De deuren van deze masterclass zijn op dit moment gesloten. Kijk op www.melodieinhetleven.nl

De masterclass is voor jou als je:

✔️ Niet gelukkig bent met je werk

✔️ Je graag wil wisselen, maar je twijfelt wat voor werk dan wel bij je past

✔️ Je ziet een aantal opties voor je, maar weet niet wat de juiste is

✔️ Je bang bent om weer een verkeerde keuze te maken.

✔️ Je graag zeker wil zijn van je keuze, omdat je toe bent aan een (werk)leven waarin je wel gelukkig bent 

Wat als ik je zou introduceren aan een manier hoe jij de juiste keuze maakt?…

Graag introduceer ik je de masterclass ”maak de juiste
werkkeuze door deze 10 concrete vragen

masterclass:
maak de juiste werkkeuze

Hoe ziet het er praktisch uit? 

✔️ Een masterclass van bijna een uur vol kennis en ervaring

✔️ Een groeiboek, waarbij je de inzichten op jezelf gaat toepassen. Je gaat aan de slag met verdiepende en concrete vragen.

✔️ Bonus hand-out: waarin je leert hoe wij mensen verkeerd kiezen en welke fases goed kiezen heeft. Het geeft je duidelijkheid over manieren hoe een goede keuze tot stand komt. 

✔️ Het is een korte training. Samen met de opdrachten is de training af te ronden in 2 uurtjes. Snel, effectief en het brengt je meteen in de actie-modus! 

Let op! Deze masterclass is geschikt als je al ideeën hebt. Niet als nog GEEN idee hebt wat mogelijk bij je past. Het gaat om een keuze maken, niet om jezelf (her)ontdekken. Heb je nog GEEN idee? Start dan de mini training om jouw droombaan en passie te ontdekken. 

Het doel van de masterclass is dat:

✔️ Je rust in je hoofd hebt, omdat je een keuze maakt die volledig bij je past. Je weet ook WAAROM deze keuze bij je past.

✔️ Je zin in je werkdag hebt en plezier op je werk hebt 

✔️ Je gelukkig bent, zowel in je werk als in je leven

✔️ Werk doet waarin je je nuttig voelt, waar je voldoening uit haalt en uitgedaagd wordt. 

✔️ Dat je energie haalt uit je werk en na een werkdag nog zin hebt om te gaan sporten of iets leuks te doen met vriendinnen. 

Investering

De investering waarbij ik je meeneem in hoe je de juiste werkkeuze exact kan maken is €35,- inclusief btw (€27,65 excl.) 

Dat is om deze masterclass te bekijken + de bijbehorende opdrachten te maken en de bonus hand-out te lezen. Het is een korte training, bomvol informatie, diepgang en vragen die jij jezelf dient te stellen om tot het juiste te komen wat wél écht bij je past. 

thema 1

 Waarom is kiezen zo lastig? En hoe kan je dan wel een keuze maken?

thema 2

De 10 concrete vragen die je jezelf dient te stellen, zodat je de juiste werkkeuze maakt die past bij jou.

thema 3

De 5 aspecten die jouw werkgeluk bepalen én hoe je deze kan verhogen en verbeteren.

bonus
hand-out

Hoe komen keuzes tot stand? Welke manieren leiden tot verkeerd kiezen en welke fases tot een juiste keuze? 

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik beginnen?

Je kan starten wanneer jij wil. De masterclass volg je online. Zodra je deze investering gedaan hebt, ontvang je inloggegevens via de mail en kan je starten. Waar en wanneer je maar wil. Handig toch? 

Hoe lang duurt het?

De masterclass zelf is iets minder dan een uurtje. Daarnaast ga je zelf aan de slag met opdrachten om te zoomen op jezelf. Het is van jou afhankelijk hoe snel je dat doet en hoeveel tijd je erin steekt. Je kan de training al afronden in 2 uurtjes. Uiteraard kan je ook deze tijd verdelen, dus bijvoorbeeld dat je er 2x een uurtje aan besteed. Je doet het lekker in je eigen tijd en wanneer jij het zin in hebt. 

Ik heb nog totaal GEEN idee wat bij mij past. Is deze masterclass dan geschikt?

Nee. Deze masterclass is geschikt als je wel al wat ideëen hebt, maar niet weet welke keuze de juiste is. Als je nog totaal geen idee hebt, dan raad ik je aan om de mini training te starten, waarin je ontdekt wat jouw droombaan/passie is.

Hoe haal ik het meeste uit de masterclass?

Allereerst: zorg dat je focus hebt. Leg je telefoon weg en sluit je tabbladen. Schrijf mee met de informatie die ik je geef. Zet de video op pauze om een helder antwoord voor jezelf te formuleren in het groeiboek. Pas als je die hebt, ga je door. Dat is even graven, maar dan haal je er wel het beste uit. Ook zou ik expres de masterclass niet in één keer doen, maar opknippen. Dan kan je de geleerde informatie en kennis over jezelf steeds even laten bezinken en kom je tot nieuwe inzichten. 

Hoe kan ik de masterclass bekijken?

Als je de masterclass wil starten druk je op een van de grote paarse knoppen. Vanuit daar kom je in het betalingssysteem. Als je de investering doet, vul je jouw gegevens in. Waaronder je e-mailadres. Je krijgt dan meteen een mailtje met de factuur en een mailtje met de inloggegevens en de site waar je zal inloggen. Daar zie je de video van de masterclass en het groeiboek met de opdrachten staan.

Ik heb een andere vraag...

Ik help je graag verder! Stuur vooral een e-mail naar elodie@melodieinhetleven.nl. Ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk 🙂 

“May your choices reflect your hopes and not your fears.”

© 2019 - 2022 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Webdesign: Brainwise