Reviews van workshops

Elodie nam, als rolmodel en spreker tijdens de kickoff van het Power4Talent programma, de talenten van het Zadkine College mee in haar verhaal op weg naar werkgeluk. Een inspirerende verhaal waarin het maken van persoonlijke keuzes, dicht bij jezelf, centraal staan. Daarin gaf Elodie op basis van haar eigen ervaring tips die echt uitnodigen tot nadenken en zelfreflectie. Nadenken over waar je staat en waar jezelf heen wil. Hoe moeilijk en angstaanjagend deze weg soms ook kan zijn. Maar met de belangrijkste boodschap: De weg naar werkgeluk begint bij jezelf.. Dank Elodie voor een geweldige sessie!

– Danny – Power4talent (Rabobank)

De workshop van Elodie is voor mij een hele prettige en waardevolle ervaring geweest! Elodie had alles goed verzorgd en de oefeningen zorgvuldig voorbereid. Het was te merken dat Elodie weet waar ze het over heeft. Ze kon de informatie goed en helder over brengen en zorgde bij de oefeningen met haar betrokkenheid en scherpe vragen voor een fijne begeleiding. Ze heeft me uitgedaagd om na te denken over mijzelf en mijn kernwaarden, en om verder te kijken wat de mogelijkheden zijn om met mijn passies aan de slag te gaan. Met de kennis en oefeningen uit de workshop ben ik tot inzichten gekomen en heb ik stappen durven zetten. Dit heeft er voor gezorgd dat ik na een aantal weken al van een passie mijn werk heb gemaakt! Een echte aanrader dus om deze workshop te volgen!

– Doenja 

”De workshop was goed! Ik geef het een 8. Er was en strakke regie in de aangeboden stof en de tijd, maar er was ook genoeg ruimte voor vragen. Elodie is duidelijk in communicatie, stelt de vragen helder, checkt of iedereen het begrijpt, is scherp en goed oplettend naar reacties van kandidaten.

De sfeer was open, er was een fijne samenwerking tussen groepjes en het delen met elkaar. Ook was ik nieuwsgierig naar de NLP-opdracht en wil ik mij meer in verdiepen, omdat we vaak onbewust doorgaan met bepaalde patronen. 

– A – het Activeringshuis

De workshop heeft mij positieve energie gegeven en ik was zeer tevreden. Het was heel fijn en er heerste een positieve, open en activerende sfeer. Ik neem vooral mee dat lef hebben en het gewoon doen super belangrijk zijn en dat opleiding niet het belangrijkste is

– M 

”Elodie komt heel relaxt en super natuurlijk over. Hierdoor was de vibe tijdens de workshop en in de groep heel fijn en intiem en durfde de deelnemers zich kwetsbaar op te stellen. 

Het is heel fijn om naar Elodie te luisteren, omdat ze weet waar ze het over heeft en ook weet hoe ze dit moet overbrengen. Elodie is recht voor z’n raap, wat ervoor zorgt dat je echt wordt ‘gedwongen’ om dieper naar de lagen van jezelf te kijken. De workshop inhoudelijk was ook heel duidelijk en overzichtelijk. Als je op zoek bent naar een workshop waarbij je naar jezelf leert kijken en verandering in je gedrag wil toepassen is deze workshop zeker de moeite waard!’‘ 

– Kimberley

Bekijk hier waar Elodie jou mee kan helpen

Ik geef de workshop ‘’Ontdek je passie en kom uit je gouden kooi’’ een 9. Er was een fijn tempo, goede afwisseling, iedereen was open en luisterde goed naar elkaar en Elodie gaf iedereen een goed gevoel. Het belangrijkste dat ik uit de workshop meeneem is dat het belangrijk is om vanuit je waarden te gaan denken en dat er niet altijd één antwoord hoeft te zijn op wat je passie is.

– D 

De workshop was veel concreter dan ik had verwacht, super positief. De workshop was goed geregeld, inclusief lunch en er heerste een positieve, goede energie! Ik heb geleerd dat ik meerdere passies heb en deze kan combineren en dat het oké is om fouten te maken.

– E – het Activeringshuis

Bekijk hier andere reviews

Van de workshop had ik meer een presentatievorm verwacht en minder interactie. Gelukkig vond ik de huidige vorm nog veeel leuker! De diversiteit van de opdrachten en de interactie op een laagdrempelige wijze vond ik heel positief en vond het daardoor ook minder spannend dan verwacht. De workshop heeft een mooie opbouw en je ontdekt steeds meer over jezelf. De sfeer was open, vrij en ongedwongen. Elodie voelde vertrouwd en welkom. Ik neem vooral mee dat je twee kanten op kan denken, zoals aan bod kwam bij een van de opdrachten. Dit zorgt voor een heel ander perspectief.  

– M – het Activeringshuis 

Ik besloot om mee te doen aan een ochtend- workshop “Kom uit je gouden kooi”. Een proffesionele & creatieve workshop met een klein groepje vrouwen om op zoek te gaan naar onze passies. Elodie is creatief, stelt de juiste vragen en schakelt snel. Tijdens haar workshop hebben wij gezamelijk maar ook persoonlijke begeleiding gehad en ze neemt je echt mee on a journey.

Wat ik sterk vind van Elodie is dat zij jou kan inspireren. Dit doet zij vanuit haar aanstekende enthousiamse, rust, sparkle en oprechte liefde voor haar vak. Ik vertrouw nu meer op mijn eigen intuitie en mijn innerlijke stem. 

Een aanrader als je ook net als ik uit je gouden kooi wilt stappen!

– Jorien

De workshop bestaat uit een druk programma waar je een halve dag aan jezelf werkt. Aan de hand van opdrachten, spelletjes, schema’s en ervaringen van anderen, boots je conflicten na waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt. Je gaat op zoek naar hetgeen jou weerhoudt om verder te komen. 

Tijdens de workshop neemt Elodie je bij de hand en begeleidt je als het ware door jouw emoties en over jouw drempels heen. Deze emoties en drempels zorgen er vaak voor dat jij niet bereikt wat jou écht gelukkig maakt. Je moet kleine pasjes zetten om uiteindelijk een mooi eindresultaat te behalen, pas dan kunnen je hersenen de stappen ook volgen!  Al met al, is de workshop een echte aanrader.

Het argument dat je er geen tijd voor hebt, omdat je een druk leven hebt, gaat niet op. Je investeert hiermee namelijk in jezelf. Ook als je een baan hebt waarbij je dagelijks met problemen van anderen te maken krijgt en deze problemen niet zomaar met de buitenwereld mag delen, is dit een goede manier om even kwijt te kunnen wat jij op je bordje hebt gekregen die dag. Een aanrader dus!

*In de dagelijkse praktijk bekleed ik een functie waarbij ik niet veel informatie dan wel emotie aan de buitenwereld mag tonen. Met name om deze reden heb ik besloten om de recensie over de workshop die ik heb gevolgd bij Elodie anoniem te schrijven. 

– H. 

Ik geef de workshop een 7+, omdat het goed georganiseerd was, er een fijne rustige sfeer heerste en Elodie mij een positief gevoel gaf.

– T – het Activeringshuis

Tijdens de workshop heb ik geleerd dat ik meer mag vertrouwen op mijzelf en meer mag doen, dan alleen denken. Elodie gaf een vertrouwd gevoel. Het voelde veilig om mijn gedachten met haar te delen.

– L. 

‘Laatst hebben ik op een regenachtige zaterdag een heerlijke workshop gehad met Elodie. Het was een clubje meiden die elkaar niet kenden. Op de manier hoe Elodie is (sprankelend, enthousiast en kundig voelden) we ons in dit gezelschap snel vertrouwd. Opmerkelijk hoe snel we ons kwetsbaar durfden op te stellen. Interessante opdrachten gemaakt en eye-openers met elkaar gedeeld. Erg waardevol om te beseffen hoe bijzonder dit is dat je met een klein clubje, onder een professionele begeleiding, zo veel mooie inzichten kunt krijgen! Dankbaar voor deze ochtend!

– Bianca

Bekijk hier waar Elodie jou mee kan helpen

© 2019 - 2022 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Webdesign: Brainwise