Reviews 1 op 1 coaching naar jouw droombaan

Al ruim 10 jaar was ik zoekende naar ‘wat wil ik nou echt graag doen’ en wat zijn nou eigenlijk mijn kwaliteiten.

Na  flink wat twijfels over ‘moet ik dit traject nou wel aangaan & ga ik echt in mezelf investeren’ heb
ik de knoop doorgehakt en ben ik met Elodie aan de slag gegaan, één van de beste keuzes die ik dit jaar heb gemaakt!

Er was vanaf het eerste moment een goede en vertrouwde klik. Tijdens de sessies ben ik op een positieve manier voor een spiegel gezet om te graven en mijn gevoel en wensen onder woorden te brengen, dit was soms best lastig maar uiteindelijk kwam ik hier samen met de begeleiding van Elodie goed uit. Het voelde als een veilige setting waarbij ik volledig mezelf kon zijn en waar ook ruimte was voor humor.  

Na dit traject weet ik waar mijn onzekerheden liggen en hoe ik daarmee om moet gaan. Ik weet ik nu waar mijn passie ligt, in wat voor een werkomgeving ik wil werken, wat ik belangrijk vind ik een baan en bovenal heb ik meer rust en ruimte in mijn hoofd doordat ik nu een doordachte keuze heb kunnen maken waar ik mij zelfverzekerd bij voel! 

– Fenna 

Ik voelde mij al langer niet gelukkig op mijn werk en bouwde veel frustratie op. Ik twijfelde ik of ik het coachtraject zou starten. Wat had ik uiteindelijk te verliezen? Helemaal niks, want ik voelde ik me ongelukkig in mijn werk. Dit kwam vooral door de situatie op mijn werk en toch ook dat ik collega’s om me heen miste. Ik vond het lastig om te gaan kijken voor iets anders, omdat ik al zo vaak een keuze had gemaakt die dan niet goed uitpakte. Hierdoor kreeg ik ook vaak van mensen om me heen negatief commentaar, waardoor ik me vaak een mislukking voelde. Toch moest er iets gebeuren om me weer happy te krijgen, want op mijn oude werk zou dat niet gaan lukken.

Ik leerde door het coachtraject om beter na te denken over de dingen voor ik het doe. Spontaniteit is iets anders dan impulsief zijn. Sommige dingen heb ik gedaan uit angst omdat ik bang was om niets te hebben en dan weer negatief commentaar te krijgen.

Inmiddels heb ik echt mijn ding gevonden en ook gelijk stappen gemaakt om hiermee te beginnen en inmiddels ben ik een deeltijdstudie gestart en aan het werk gegaan in deze richting en heb het ontzettend naar mijn zin!

Ik ben echt weer happy met wat ik doe. Ik ben echt niet zweverig ingesteld, maar dit voelde echt alsof het zo had moeten zijn. Dus weet je het even niet meer en wil je een leuke toegankelijke manier om weer een beetje inzicht te krijgen in wat je wilt gaan doen, maar ook in jezelf? Dan kan ik het enorm aanbevelen met Elodie in gesprek te gaan! Uiteindelijk moet je het toch zelf doen, maar Elodie geeft je echt dat steuntje in de rug. Heel erg fijn!

– Maron

Mijn vriendin had mij Elodie aangeraden en het klonk super interessant, maar van tevoren kende ik Elodie niet. Ze woont ook niet bij mij in de buurt, waardoor het de keuze voor mij ietsjes lastiger maakte. Ik twijfelde eerst of het echt nodig was voor mij en of ik het zou durven.

Ik vond het spannend om Elodie online te spreken, omdat dat heel anders is dan dat je voor iemand zit. Ik vind het wel een super goede uitkomst! Omdat je elkaar al online ontmoet, maakt het de stap kleiner om elkaar ook persoonlijk te ontmoeten. Mijn ervaring met Elodie is heel positief. Ik had meteen een prettig gevoel bij haar. Ze is open, spontaan en de manier hoe ze is in haar omgang vond ik echt fijn. Ze heeft een fijne uitstraling en ze is een prettig persoon. Ik ben meer gaan nadenken over bepaalde situaties. Het heeft bijgedragen aan de stap die ik gezet heb om mij aan te melden voor een nieuwe opleiding.

Ik zou Elodie aanraden aan meiden die onzeker zijn en die niet weten wat zij willen. Om weer even met beide benen op de grond te worden gezet. Voor mij was het een prettige ervaring en ik heb er echt wat aan gehad.

– Madelief

Nog nooit heb ik echt na hoeven denken wat ik nou echt wilde. Alles ging en beetje vanzelf tot het moment van besef kwam dat ik er diep van binnen helemaal niet gelukkig van werd. Ik ben Elodie tegen gekomen op social media toen ik al gestopt was met werken. De eerste stap had ik dus al gezet, maar hoe nu verder? Ik had geen idee waar ik moest beginnen. Na de doorbreeksessie had ik niet veel tijd nodig. Ik wilde zo snel mogelijk aan de slag met het traject! 

Elodie heeft me aan het denken gezet en dat heeft me tot mooie inzichten gebracht. Het was zeker niet makkelijk, maar dankzij Elodie ben ik erachter gekomen wat ik nou echt belangrijk vind in het leven. Vol vertrouwen in mijzelf heb ik de keuze gemaakt om een nieuwe studie te gaan volgen. Nooit gedacht dat het me in zo’n korte tijd en zonder frustratie zou lukken!

Elodie bedankt!

– Kim

Bekijk hier waar Elodie jou mee kan helpen

Voor dit traject zat ik echt met mezelf in de knoop, ik was totaal niet gelukkig op werk gebied, maar wist ook niet wat ik wel wilde. 

Ik wilde dit gevoel niet meer, ik wilde werk vinden wat echt bij mij past en mij gelukkig maakt. Elodie kwam op mijn pad en ik had er meteen een goed gevoel bij.

Ik vond het wel spannend, maar ik wilde verandering dus ik ging er voor. En ik ben super blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Ik heb super veel aan de coachgesprekken en de werkboeken gehad. Ik weet nu wat ik wil, wat bij mij past en wat mij gelukkig maakt. Ik heb mijn angsten en onzekerheden aan de kant kunnen zetten en een keuze kunnen maken.


Ik voel me weer gelukkig en zelfverzekerd door deze keuze. Het traject heeft er dus voor gezorgd dat ik heb gevonden wat ik wil, maar ook dat ik heel veel heb geleerd over mezelf. 

Ik ben blij dat Elodie op mijn pad kwam en dankbaar voor dit traject, want mijn leven is hierdoor in een korte tijd positief veranderd. Nogmaals bedankt Elodie! 

– Patty

Ik voelde mij al een tijdje vastzitten, maar ik wist niet goed waar ik moest beginnen om uit die situatie te komen. Een vriendin raadde mij aan om contact te zoeken met Elodie. 

Vanaf het eerste moment voelde ik dat ik hiermee de juiste stap had gezet. Met haar open, lieve, positieve en energieke houding zette ze mij flink aan het denken. Ze heeft mij meerdere keren een nodige spiegel voorgehouden en heeft mij helpen ontdekken wat ik nou echt belangrijk vind en waar ik naartoe wil. 

Maar misschien nog wel belangrijker: Elodie hielp mij weer dichter bij mijzelf te komen en mijn zelfvertrouwen weer op de te bouwen! Het was een hele mooie ontdekkingstocht Dank je wel! 

– Jolinke

Ik raad Elodie zeker aan! Het is een hele leuke en makkelijke meid om mee te praten. Ze luistert goed en stelt je kritische vragen. Je kan echt jezelf zijn en dingen heel persoonlijk brengen. Zij weet overal wel een goed antwoord op te geven.

Zij leert echt hoe je naar jezelf moet kijken, welke vragen je aan jezelf moet stellen en hoe jij erachter komt waar jouw krachten zitten. Ik heb zoveel meer inzichten gekregen in wie ik ben en waar ik voor sta.

Waar ik voor dit traject echt verdwaald was en niet wist wie ik ben heeft zij mijn ogen geopend en mij helpen zien wie ik ben!

Ik wil Elodie hier heel erg voor bedanken en voor alle steun die ze tussendoor gaf. Nog steeds kan ik altijd met vragen bij haar terecht!

Bedankt voor je oprechtheid en het fijne mens dat je bent Elodie!

– Ashlyn

Voorheen wist ik niet goed welke richting ik moest inslaan en wisselde ik dagelijks van gedachten. Na een aantal sessies met Elodie heb ik geleerd om mijn eigen behoeftes in kaart te brengen en voorop te zetten, zodat ik vanuit dat punt aan mijn doelstellingen kon werken. Elodie kan door haar manier van coachen ervoor zorgen dat je dicht bij jezelf blijft en durft voor je eigen belangen op te komen. Voor mij zeer geslaagd!

– Loraine

Bekijk hier waar Elodie jou mee kan helpen

Ik heb al heel wat grote keuzes (en daarmee drastische veranderingen) gemaakt in het leven, omtrent werk, studie en persoonlijke kwesties. Ik heb dit altijd redelijk onbewust gedaan en wilde hier eens met iemand over praten. Wat heb ik ervaren en gedaan en wat deed dit met mij? Wat heb ik gevoeld en geleerd? Ik vond de helikopterview met Elodie fijn en verhelderend. Ze stelt je gerust en vraagt op een heldere en vriendelijke manier door. Ze stelt haar vragen zó dat jij uiteindelijk het gesprek zelf voert en alle antwoorden (en daarmee ‘persoonlijke ontdekkingen’) zelf geeft. Ze begeleid jou en oordeelt niet. Je kan wellicht een bepaalde confrontatie met jezelf ervaren maar Elodie buigt dit om naar een positieve uitspraak en ontdekking. Ze is professioneel en weet haar theorie maar ze is daarnaast ook vriendelijk, toegankelijk én zichzelf (achteraf vond ik dit ook echt heel fijn!). Ik vind de huiselijke sfeer fijn en haar manier van doen en laten sloot naadloos op mij aan. Elke keer heb ik weer wat geleerd en ervaarde ik een bepaalde opluchting. Ik heb positieve aantekeningen kunnen nemen en heldere inzichten gekregen die ik dagelijks bij me draag. Ook heb ik geleerd dat ik op de momenten zelf kan evalueren. Ik heb weer een stukje meer van mezelf leren kennen! Ik leef bewuster in het moment en laat me hierdoor steviger en positiever in m’n schoenen staan.

Elodie is gedreven en uiterst professioneel. Ze ként de ‘dip’ en dit maakt praten met haar puur en echt. Naast haar coachings-werk doet ze nog zoveel meer. Ze kan jou écht helpen, eventueel ook op andere vlakken. Een aanrader! Wel moet je echt open staan voor een confronterend maar erg fijn en verhelderend gesprek. Je gaat écht die diepte in en daar moet je klaar voor zijn. Je doet positieve zelfkennis op en dit kan je echt helpen bij het maken van keuzes in de rest van je leven.

– M

Vanuit een betrokken collegiale aandacht kwam snel een vertrouwde sfeer tot stand. Met je humor, doortastendheid en zekere professionaliteit kreeg ik een begeleiding en tips aangereikt die voor mijn gevoel goed aansloten bij wat ik nodig had. Wat zwaar voelde werd ineens stukken lichter. Ik blijf nog altijd bij iedere opkomende zware gedachten/situatie mezelf afvragen: “wat levert dit mij op?”. Bedankt!

– Nasim

Tijdens de coaching-sessies heb ik het idee gekregen dat er veel ruimte was om mijn verhaal te doen. Ik kon zelf bepalen tot hoe diep ik erop in wilde gaan, zonder dat er vanaf de andere kant werd gepusht om maar dieper te graven. Hierdoor kreeg ik een erg vertrouwd gevoel. Hierdoor heb ik nieuwe inzichten op kunnen doen en ben ik meer over mezelf als persoon te weten gekomen. Het was ontzettend prettig om met Elodie in gesprek te gaan. Zij biedt een luisterend oor, veroordeelt jou niet door het probleem wat je hebt en ze geeft een rustig en vertrouwd gevoel om je verhaal te doen.

Een lang verhaal kort samengevat, heb ik uiteindelijk vanuit deze coaching-sessies meegekregen dat ik meer voor mezelf moet kiezen en niet constant anderen tevreden moet proberen te houden, ten koste van mijn eigen geluk. Over de afgelopen maanden heb ik dit zeker steeds meer in de praktijk kunnen brengen. Ik laat mensen niet meer zomaar over mij heen lopen en kom op voor mijn eigen ideeën, gedachten en wensen.

 Het type coaching wat Elodie verzorgt, zou ik met name aanbevelen aan jongvolwassenen. Vandaag de dag staat er naar mijn inziens zoveel druk op jongvolwassenen. Er wordt verwacht dat je gaat studeren, je moet werken, huur betalen, druk vanaf sociale media. Door alle deze factoren verdwijnt menig persoon nog weleens onder een lawine van taken en verplichtingen. Ik denk dat het prettig is om zo nu en dan je verhaal kwijt te kunnen bij iemand die niet oordeelt en even goed op jezelf te kunnen reflecteren en jezelf af te vragen of je wel echt gelukkig bent met wat je doet.
 

Elodie is een prachtige vrouw met passie voor haar vak!

– Esther

Elodie ken ik als een zeer enthousiaste en positieve vrouw waar ik altijd mee kan lachen. Haar energie en liefde voor mensen zorgen ervoor dat ik mij altijd bij haar op mijn gemak en goed voel bij haar. Zij heeft een coach houding, waarbij zij mij de spiegel voor gehouden heeft en mijn eigen kracht en talenten naar boven heeft gehaald en bekrachtigd. Fijn dat zij over negatieve gevoelens en gedachten relativerend was en mij anders deed denken over die gevoelens. Dank je wel voor jou positieve energie boost en het blijven controleren hoe het gaat.

– B

Ik twijfelde vooraf of ik er wel echt wat van zou opsteken, maar tijdens onze gesprekken is er voor mij wel het een en het ander duidelijk geworden over hoe ik mijzelf in de weg zit en hoe mijn omgeving hier invloed op kan hebben.

Door deze inzichten heb ik bepaalde keuzes voor mezelf kunnen maken die ik anders waarschijnlijk zou hebben uitgesteld tot op een punt waar ik er geen ”grip” of ”controle over zou hebben, wat hoogstwaarschijnlijk negatief voor mij zou hebben uitgepakt. Ik ben tevreden met de keuzes die ik heb gemaakt en ben daardoor veel gegroeid. Persoonlijk zou ik dit soort coaching eigenlijk iedereen aanbevelen, er is niemand die niet iets over zichzelf kan leren!

– N

”De afgelopen tijd heb ik persoonlijke begeleiding gehad van Elodie, om te kijken naar mijn passie en welke kleine stapjes ik kan zetten.

Continue heeft zij een spiegel voorgehouden, zodat ik zelf kon realiseren dat een klein stapje ook goed is en dat ik er op deze manier ook kom. Bedankt Elodie, voor weer een stukje meer melodie in mijn leven =)”

– B

Dankzij Elodie heb ik ingezien dat je niet perse Een opleiding hoeft te hebben om aan iets anders te beginnen. Je hoeft ook niet perse in loondienst te zijn om zekerheid te hebben. Doen wat je leuk vindt kan je ook je werk van maken en dat is precies wat ik wil gaan doen! Bedankt voor alles Elodie!

– Nina 

Reviews 1 op 1 coaching naar jouw droombedrijf

Na de minitraining ben ik aan de slag gegaan met het coachtraject. Dit traject had ik gekozen na mijn eerdere zeer positieve ervaring met Elodie. Ik wilde graag verder uitpluizen wat ik wou, waar ik goed in ben en hoe ik dat verder in de praktijk moest gaan toepassen.

Zonder dit traject zou ik nog steeds vastzitten.  Ik had echt zicht van buitenaf nodig die mij verder kon gaan begeleiden. Ik heb namelijk jaren werk ervaring in de detailhandel en had altijd in een fysieke winkel gewerkt. Ik had daarom nooit kunnen bedenken dat er misschien meer kansen voor mij waren weggelegd in de online wereld.

Dankzij Elodie ben ik hier open voor gaan staan. Ik ben door haar een Instagram pagina begonnen: moments.memories21 daarnaast een eigen website en nog een Facebookpagina. Ook ben ik begonnen met het schrijven van een doeboek! Dat had ik begin dit jaar allemaal niet kunnen bedenken.
 

Ik vond tijdens dit traject super fijn  dat er live Zoom sessies waren zodat je echt persoonlijk contact met elkaar hebt. Elodie is een zeer lieve, vakkundige vrouw en is makkelijk om een leuke klik met haar te krijgen! Dit komt denk ook door haar achtergrond als leerkracht.

Ze kan goed luisteren maar ook zeer zeker goed vertellen en je andere inzichten bijbrengen. Ik heb echt heel veel gehad aan dit traject. Ik kan daarom iedereen aanraden om dit traject te volgen als je verdere begeleiding wil in het opstarten van een eigen bedrijf”

– Sharmaine

”’Het ondernemerstraject van Elodie was alles wat ik nodig had als startende ondernemer. Ik was op zoek naar een coach die een fijne vibe heeft, begripvol en flexibel is, mee kan denken en praktische tips geeft.

De meeste coaching die ik ken (online of via een bedrijf) is gebaseerd op een bepaalde strategie/structuur doorlopen en het voelt alsof jij als persoon daarin gepropt wordt. Bij Elodie is dit echt anders, zij gaat aan de slag met JOU en je bedrijf!

De coachgesprekken die je voert met Elodie zijn van zo’n grote meerwaarde. Ze kijkt naar wat er op dit moment speelt en waar je NU hulp bij kunt gebruiken. Haar vragen zetten je direct weer in de juiste mindset om verder aan de slag te gaan met jouw eigen bedrijf.

Er is ruimte voor je onzekerheden en twijfels en hoe fijn is het als iemand deze herkent. Ze weet deze gedachtes op een fijne manier om te buigen samen met je. Dit is iets wat ik na dit traject nu zelf ook steeds beter kan. Ze ondersteunt je goed, durft confronterende vragen te stellen, trekt je uit je comfortzone, maar weet hierin een fijne en vertrouwelijke sfeer te behouden. 

Als ondernemer ben je geneigd om alles veel te snel te willen, maar met de groeiboeken krijg je de ondernemersonderdelen aangeboden waarmee je op je eigen manier aan de slag kan. Deze zitten vol met goede opdrachten en actiepunten om te ondernemen. 

Ik ben zo blij dat ik het traject met Elodie heb gedaan. Ik had in het begin allerlei redenen om het niet te doen, maar ik kan er nu geen één meer verzinnen. Het heeft mij geholpen om in een snel tempo een vaardige ondernemer te zijn! 

– Melissa

Reviews mini training

Ik ben aan de slag gegaan met de mini training en vond dat er echt goede en duidelijke vragen werden gesteld. Om zo je wensen en doelen te trechteren. Maar aan het einde van de training nog geen antwoord op mijn vraag ”wat wil ik nu?” Gelukkig was daar nog de 1 op 1 coaching. Bam eye opener! Blijkbaar dacht ik veel te moeilijk in opties en lag het antwoord gewoon voor mijn neus. Dit had ik zonder Elodie nooit kunnen inzien! Zo ontzettend blij dat ik deze stap heb genomen en het was het zeker waard!

Sharmaine

Voordat ik begon met de mini training van Elodie was het voor mij totaal onduidelijk wat ik wilde met mijn toekomst en of ik wel een goede keus had gemaakt wat betreft mijn (afgeronde) opleiding. Door de vragen die ik tijdens de mini training heb moeten beantwoorden, werd voor mij duidelijk wat goed bij mij past, waar mijn passie ligt en wat belangrijk voor mij is. Ik heb nu een duidelijk doel voor ogen en werk daar stap voor stap naar toe met de keuzes die ik maak. Dit geeft rust en scheelt ook veel tijd, stress en moeite, omdat ik bijvoorbeeld niet meer reageer op vacatures waarbij ik van te voren eigenlijk al weet dat het niet de functie of plek voor mij is. In plaats hiervan steek ik deze tijd onder andere in het volgen van cursussen, zodat ik hopelijk uiteindelijk bij mijn droombaan terecht kom

Noor

Ik heb altijd wel geweten in welke werkveld ik graag aan de slag wilde. Het was voor mij alleen nog niet duidelijk welke functie. Ik heb daardoor verschillende functies uitgeprobeerd. Daarnaast veel webinars, trainingen, cursussen gevolgd op zoek naar een antwoord. Een antwoord die er altijd al was maar niet naar geluisterd werd.

Met de minitraining van Elodie ben ik dieper gaan kijken naar mijn interesses, mijn doelen en wat mij energie geeft. Wat ik zo fijn vond aan de training waren de vragen die Elodie stelde waardoor je in principe naar de ‘root of the problem’ gaat kijken.

Daarnaast deelt Elodie ook haar eigen ervaring in het vinden van haar droombaan. De punten die benoemd werden en de obstakels waar zij tegenaan liep waren heel herkenbaar waardoor het een vertrouwd gevoel gaf en je je gehoord voelde. Ik zou de minitraining zeker aanraden als je er zelf niet uitkomt en die duw in de rug nodig hebt.  

Jacqueline

Ik vond de mini training leuk om te doen. Het is leuk in elkaar gezet. Ik verlies nogal snel mijn aandacht, maar de training is echt fijn opgebouwd en blijft boeien. De fijne en enthousiaste uitleg die Elodie gaf, heeft mij erg geholpen!

Het was echt even graven en soms legde ik het expres even weg. Dit zorgde ervoor dat er steeds nieuwe dingen boven kwamen. Ik verwachtte totaal iets nieuws of anders te ontdekken, maar eigenlijk kwam het erg overeen met dingen die ik stiekem al wist. Het waren dingen die vanzelfsprekend waren als ik er nu op terug denk, maar waar ik gewoon niet toe kon komen. Ik vond de opdracht over de kernwaarden en mijn kinderdroom echt inzicht geven. Het kwam uiteindelijk ook allemaal overeen met elkaar. Dankzij de minitraining kwam ik er vrij snel achter wat echt bij mij past en waar ik blij van word! Weer even helemaal terug naar wat ik echt belangrijk vind in het leven en waar ik voor sta! Heel erg veel dank daarvoor Elodie, dit had ik echt even nodig!!

Deborah

De mini training heeft me duidelijke inzichten gegeven over wat ik belangrijk vind in het leven en ook in een baan. Ik vond het heel fijn dat Elodie concrete vragen stelde in de mini training, want dit zorgde ervoor dat ik mijn gedachten beter op een rijtje kreeg. Ook het coachgesprek met Elodie vond ik heel prettig, Elodie is heel toegankelijk en alles is bespreekbaar. Het schept meteen een band dat ze in dezelfde situatie heeft gezeten. Ik vind het heel mooi dat ze haar ervaring deelt en gebruikt in haar werkzaamheden om andere jonge vrouwen te helpen

E.

Ik vond het super fijn om Elodie te leren kennen. Haar socials trokken me erg aan, en van daaruit ben ik de mini training gestart. Deze bevat ontzettend veel waarde, dus ik ben ervan overtuigd dat al haar andere trajecten nog meer barsten van waardevolle info.

De meeting met Elodie was voor mij een echte eye-opener. Na amper 5 minuten had ik een inzicht dat me enorm gelanceerd heeft. Ik zat zo vast op dat punt en nu niet meer. Achteraf schreef je in je mailtje waar we het over gehad hadden en dit bracht voor mij heel veel duidelijkheid in mijn chaotische hoofd.

Bedankt hiervoor! Ik kijk er enorm naar uit om ooit met je samen te werken!

Eva

Stap 1 was meteen confronterend. Ik realiseer me eigenlijk dat ik van jongs af aan van alles leuk vind. Ik had ook iedere maand wel weer een nieuw iets wat ik wou worden. Tot nu toe heb ik heel stap één gedaan. Interessant is het zeker en ik heb veel stof wat mij aan het denken zet. Alleen daar ben ik al blij mee! Ik snap nu bijvoorbeeld waar die drang en strijdlust voor goede en open communicatie vandaan komt. Ik ga weer vol enthousiasme verder!

Chanel

Ik twijfelde geen seconde om de mini-training van Elodie aan te schaffen. Het voelde goed en ik vertrouwde erop dat dit bij dichter zou brengen bij mijn ‘droombaan’. Het is de eerste keer dat ik werd gepusht om na te denken over wat ik nou eigenlijk zoek in mijn werk. De mini-training laat je hier heel anders naar kijken. Niet vanuit bestaande vacatures en organisaties, maar vanuit JOU en wat JIJ wil. Zonder de conditionering van hoe wij banen en carrières zien.

De coachsessie was vervolgens ook echt een DOORBRAAK. Ik kon me volledig kwetsbaar opstellen bij Elodie. Ik sprak voor het eerst uit naar iemand dat ik het idee heb totaal op het verkeerde pad te zitten en droom van hele andere dingen dan de mensen om me heen. Het heeft me een boost gegeven om mijn eigen pad op te gaan. En vervolgens heeft dit een kettingreactie van persoonlijke beslissingen en fantastische ontmoetingen, gesprekken en gebeurtenissen in gang gezet. Ik ben zo excited voor wat de rest van dit jaar brengt en kan niet wachten om aan Elodie terug te koppelen hoe ver ik sindsdien ben gekomen!  

Guruyani

Ik heb stap 1 nu bijna afgerond. De mini training is nu al nuttig geweest. Het is grappig om de overeenkomst te zien tussen mijn vroegere droombaan/bezigheden, mijn “held” en kernwaarden en dat dit ook echt aansluit bij het thema van mijn leven. Mijn moeder werd er zelfs een beetje emotioneel van. Het is leuk om mee bezig te zijn en het is fijn dat het me helpt inzicht te krijgen in mijn eigen voorkeuren/behoeften

N.

Het was een zeer leerzame en een interessante training. Het gaf mij meer verdieping in de dingen over mezelf.

Levin

Bekijk hier waar Elodie jou mee kan helpen

© 2019 - 2022 M.elodieinhetleven | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Webdesign: Brainwise