Reviews 1-1 coaching

Al ruim 10 jaar was ik zoekende naar ‘wat wil ik nou echt graag doen’ en wat zijn nou eigenlijk mijn kwaliteiten.

Na een gratis doorbreeksessie en flink wat twijfels over ‘moet ik dit traject nou wel aangaan & ga ik echt in mezelf investeren’ heb ik de knoop doorgehakt en ben ik met Elodie aan de slag gegaan, één van de beste keuzes die ik dit jaar heb gemaakt!

Er was vanaf het eerste moment een goede en vertrouwde klik. Tijdens de sessies ben ik op een positieve manier voor een spiegel gezet om te graven en mijn gevoel en wensen onder woorden te brengen, dit was soms best lastig maar uiteindelijk kwam ik hier samen met de begeleiding van Elodie goed uit.

Het voelde als een veilige setting waarbij ik volledig mezelf kon zijn en waar ook ruimte was voor humor.  

Na dit traject weet ik waar mijn onzekerheden liggen en hoe ik daarmee om moet gaan. Ik weet ik nu waar mijn passie ligt, in wat voor een werkomgeving ik wil werken, wat ik belangrijk vind ik een baan en bovenal heb ik meer rust en ruimte in mijn hoofd doordat ik nu een doordachte keuze heb kunnen maken waar ik mij zelfverzekerd bij voel!

– Fenna (1 op 1 coaching)

Ik voelde mij al langer niet gelukkig op mijn werk en bouwde veel frustratie op. Elodie bood mij een gratis doorbreeksessie en heb ik gedaan (met destijds de nodige twijfels). Het gesprek was ontzettend leuk en ik voelde gelijk een klik, alsof ik met een hele goede vriendin zat te kletsen. Zo ontzettend gezellig en toch ook wel to the point.

Na het gesprek twijfelde ik of ik het coachtraject zou starten. Wat had ik uiteindelijk te verliezen? Helemaal niks.

Want ik voelde ik me best ongelukkig in mijn werk. Dit kwam vooral door de situatie op mijn werk en toch ook dat ik collega’s om me heen miste. Ik vond het lastig om te gaan kijken voor iets anders, omdat ik al zo vaak een keuze had gemaakt die dan niet goed uitpakte. Hierdoor kreeg ik ook vaak van mensen om me heen negatief commentaar, waardoor ik me vaak een mislukking voelde. Toch moest er iets gebeuren om me weer happy te krijgen, want op mijn oude werk zou dat niet gaan lukken.

Ik leerde door het coachtraject om beter na te denken over de dingen voor ik het doe. Spontaniteit is iets anders dan impulsief zijn. Sommige dingen heb ik gedaan uit angst omdat ik bang was om niets te hebben en dan weer negatief commentaar te krijge

Inmiddels heb ik echt mijn ding gevonden en ook gelijk stappen gemaakt om hiermee te beginnen en inmiddels ben ik een deeltijdstudie gestart en aan het werk gegaan in deze richting en heb het ontzettend naar mijn zin.

Ik ben echt weer happy met wat ik doe. Ik ben echt niet zweverig ingesteld, maar dit voelde echt alsof het zo had moeten zijn. Dus weet je het even niet meer en wil je een leuke toegankelijke manier om weer een beetje inzicht te krijgen in wat je wilt gaan doen, maar ook in jezelf? Dan kan ik het enorm aanbevelen met Elodie in gesprek te gaan! Uiteindelijk moet je het toch zelf doen, maar Elodie geeft je echt dat steuntje in de rug. Heel erg fijn!

– Maron (1 op 1 coaching)

Mijn vriendin had mij Elodie aangeraden en het klonk super interessant, maar van tevoren kende ik Elodie niet. Ze woont ook niet bij mij in de buurt, waardoor het de keuze voor mij ietsjes lastiger maakte. Ik twijfelde eerst of het echt nodig was voor mij en of ik het zou durven.

Ik vond het spannend om Elodie online te spreken, omdat dat heel anders is dan dat je voor iemand zit. Ik vind het wel een super goede uitkomst! Omdat je elkaar al online ontmoet, maakt het de stap kleiner om elkaar ook persoonlijk te ontmoeten. Mijn ervaring met Elodie is heel positief. Ik had meteen een prettig gevoel bij haar. Ze is open, spontaan en de manier hoe ze is in haar omgang vond ik echt fijn. Ze heeft een fijne uitstraling en ze is een prettig persoon. Ik ben meer gaan nadenken over bepaalde situaties. Het heeft bijgedragen aan de stap die ik gezet heb om mij aan te melden voor een nieuwe opleiding.

Ik zou Elodie aanraden aan meiden die onzeker zijn en die niet weten wat zij willen. Om weer even met beide benen op de grond te worden gezet. Voor mij was het een prettige ervaring en ik heb er echt wat aan gehad.

– Madelief (1 op 1 coaching) –

Voorheen wist ik niet goed welke richting ik moest inslaan en wisselde ik dagelijks van gedachten. Na een aantal sessies met Elodie heb ik geleerd om mijn eigen behoeftes in kaart te brengen en voorop te zetten, zodat ik vanuit dat punt aan mijn doelstellingen kon werken. Elodie kan door haar manier van coachen ervoor zorgen dat je dicht bij jezelf blijft en durft voor je eigen belangen op te komen. Voor mij zeer geslaagd!

– Loraine (1 op 1 coaching) –

Ik heb al heel wat grote keuzes (en daarmee drastische veranderingen) gemaakt in het leven, omtrent werk, studie en persoonlijke kwesties. Ik heb dit altijd redelijk onbewust gedaan en wilde hier eens met iemand over praten. Wat heb ik ervaren en gedaan en wat deed dit met mij? Wat heb ik gevoeld en geleerd? Ik vond de helikopterview met Elodie fijn en verhelderend. Ze stelt je gerust en vraagt op een heldere en vriendelijke manier door. Ze stelt haar vragen zó dat jij uiteindelijk het gesprek zelf voert en alle antwoorden (en daarmee ‘persoonlijke ontdekkingen’) zelf geeft. Ze begeleid jou en oordeelt niet. Je kan wellicht een bepaalde confrontatie met jezelf ervaren maar Elodie buigt dit om naar een positieve uitspraak en ontdekking. Ze is professioneel en weet haar theorie maar ze is daarnaast ook vriendelijk, toegankelijk én zichzelf (achteraf vond ik dit ook echt heel fijn!). Ik vind de huiselijke sfeer fijn en haar manier van doen en laten sloot naadloos op mij aan. Elke keer heb ik weer wat geleerd en ervaarde ik een bepaalde opluchting. Ik heb positieve aantekeningen kunnen nemen en heldere inzichten gekregen die ik dagelijks bij me draag. Ook heb ik geleerd dat ik op de momenten zelf kan evalueren. Ik heb weer een stukje meer van mezelf leren kennen! Ik leef bewuster in het moment en laat me hierdoor steviger en positiever in m’n schoenen staan.

Elodie is gedreven en uiterst professioneel. Ze ként de ‘dip’ en dit maakt praten met haar puur en echt. Naast haar coachings-werk doet ze nog zoveel meer. Ze kan jou écht helpen, eventueel ook op andere vlakken. Een aanrader! Wel moet je echt open staan voor een confronterend maar erg fijn en verhelderend gesprek. Je gaat écht die diepte in en daar moet je klaar voor zijn. Je doet positieve zelfkennis op en dit kan je echt helpen bij het maken van keuzes in de rest van je leven.

– M (1 op 1 coaching) –

Vanuit een betrokken collegiale aandacht kwam snel een vertrouwde sfeer tot stand. Met je humor, doortastendheid en zekere professionaliteit kreeg ik een begeleiding en tips aangereikt die voor mijn gevoel goed aansloten bij wat ik nodig had. Wat zwaar voelde werd ineens stukken lichter. Ik blijf nog altijd bij iedere opkomende zware gedachten/situatie mezelf afvragen: “wat levert dit mij op?”. Bedankt!

– Nasim (1 op 1 coaching) –

Een tijd geleden kwam ik met Elodie in gesprek over haar nieuwe bedrijf wat ze aan het opstarten was. Hierbij vertelde zij mij dat ze een nieuwe richting was ingeslagen en zich wilde focussen op het coachen van jonge vrouwen. Ik raakte met haar in gesprek over het begrip coachen en wat hier nu eigenlijk allemaal bijhoort. Elodie bood mij, vanuit het oogpunt van haar nieuwe bedrijf, twee gratis coaching-sessies aan en ongeveer een week later was de eerste sessie een feit. Ik had van tevoren de opdracht gekregen om eens goed na te denken waarover ik ontevreden/onzeker ben. Rond die periode in mijn leven had ik het best zwaar op relatiegebied en zelfvertrouwen. Vooral dat laatste, mijn zelfvertrouwen, is iets waar ik eigenlijk al sinds mijn voor puberteit mee worstel. Ik kende Elodie nog niet lang, pak ‘m beet 3 maanden, dus ik vond het dus best eng om me zo naar haar open te stellen met persoonlijke/intieme problematiek, terwijl ik haar nog niet zo lang kende. Ik vroeg me af of het wel verstandig was om zo’n persoonlijk probleem bij iemand anders voor te leggen.

Tijdens de coaching-sessies heb ik het idee gekregen dat er veel ruimte was om mijn verhaal te doen. Ik kon zelf bepalen tot hoe diep ik erop in wilde gaan, zonder dat er vanaf de andere kant werd gepusht om maar dieper te graven. Hierdoor kreeg ik een erg vertrouwd gevoel. Door middel van verschillende uitvoerende opdrachten, zoals tekenen, lopen et cetera, ben ik op een interactieve manier naar mijn probleem gaan kijken. Hierdoor heb ik nieuwe inzichten op kunnen doen en ben ik meer over mezelf als persoon te weten gekomen. Naast de variatie aan opdrachten was het ontzettend prettig om met Elodie in gesprek te gaan. Zij biedt een luisterend oor, veroordeelt jou niet door het probleem wat je hebt en ze geeft een rustig en vertrouwd gevoel om je verhaal te doen.

Een lang verhaal kort samengevat, heb ik uiteindelijk vanuit deze coaching-sessies meegekregen dat ik meer voor mezelf moet kiezen en niet constant anderen tevreden moet proberen te houden, ten koste van mijn eigen geluk. Over de afgelopen maanden heb ik dit zeker steeds meer in de praktijk kunnen brengen. Ik laat mensen niet meer zomaar over mij heen lopen en kom op voor mijn eigen ideeën, gedachten en wensen.

 Het type coaching wat Elodie verzorgt, zou ik met name aanbevelen aan jongvolwassenen, man of vrouw, maakt niet uit. Vandaag de dag staat er naar mijn inziens zoveel druk op jongvolwassenen. Er wordt verwacht dat je gaat studeren, je moet werken, huur betalen, druk vanaf sociale media. Door alle deze factoren verdwijnt menig persoon nog weleens onder een lawine van taken en verplichtingen. Ik denk dat het prettig is om zo nu en dan je verhaal kwijt te kunnen bij iemand die niet oordeelt en even goed op jezelf te kunnen reflecteren en jezelf af te vragen of je wel echt gelukkig bent met wat je doet.
 

Elodie is een prachtige vrouw met passie voor haar vak. Ik heb van dichtbij mee mogen maken hoe hard zij werkt om haar doelen na te streven en hoe zij dit probeert over te brengen op anderen.’’

– Esther (1 op 1 coaching) –

Elodie ken ik als een zeer enthousiaste en positieve vrouw waar ik altijd mee kan lachen. Haar energie en liefde voor mensen zorgen ervoor dat ik mij altijd bij haar op mijn gemak en goed voel bij haar. Zij heeft een coach houding, waarbij zij mij de spiegel voor gehouden heeft en mijn eigen kracht en talenten naar boven heeft gehaald en bekrachtigd. Fijn dat zij over negatieve gevoelens en gedachten relativerend was en mij anders deed denken over die gevoelens. Dank je wel voor jou positieve energie boost en het blijven controleren hoe het gaat.

– B (1 op 1 coaching). –

Ik twijfelde vooraf of ik er wel echt wat van zou opsteken, maar tijdens onze gesprekken is er voor mij wel het een en het ander duidelijk geworden over hoe ik mijzelf in de weg zit en hoe mijn omgeving hier invloed op kan hebben.

Door deze inzichten heb ik bepaalde keuzes voor mezelf kunnen maken die ik anders waarschijnlijk zou hebben uitgesteld tot op een punt waar ik er geen ”grip” of ”controle over zou hebben, wat hoogstwaarschijnlijk negatief voor mij zou hebben uitgepakt. Ik ben tevreden met de keuzes die ik heb gemaakt en ben daardoor veel gegroeid. Persoonlijk zou ik dit soort coaching eigenlijk iedereen aanbevelen, er is niemand die niet iets over zichzelf kan leren!

– N (1 op 1 coaching) –

”De afgelopen tijd heb ik persoonlijke begeleiding gehad van Elodie, om te kijken naar mijn passie en welke kleine stapjes ik kan zetten.

Continue heeft zij een spiegel voorgehouden, zodat ik zelf kon realiseren dat een klein stapje ook goed is en dat ik er op deze manier ook kom. Bedankt Elodie, voor weer een stukje meer melodie in mijn leven =)”

– B (1 op 1 coaching) –

Reviews van eerder werK: workshops 

De workshop van Elodie is voor mij een hele prettige en waardevolle ervaring geweest! Elodie had alles goed verzorgd en de oefeningen zorgvuldig voorbereid. Het was te merken dat Elodie weet waar ze het over heeft. Ze kon de informatie goed en helder over brengen en zorgde bij de oefeningen met haar betrokkenheid en scherpe vragen voor een fijne begeleiding. Ze heeft me uitgedaagd om na te denken over mijzelf en mijn kernwaarden, en om verder te kijken wat de mogelijkheden zijn om met mijn passies aan de slag te gaan. Met de kennis en oefeningen uit de workshop ben ik tot inzichten gekomen en heb ik stappen durven zetten. Dit heeft er voor gezorgd dat ik na een aantal weken al van een passie mijn werk heb gemaakt! Een echte aanrader dus om deze workshop te volgen!

– Doenja (workshop) –

”De workshop was goed! Ik geef het een 8. Er was en strakke regie in de aangeboden stof en de tijd, maar er was ook genoeg ruimte voor vragen. Elodie is duidelijk in communicatie, stelt de vragen helder, checkt of iedereen het begrijpt, is scherp en goed oplettend naar reacties van kandidaten.

De sfeer was open, er was een fijne samenwerking tussen groepjes en het delen met elkaar. Ook was ik nieuwsgierig naar de NLP-opdracht en wil ik mij meer in verdiepen, omdat we vaak onbewust doorgaan met bepaalde patronen. 

– A – het Activeringshuis (workshop) –

De workshop heeft mij positieve energie gegeven en ik was zeer tevreden. Het was heel fijn en er heerste een positieve, open en activerende sfeer. Ik neem vooral mee dat lef hebben en het gewoon doen super belangrijk zijn en dat opleiding niet het belangrijkste is

– M (workshop) –

”Elodie komt heel relaxt en super natuurlijk over. Hierdoor was de vibe tijdens de workshop en in de groep heel fijn en intiem en durfde de deelnemers zich kwetsbaar op te stellen. 

Het is heel fijn om naar Elodie te luisteren, omdat ze weet waar ze het over heeft en ook weet hoe ze dit moet overbrengen. Elodie is recht voor z’n raap, wat ervoor zorgt dat je echt wordt ‘gedwongen’ om dieper naar de lagen van jezelf te kijken. De workshop inhoudelijk was ook heel duidelijk en overzichtelijk. Als je op zoek bent naar een workshop waarbij je naar jezelf leert kijken en verandering in je gedrag wil toepassen is deze workshop zeker de moeite waard!’‘ 

– Kimberley (workshop) –

Ik geef de workshop ‘’Ontdek je passie en kom uit je gouden kooi’’ een 9. Er was een fijn tempo, goede afwisseling, iedereen was open en luisterde goed naar elkaar en Elodie gaf iedereen een goed gevoel. Het belangrijkste dat ik uit de workshop meeneem is dat het belangrijk is om vanuit je waarden te gaan denken en dat er niet altijd één antwoord hoeft te zijn op wat je passie is.

– D (workshop)

De workshop was veel concreter dan ik had verwacht, super positief. De workshop was goed geregeld, inclusief lunch en er heerste een positieve, goede energie! Ik heb geleerd dat ik meerdere passies heb en deze kan combineren en dat het oké is om fouten te maken.

– E – het Activeringshuis (workshop) –

Ik besloot om mee te doen aan een ochtend- workshop “Kom uit je gouden kooi”. Een proffesionele & creatieve workshop met een klein groepje vrouwen om op zoek te gaan naar onze passies. Elodie is creatief, stelt de juiste vragen en schakelt snel. Tijdens haar workshop hebben wij gezamelijk maar ook persoonlijke begeleiding gehad en ze neemt je echt mee on a journey.

Wat ik sterk vind van Elodie is dat zij jou kan inspireren. Dit doet zij vanuit haar aanstekende enthousiamse, rust, sparkle en oprechte liefde voor haar vak. Ik vertrouw nu meer op mijn eigen intuitie en mijn innerlijke stem. 

Een aanrader als je ook net als ik uit je gouden kooi wilt stappen!

– Jorien (workshop)

Van de workshop had ik meer een presentatievorm verwacht en minder interactie. Gelukkig vond ik de huidige vorm nog veeel leuker! De diversiteit van de opdrachten en de interactie op een laagdrempelige wijze vond ik heel positief en vond het daardoor ook minder spannend dan verwacht. De workshop heeft een mooie opbouw en je ontdekt steeds meer over jezelf. De sfeer was open, vrij en ongedwongen. Elodie voelde vertrouwd en welkom. Ik neem vooral mee dat je twee kanten op kan denken, zoals aan bod kwam bij een van de opdrachten. Dit zorgt voor een heel ander perspectief.  

– M – het Activeringshuis (workshop) –

De workshop bestaat uit een druk programma waar je een halve dag aan jezelf werkt. Aan de hand van opdrachten, spelletjes, schema’s en ervaringen van anderen, boots je conflicten na waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt. Je gaat op zoek naar hetgeen jou weerhoudt om verder te komen. 

Tijdens de workshop neemt Elodie je bij de hand en begeleidt je als het ware door jouw emoties en over jouw drempels heen. Deze emoties en drempels zorgen er vaak voor dat jij niet bereikt wat jou écht gelukkig maakt. Je moet kleine pasjes zetten om uiteindelijk een mooi eindresultaat te behalen, pas dan kunnen je hersenen de stappen ook volgen!  Al met al, is de workshop een echte aanrader.

Het argument dat je er geen tijd voor hebt, omdat je een druk leven hebt, gaat niet op. Je investeert hiermee namelijk in jezelf. Ook als je een baan hebt waarbij je dagelijks met problemen van anderen te maken krijgt en deze problemen niet zomaar met de buitenwereld mag delen, is dit een goede manier om even kwijt te kunnen wat jij op je bordje hebt gekregen die dag.

Een aanrader dus!

In de dagelijkse praktijk bekleed ik een functie  waarbij ik niet veel informatie dan wel emotie aan de buitenwereld mag tonen. Met name om deze reden heb ik besloten om de recensie over de workshop die ik heb gevolgd bij Elodie anoniem te schrijven. 

– H. (workshop)

Ik geef de workshop een 7+, omdat het goed georganiseerd was, er een fijne rustige sfeer heerste en Elodie mij een positief gevoel gaf.

– T – het Activeringshuis (workshop) –

Tijdens de workshop heb ik geleerd dat ik meer mag vertrouwen op mijzelf en meer mag doen, dan alleen denken. Elodie gaf een vertrouwd gevoel. Het voelde veilig om mijn gedachten met haar te delen.

– L. (workshop)

‘Laatst hebben ik op een regenachtige zaterdag een heerlijke workshop gehad met Elodie. Het was een clubje meiden die elkaar niet kenden. Op de manier hoe Elodie is (sprankelend, enthousiast en kundig voelden) we ons in dit gezelschap snel vertrouwd. Opmerkelijk hoe snel we ons kwetsbaar durfden op te stellen. Interessante opdrachten gemaakt en eye-openers met elkaar gedeeld. Erg waardevol om te beseffen hoe bijzonder dit is dat je met een klein clubje, onder een professionele begeleiding, zo veel mooie inzichten kunt krijgen! Dankbaar voor deze ochtend!

– Bianca (workshop)

Reviews van eerder werk: gastlessen

De gastlessen die Elodie bij ons heeft verzorgd zijn uitstekend ontvangen door de leerlingen in havo 4. Elodie motiveert de leerlingen door zichzelf open te stellen en mede daardoor de leerlingen op hun gemak te stellen. Leerlingen reageren positief op haar en haar verhaal. Ook de ‘moeilijke leerlingen’ kan zij met gemak bereiken en aan het denken zetten. Zij valt op omdat haar lessen gericht zijn op zelfreflectie en anders dan de leerlingen gewend zijn. Ik heb Elodie in meerdere lessen aan het werk gezien en heb gezien dat ze in staat is elke groep in de juiste modus te bedienen zodat er toch gewerkt wordt. We gaan vaker een beroep op Elodie doen om deze lessen te verzorgen. In deze tijd zetten haar lessen juist de aandacht op datgene wat de leerlingen nu nodig hebben.”

– E. Aytekin – teamleider havo 4/5 en docent (gastles) –

De gastles van Elodie is belangrijk en de moeite waard. Elodie is een vriendelijk en open persoon. 

Jongeren zijn druk met de wereld on hen heen, maar het is ook belangrijk om stilte staan en na te denken over wat JIJ wil, wat voor JOU belangrijk is als mens en waar JIJ je prioriteit wil leggen. Welke keuzes maak JIJ?

De studenten kregen tijdens de gastles de ruimte om voor zichzelf na te denken over zichzelf en zelf te bepalen of ze iets wilden delen met hun klasgenoten. De sfeer is hierdoor ontspannen en veilig voor iedereen. Tegelijkertijd wordt iedereen uitgedaagd om voor zichzelf na te denken over het maken van keuzes en wat belangrijk is voor henzelf als persoon. 

Een mooie zin die Elodie gebruikt is: ”Je kan niet bepalen wat jou overkomt in het leven, maar je kan wel zelf bepalen hoe je ermee omgaat’

– P. Mutsaerts – Koning Willem I college (gastles) –

Wat ik heb geleerd van de gastles van vandaag is dat je ook een keer naar jezelf kan kijken in plaats van naar anderen. Jij bent ook een prioriteit!! Ik vond het heel mooi om te zien hoe Elodie haarzelf openstelde voor een onbekende groep. Uit haar verhaal bleef er een ding steeds in me hoofd maar terug komen en dat was de vraag, “wat ga je doen?” niks, want ik kan het toch niet of ik ga het proberen, waardoor het misschien wel lukt. 

Wat ik ook een heel mooi stukje vond was het moment dat je naar je eigen kernwaarden moest kijken!! Zo kom je toch nog dichter op jezelf en zo kijk je ook wat echt belangrijk voor je is. Als je weet wat belangrijk voor je is, kun je verder. Dat is ook weer een prioriteit verder gaan, want prioriteiten kun je steeds verder overtreffen als je de ene al doorstaan hebt!! 

– Student Koning Willem I college (gastles) –

Elodie heeft vandaag een workshop Geluk gegeven aan de studenten van Welzijn. Tijdens de workshop straalt ze enthousiasme uit. Elodie begint met een Energizer en dit activeert de studenten. Door eigen ervaringen te delen weet Elodie de studenten te boeien en te motiveren. Daarnaast koppelt ze er theorie aan die de studenten aan het denken zetten.

Fijn dat er veel voorbeelden gebruikt worden, daarnaast is het interactief, studenten houden wel van lekker bezig zijn! Elodie durft studenten uit te dagen, te prikkelen om dicht bij zichzelf te blijven. Hierdoor zorgt ze voor een veilige sfeer in de groep. Bedankt voor het inspireren van onze studenten!”

– Carrie – docent bij MBO Utrecht (gastles) –

Elodie heeft een hele fijne benadering jegens de doelgroep (studenten). Leuke werkvormen die ingezet worden tijdens de gelukslessen om de eerste stap te maken naar geluk. Haar persoonlijke verhaal die ze deelde leidde tot bewustwording, geluk heb je ZELF in de hand! Super fijne les!.

– Imane – docent MBO Utrecht  (gastles) –

Ik vond het een hele interessante en goed doordachte les. Elodie sprak gelukkig niet tegen ons als dat we kinderen waren, dus dat vind ik al een groot pluspunt. Ook ben ik zelf erg bezig om mijn eigen keuzes te maken, maar heb hier nog vaak moeite mee. Daarom kwam deze les eigenlijk als geroepen! Het heeft mij toch nog wel wat meer aan het denken gezet. 

Dus bedankt voor de leuke gastles!

– Student Koning Willem I college (gastles) –

Voor onze eerstejaars Communication & Multimedia Design studenten heeft Elodie een gastcollege gegeven over het volgen van je passie. Wat ik enorm waardeerde is dat Elodie heel snel om wist te schakelen naar een online gastcollege. Ze was heel flexibel en betrokken in de voorbereiding hierop. Elodie kreeg de studenten goed mee en wist, ook online, de interactie met hen aan te gaan. De studenten vonden het een interessant en waardevol college, in hun werk hebben we terug gezien dat het indruk op ze heeft gemaakt. 

Pauline van Nouhuys – docent Hogeschool Utrecht (gastles) –

Een maand geleden kwam Elodie (een leuke, enthousiaste meid) les geven over geluk. Tijdens de les vertelde ze wat dingen over haar eigen leven en hoe zij met de dingen omgaat. Dit vond ik erg interessant en leerzaam om te horen. We hebben telefonisch nog contact gehad en heb daar wijze lessen uit mogen halen. GELUK IS MAAKBAAR! 🍀

– Melissa – student MBO Utrecht (gastles) –

© 2019 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Webdesign: Brainwise

Gratis groeiboek ''Ontdek je passie''

Als je je aanmeldt voor dit gratis groeiboek, zal je ook gratis tips en inspiratie ontvangen.  Ik ga zorgvuldig om met je gegevens (privacyverklaring).

Super! Je hebt de eerste stap gezet om los te breken van je baan. Je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mailbox.