verliezen? Helemaal niks. Want ik voelde ik me best ongelukkig in mijn werk. Ik vaak van mensen om me heen negatief commentaar, waardoor ik me vaak een mislukking voelde. Er moest iets gebeuren om me weer happy te krijgen, want op mijn oude werk zou dat niet gaan lukken.

Ik leerde door het coachtraject om beter na te denken over de dingen voor ik het doe. Spontaniteit is iets anders dan impulsief zijn. Sommige dingen heb ik gedaan uit angst omdat ik bang was om niets te hebben en dan weer negatief commentaar te krijgen.
Inmiddels heb ik echt mijn ding gevonden en ook gelijk stappen gemaakt om hiermee te beginnen en inmiddels ben ik een deeltijdstudie gestart en aan het werk gegaan in deze richting en heb het ontzettend naar mijn zin. Ik ben echt weer happy met wat ik doe.

Femke

Ik had enorme twijfels voordat ik het met coachtraject begon. Is dit wel voor mij weggelegd? Wat kan ik verwachten? Hoe ga ik mijn droombaan vinden in maar 5 sessies?
Toch heb ik ervoor gekozen om het traject aan te gaan met Elodie en ik heb geen seconden spijt gehad. Al tijdens sessie 1 ga je direct de diepte in om de antwoorden in jezelf te vinden en een spiegel voorgehouden te krijgen. Je leert veel over jezelf en hoe je je kan ontwikkelen. Zelfs al tijdens sessie 2 had ik een richting die ik op wilde, wat ik van tevoren nooit zo snel had verwacht!
Aan iedereen die twijfelt over wat ze nu precies willen in het leven kan ik dit traject aanraden. Elodie is heel betrokken, echt de cheerleader aan de zijlijn en een prettige gesprekspartner die je helpt de antwoorden in jezelf te zoeken!

Kim

Nog nooit heb ik echt na hoeven denken wat ik nou echt wilde. Alles ging een beetje vanzelf tot het moment van besef kwam dat ik er diep van binnen helemaal niet gelukkig van werd. 
Ik ben Elodie tegen gekomen op social media toen ik al gestopt was met werken. De eerste stap had ik dus al gezet, maar hoe nu verder? Ik had geen idee waar ik moest beginnen. Nadat ik Elodie ontmoette wilde ik zo snel mogelijk aan de slag met het traject! 
Elodie heeft me aan het denken gezet en dat heeft me tot mooie inzichten gebracht. Het was zeker niet makkelijk, maar dankzij Elodie ben ik erachter gekomen wat ik nou echt belangrijk vind in het leven.
Vol vertrouwen in mijzelf heb ik de keuze gemaakt om een nieuwe studie te gaan volgen. Nooit gedacht dat het me in zo’n korte tijd en zonder frustratie zou lukken!
Elodie bedankt.

Patricia

Na twee ‘gefaalde’ opdrachten sloeg bij mij – als ervaren ondernemer – de twijfel toe: kan ik dit nog wel? Wat als het weer misgaat? Misschien toch maar eens in dienst? Maar welke functie dan? En waar?
Ik werd onzeker over alles, laste een pauze in, dacht na. De twijfels hoopten zich op tot een berg die ik niet meer alleen kon beklimmen. En toen was daar Elodie. Ik voelde meteen dat zij degene was die mij terug naar de top kon begeleiden. En dat was zo!
Elodie stelde de juiste vragen op de juiste momenten, luisterde, confronteerde me met overtuigingen waarvan ik niet eens wist dat ik ze had. Stapje voor stapje klom ik omhoog. Ik bén een ondernemer, een doener, een creatieve vlinder die van project naar project wil fladderen. Maar dan anders dan eerst, op een manier die wél bij me past.
Wat ik heel fijn vond aan het traject was dat Elodie naar mij als persoon keek, naar hoe ik mijn werk kan laten aansluiten op mijn persoonlijkheid – mijn kwaliteiten, eigenschappen, drijfveren en ja, ook mijn eigenaardigheden – in plaats van me krampachtig in een vorm te persen. Dit ben ik en dit is wat ik doe: zo simpel kan het zijn. En zo mooi, en vervullend.
Dankzij Elodie heb ik mijn zelfvertrouwen en passie hervonden. Duizendmaal dank!

Jolinke

Ik voelde mij vastzitten, maar ik wist niet waar ik moest beginnen om uit die situatie te komen. Een vriendin raadde mij aan om contact te zoeken met Elodie. Vanaf het eerste moment voelde ik dat ik hiermee de juiste stap had gezet.
Met haar open, lieve, positieve en energieke houding zette ze mij flink aan het denken. Ze heeft mij meerdere keren een nodige spiegel voorgehouden en heeft mij helpen ontdekken wat ik nou echt belangrijk vind en waar ik naartoe wil. 
Maar misschien nog wel belangrijker: Elodie hielp mij dichter bij mijzelf te komen en mijn zelfvertrouwen op te bouwen! Het was een hele mooie ontdekkingstocht. 

Patty

Ik was totaal niet gelukkig op werk gebied, maar wist ook niet wat ik wel wilde. Elodie kwam op mijn pad en ik had er meteen een goed gevoel bij. Ik vond het spannend, maar ik wilde verandering dus ik ging er voor. En ik ben super blij dat ik deze keuze heb gemaakt.
Ik heb super veel aan de coachgesprekken en de werkboeken gehad. Ik weet nu wat ik wil, wat bij mij past en wat mij gelukkig maakt. Ik heb mijn angsten en onzekerheden aan de kant kunnen zetten en een keuze kunnen maken. Ik voel me gelukkig en zelfverzekerd door deze keuze.
Het traject heeft ervoor gezorgd dat ik heb gevonden wat ik wil, maar ook dat ik heel veel heb geleerd over mezelf. Ik ben blij dat Elodie op mijn pad kwam en dankbaar voor dit traject, want mijn leven is hierdoor in een korte tijd positief veranderd. 

Hildegard

Ik zat muurvast in mijn carrière. Werkeloos en opgekrabbeld van een burn out, maar geen idee meer wat ik wilde.
Aanvankelijk twijfelde ik of dit iets voor mij was. Ik behoor tenslotte niet echt tot de doelgroep (49) en de prijs is behoorlijk, maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Elodie is een hele fijn gesprekspartner die goed luistert en de juiste vragen weet te stellen.
Ook de groeiboeken die je invult na de gesprekken helpen om te verdiepen en nog verder te denken. Ik weet nu wat ik wil en heb een groot deel van mijn angsten en onzekerheden aan de kant kunnen zetten, Ik ben klaar voor de volgende stappen.
Dit traject is een aanrader voor iedereen die vast zit in zijn/haar carrière of je nou millenial bent of niet.

Wat als je met zin je werkdag start? 

 

✔️ Als je doet wat je écht leuk vindt?
✔️ Als je jouw talenten en kwaliteiten inzet in je werk? 
✔️ Als je vol energie thuiskomt na een dag werken? 
✔️ Je weer gelukkig bent in je werk (en je leven)?

Dit is ook mogelijk voor jou!

Graag introduceer ik je aan het coachtraject, waarin ik je niet alleen meeneem in een zoektocht naar je passie en je droombaan, maar ook naar wie je eigenlijk echt bent. 

Het coachtraject

✔️ Het traject waarbij je 1 op 1 coaching en begeleiding van mij krijgt richting jouw droombaan! Ik ben jouw spiegel.

✔️ We hebben 5 sessies online, waarbij elke sessie 1 tot 1,5 uur duurt. Deze sessies plannen we in wanneer het jou schikt. 

✔️ Na elke sessie ontvang je een groeiboek. Hierin noteer je jouw opgedane inzichten van de sessie en ga je aan de slag met een aantal verdiepende vragen. Zo kan je het even laten bezinken en tot nog meer inzichten komen.

✔️ Ik ben er niet alleen tijdens de sessies, maar ook erbuiten. Want juist dan ontstaan ook vragen en/of twijfels. Daarom mag je altijd mailen, Appen of bellen. 

✔️ Je ontvangt een pakket thuis met mijn boek, een notitieboek, pen en nog andere leuke en ondersteunde dingen in dit proces.

De ervaringen van Suzanne, Maud, Lynn en Oscar

Lynn

Ik was al een tijdje niet gelukkig in deze baan en wilde wat anders, maar wat? Ik kwam Elodie tegen en meteen merkte ik dat ik haar geloofde en de moeite waard vond om haar webinar te volgen. Tijdens de webinar werd er alles gezegd waar ik tegen aan liep. 
Ondanks mijn twijfels of het traject wel ging werken, heb ik mij aangemeld voor het traject en wat ben ik ontzettend blij en dankbaar dat ik dit heb gedaan! Elodie staat naast je en helpt je in je zoektocht naar je droombaan. Niet met vacatures of testen, maar met en vanuit jou als persoon.
Ik kreeg vragen waar ik nog nooit over na heb gedacht, maar wat er wel voor zorgde dat ik steeds een stapje verder kwam in mijn proces. Aan het eind van het traject kwam er naar voren dat ik mijn eigen onderneming ga starten als VA. Niet verwacht, maar ik kreeg er meteen een heerlijke energie van. Ik heb met eigen ogen mogen ervaren dat het traject werkt!
Elodie is een spontane, open en enthousiaste vrouw die je helemaal meeneemt in haar positieve energie en je vertrouwen geeft in je zoektocht. 

Suzanne

Melodie in het leven, klinkt als muziek in de oren!
Ik ben gestart met dit traject, omdat ik vastliep in mijn zoektocht naar een baan wat bij mij past. Want waar word ik gelukkig van? Waar haal ik voldoening uit, zodat het mij positieve energie gaat opleveren? Totdat ik het coaching traject van Elodie tegenkwam.
Elodie zorgt voor een veilige en prettige sfeer, waardoor je ook op je gemak voelt. Ze stelt goede vragen waardoor je aan het denken wordt gezet. Hoe verder ik in het proces kwam, hoe duidelijker het werd welke richting ik op zou kunnen gaan. Je kunt wel zeggen dat de puzzelstukjes meer op hun plek vielen.
Ik heb besloten om op mijn huidige werk te blijven en daarnaast te gaan beginnen met de cursus weddingplanner! Elodie heeft mij geholpen om uit mijn comfortzone te stappen en net dat laatste zetje gegeven om er ook echt voor te gaan.
Elodie is een sprankelend en warm persoon! Ze is enthousiast en gedreven in wat ze doet. Zodra je even in een dip zit, weet zij je eruit te halen en het vanuit een positieve kant te benaderen/bekijken. Ik ben blij dat ik het traject ben ingegaan en ik weet dat ik Elodie om hulp kan vragen wanneer ik het nodig heb.
Elodie, je bent een toppertje en een voorbeeld als het gaat om je hart te volgen om je droombaan te realiseren!

Maud

Na jaren ongelukkig te zijn in mijn werk, heb ik de stap genomen om een coachtraject bij Elodie aan te gaan. Echt een hele goed keuze, had ik dit maar eerder gedaan, denk je dan achteraf!
Na een aantal keer een soortgelijke functie bij verschillende bedrijven te hebben uitgeoefend, merkte ik steeds dat ik er ongelukkig van werd. “Waarom vind ik het niet gewoon leuk?” “Wat is er mis met mij?”
Door Elodie ben ik er achter gekomen waar dit nou aan lag en gaan onderzoeken op basis van mijn gevoel. De afgelopen jaren ben ik namelijk altijd op basis van mijn verstand te werk gegaan. De manier waarop Elodie te werk gaat had ik echt nodig. Echt een spiegel voorhouden en steeds weer naar dat gevoel gaan.
Ik kon het bijna niet geloven, maar vanaf de een na laatste sessie was het mij duidelijk wat ik wilde gaan doen. Heel iets anders, maar wel iets waar mijn hart ligt. Er viel een last van mijn schouders af. Er is dus niks mis met mij. Ik heb gewoon nooit het juiste gedaan!
Ik vond het super prettig om met Elodie aan de slag gegaan. Ze is een super leuke meid en een super fijne coach! Super bedankt! 

Oscar

Veel inzichten heb ik in mijzelf gekregen. Wat zijn mijn sterke kanten en hoe kan ik deze gebruiken om weer meer werkgeluk te creëren. Waarbij Elodie mij kritische reflecterende vragen bleef stellen. Met de juiste opdrachten om tot bepaalde inzichten te komen. 

Een vrolijke en openhartige vrouw die met concrete taal de juiste vragen kan stellen. Niks zweverigs! 

Tijdens heb traject heb ik meer zelfvertrouwen en werkgeluk ervaren bij mijn huidige baan. Én zal ik voor mezelf beginnen als boekhouder om zo meer tijd voor mijn gezin te hebben en nog meer (werk)geluk te ervaren. 

Opbouw sessies

Elk traject ziet er anders uit, want elk traject is op maat gemaakt. Dit is een grove schets.

Sessie 1

Twijfel en keuzestress, angsten en valkuilen. Dit gaan we ombuigen naar de zelfverzekerde versie van jou!

Sessie 2

Waar houd je van en krijg je energie van? In een flow komen. Waar je je thuis voelt én het gaat over groots denken. 

Sessie 3

Jouw unieke kwaliteiten en talenten. Welke omgeving past bij jou en wie wil en kan  je helpen? 

Sessie 4

Prioriteiten stellen, opties bekijken en afwegingen maken. Voorwaarden scheppen.

Sessie 5

Keuze doordacht en zelfverzekerd maken. Reflectie, terugblik en actie nemen! Op naar jouw droombaan.

Het coachtraject is gemiddeld met een 9,2 beoordeeld!

Investering


Binnen 3 maanden heb je jouw droombaan gevonden waar jij helemaal achter staat. Ik geef je alle handvatten die je nodig hebt. 

De investering voor het 1 op 1 coachtraject naar de baan die volledig past bij jou is €1497,- incl. btw (= €259,81 btw)

Je kan de investering ook in 2 termijnen voldoen. Het eerste termijn betaal je direct. Het daarop volgende termijn betaal je de daaropvolgende maand.

Wil je de investering liever in meer termijnen voldoen? Dat kan altijd in overleg. Er zijn ook mogelijkheden, waarbij jij de investering van het coachtraject (gedeeltelijk) vergoed krijgt. Lees hier de vergoedingsmogelijkheden

Dit vonden aschlyn, nienke, eline, felicia en nadieh

Aschlyn

Waar ik voor dit traject echt verdwaald was en niet wist wie ik ben, heeft zij mijn ogen geopend en mij helpen zien wie ik ben. Ik raad Elodie zeker aan!

Zij leert echt hoe je naar jezelf moet kijken, welke vragen je aan jezelf moet stellen en hoe jij erachter komt waar jouw krachten zitten. Ik heb zoveel meer inzichten gekregen in wie ik ben en waar ik voor sta.

Het is een makkelijke meid om mee te praten. Ze luistert goed en stelt je kritische vragen. Je kan echt jezelf zijn en dingen heel persoonlijk brengen. Zij weer overal wel een goed antwoord op te geven.

Nog steeds kan ik altijd met vragen bij haar terecht. Bedankt voor alles en de steun tussendoor.

Nienke

Ik ben het traject begonnen met het idee dat Elodie mij kon helpen naar een droombaan, waar ik zelf het bestaan nog niet vanaf wist. En dat, terwijl ik diep van binnen al wist wat mijn droombaan was.
Mijn droombaan was voor mij écht een droom die nooit werkelijkheid kon worden. Elodie heeft mij geholpen om in te zien dat mijn droombaan de baan is die bij mij past, waar ik vrolijk van word en energie van krijg. Elodie heeft mij vertrouwen gegeven en geholpen om er in te geloven dat mijn droombaan werkelijkheid kan worden.
Hoe graag ik soms ook wilde dat ze mij een ander, makkelijker pad op zou sturen, zorgde Elodie er juist voor dat ik dicht bij mijzelf bleef. Ze luisterde naar mijzelf en durfde te geloven in mijn droombaan. Dankzij alle fijne tips over hoe ik mijn droombaan werkelijkheid kan laten worden, weet ik hoe ik ernaartoe kan werken, geloof ik in mijzelf en geloof ik dat mijn droombaan werkelijkheid gaat worden. Elodie, je bent een topper, bedankt!

Eline

Ik worstel al jaren met mijn loopbaan, welke richting bij mij past en waar ik gelukkig van wordt. Ik vond het zo spannend om mij te laten coachen. Is het mijn geld waard? Wat is hier anders aan dan mijn traject bij een loopbaancoach van een paar jaar terug? Er kwamen meteen zoveel angsten en twijfels naar boven. Maar ook nieuwsgierigheid.
Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Elodie. Ze is super begripvol en ze snapt heel goed waar je angsten en onzekerheden vandaan komen, omdat ze er zelf ervaring in heeft gehad. Elodie haar begeleiding was erg fijn. Ze stelde duidelijke soms ook confronterende vragen die je aan het denken zetten, maar ook die je een schop onder je kont geven om echt actie te gaan ondernemen en niet op te geven als het even niet lukt.

Wat ik ook erg prettig vond waren de groeiboeken die je na elke sessie toegestuurd kreeg. Om voor jezelf de sessie samen te vatten en verdiepende vragen te beantwoorden. Het is erg interessant om terug te lezen met wat voor gevoelens je het traject bent gestart en hoe je je hierin hebt kunnen ontwikkelen. Zo leer je ook nog eens van jezelf.

Elodie wist me met elke nieuwe sessie weer opnieuw te motiveren om door te pakken en niet stil te gaan staan. Diep van binnen wist ik allang wat mijn passie is, maar Elodie heeft het samen met mij concreet gemaakt en me hoop en motivatie gegeven om er echt iets mee te gaan doen. Ze heeft me hele waardevolle tips gegeven voor het solliciteren, het schrijven van brieven en formuleren van vragen.

Twijfels, angsten en onzekerheden heb ik nog steeds, maar ik heb ook een concrete richting gevonden om werk in te gaan zoeken en uiteindelijk zelf iets op te gaan bouwen. Door de begeleiding van Elodie kan ik beter omgaan met tegenslagen, kan ik ze beter herkennen en weet ik wat ik moet doen om er niet in te blijven hangen. Zonder Elodie had ik deze ontwikkelingen in mezelf niet kunnen maken. 

Felicia

De ondersteuning van Elodie is heel waardevol. Tuurlijk zijn er in het begin twijfels en onverzekerden maar daar helpt Elodie je wel doorheen. Ze is altijd bereikbaar voor je en je kunt alle angsten en onzekerheden bespreekbaar maken.

Dit traject heeft mij geleerd om de juiste tools in te zetten en doelgerichte resultaten te behalen. Deze manier van werken is veel effectiever dan rond te neuzen op vacature websites.

De methode geeft je meer inzicht over jezelf, wie je bent, waar je voor staat en wat je doelen zijn in een baan die bij je past.

Je leert hier om naar je gevoel te luisteren en je intuïtie te volgen en vind ik toch wel de beste tool in het leven voor elke keuze die je wilt maken.

Ik voel mij veel gelukkiger, blijer, rustiger en positiever als voorheen.

Nadieh

Elodie is een toppertje!

​​​​Ik had al eerder een traject gevolgd en was daar niet veel wijzer van geworden. Vandaar dus ook wat twijfels toen ik weer op zoek ging naar iemand die me zou kunnen helpen.

Ik kwam vervolgens bij Elodie uit en begon met het luisteren van haar podcasts. Daarna had ik een kennismakingsgesprek. Dit voelde allemaal zo goed dat ik het traject ben gestart bij haar.

Elodie is een echte aanrader. Ze houdt je een spiegel voor, stelt goede vragen en geeft advies. 
Bovenal stuurt ze je bij indien nodig en is nooit bevooroordeeld. het gaat echt om jou!

Daarbij is haar boek een goede aanwinst en toevoeging tijdens het traject. Makkelijk geschreven en vol goede oefeningen om meer duidelijkheid te geven tijdens je pad. Ook staan er goede quotes in die je erg bijblijven als je het boek even weglegd.

Ik ben blij dat ik ondanks mijn niet geslaagde eerdere traject toch nogmaals een traject ben gaan volgen bij haar. Ik sta na dit traject veel dichter bij mezelf en vol nieuwe ideëen en een duidelijk pad om me vooruit te brengen. Thnx Elodie!

Twijfel je nog? Dit zijn de ervaringen van wendy en samora

Bij twijfel, doen!!

Na verschillende loopbaancoaches, vragenlijsten, beroepskeuzetesten en gesprekken met vrienden/familie wist ik nog steeds niet wat ik wilde en wat mij gelukkig ging maken. Ik had de hoop zo goed als opgegeven en dacht dat ik nooit werk ging vinden wat écht bij mij zou passen.

Na een lange moeizame tijd besloot ik te stoppen met werken en even echt alle aandacht te besteden aan mijzelf. Ik kwam ‘melodie in het leven’ tegen en had allereerst wel mijn bedenkingen. Waarom kan zij mij wél helpen? Waarom zou zij wel het verschil kunnen maken? Gelukkig heb ik gekozen voor mijn gedachten: Niet geschoten is altijd mis!

Na het eerste gesprek met Elodie werd ik gelijk enthousiast. Ik wilde graag verandering maar ik was ook bang voor de teleurstelling. Gelukkig wist Elodie hier gelijk doorheen te prikken.

Deze vrouw straalt zoveel energie uit, dat je daar zelf ook een boost van krijgt. Zij heeft mij geholpen dichter bij mezelf te komen, mijn gevoel te vinden en dit te volgen, mijn kracht te vinden en te gebruiken en het belangrijkst: mijn geluk te vinden!

Elodie luistert goed, stelt de juiste vragen en neemt alle tijd voor je (ook buiten de sessies om). Daarnaast vond ik het een ontzettend fijn om geholpen te worden door iemand die zelf ook deze struggles heeft meegemaakt. Elodie weet hoe het is en hoe het voelt om vast te lopen.

Ik vond het heel mooi om haar vechtlust te voelen mij te willen helpen de job te vinden die mij gelukkig maakt. Voor ik aan het traject begon, had ik nooit verwacht zó snel te vinden waar ik al die tijd naar opzoek was. Van horeca naar lifecoach! Wie had dat ooit gedacht. Ik in ieder geval niet… 
Iedereen die unhappy is met hun werk, gun ik het traject van ‘melodie in het leven’!

Wendy

Ik heb eerder via een loopbaancoach geprobeerd meer duidelijkheid en richting te krijgen in wat nu precies mijn volgende stap moest gaan worden, want ik wist het oprecht niet. Zó enorm frustrerend! Daarnaast voelde ik mij vooral ook erg alleen hierin. Iedereen leek het allemaal wel op orde te hebben, en een baan te hebben waarin ze plezier hadden, konden groeien, en hun kwaliteiten goed weren ingezet. En daarbij, mijn werk is niet vreselijk. Helaas heeft deze coach mij niet kunnen helpen uit mijn gouden kooi te komen.

Na een online sessie gegeven door Elodie met een aantal andere vrouwen werden mijn ogen geopend: ik ben hier niet alleen in. Wat een opluchting! Elodie begreep precies waar ik vandaan kwam, omdat ze het zelf heeft meegemaakt! Ik ben haar gaan volgen via Instagram en abonneerde mij op haar nieuwsbrief. Wat een openbaring! Al die verhalen van vrouwen net als mij, alle geschreven blogs van Elodie sloten aan op mijn situatie. Ondanks mijn lichte terughoudendheid (“gaat zij mij wel echt kunnen helpen?”) ben ik het coachingtraject met haar aangegaan. Ik was het zó zat niet te weten wat ik wilde!

Elodie heeft een mooi, leerzaam en vooral confronterend coaching traject waarin je jezelf leert (her)ontdekken. De training zit goed in elkaar, en je merkt aan alles dat je te maken hebt met een coach die zelf is geweest waar jij nu ook bent. Er is veel herkenning en begrip. Dát maakt haar verschillend van andere (loopbaan)coaches. In het traject is er ruimte voor vragen, opmerkingen, en onzekerheden. Als ik het gevoel had vast te lopen, kon ik dit bij haar kwijt. Na elke sessie kreeg ik meer energie, kracht en vooral positiviteit! Ook buiten de sessies om, staat Elodie voor je klaar en is ze enorm flexibel. Een appje, een mailtje of een belletje? Geen enkel probleem.

Ik heb nu richting in wat ik wil gaan doen, en werk daar hard naartoe. Ik heb dankzij Elodie leren omdenken, meer zelfvertrouwen en vooral meer geloof in mijzelf gekregen. Enorm waardevol.

Je kunt daadwerkelijk werk doen wat je echt leuk vind, en daarvoor betaald worden. Het is mogelijk. Ook voor jou.

Ik ben super blij dat ik de keuze heb gemaakt om het traject met haar aan te gaan, en raad het iedereen aan die vast zit, en even (of zoals mij, misschien al jaren) niet meer weet wat de volgende stap gaat worden. Elodie, enorm bedankt voor je geloof, vertrouwen en bemoedigende woorden.

Samora

Are you ready?

Ik geloof oprecht dat als ik het kan en al deze dames het kunnen, dat jij het ook kan! Ik help je op een gemakkelijke en prettige manier naar jouw droombaan.

© 2019 - 2022 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Webdesign: Brainwise